הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה בהיקף בטן ולא במשקל

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
ירדתי כבר 16 קילו בחיטוב ארוך ומייגע, כל מה שנשאר לי זה 4 קילו ( ובערך גם 3-4 אחוזי שומן) לסיום.

אני בממוצע של 800-900 קלוריות גירעון ליום וזה עבד לי עד לפני שלושה שבועות ועכשיו נתקעתי.

ההשאלה שלי היא האם זה הגיוני שנשארתי באותו המשקל, עם אותו התפריט ( דגש על פחמימות ) וירדתי 1.5 ס"מ בהיקף בטן איפה שהפופיק?
יתכן עליה במסת שריר?
אגב ירדתי גם בהיקף של הירך ונשארתי אותו דבר בחזה ובידיים.

ירדתי כבר 16 קילו בחיטוב ארוך ומייגע, כל מה שנשאר לי זה 4 קילו ( ובערך גם 3-4 אחוזי שומן) לסיום.

אני בממוצע של 800-900 קלוריות גירעון ליום וזה עבד לי עד לפני שלושה שבועות ועכשיו נתקעתי.

ההשאלה שלי היא האם זה הגיוני שנשארתי באותו המשקל, עם אותו התפריט ( דגש על פחמימות ) וירדתי 1.5 ס"מ בהיקף בטן איפה שהפופיק?
יתכן עליה במסת שריר?
אגב ירדתי גם בהיקף של הירך ונשארתי אותו דבר בחזה ובידיים.

אני מאמין שכל עניין הנוזלים וזה לא תקף אליך כי אני יודע שאתה מבין עניין,
מה לגבי יציאה לניטראלי לשבוע כמו שרשמתי לך בלוג? אתה תקוע כבר 3 שבועות לא?

אצלי היה בדיוק אותו הדבר בחיטוב הקודם, ירדתי 13ק"ג ואז שבועיים הייתי בבסיס אנסתי את עצמי חזרתי הביתה
וירדתי כולה 200 גרם, אבל ויזואלית היה נראה שירדתי הרבה בשבועיים האלה(לא הסתכלתי על עצמי במראה בשבועיים בבסיס אז ראיתי את השינוי)

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שכל עניין הנוזלים וזה לא תקף אליך כי אני יודע שאתה מבין עניין,
מה לגבי יציאה לניטראלי לשבוע כמו שרשמתי לך בלוג? אתה תקוע כבר 3 שבועות לא?

אצלי היה בדיוק אותו הדבר בחיטוב הקודם, ירדתי 13ק"ג ואז שבועיים הייתי בבסיס אנסתי את עצמי חזרתי הביתה
וירדתי כולה 200 גרם, אבל ויזואלית היה נראה שירדתי הרבה בשבועיים האלה(לא הסתכלתי על עצמי במראה בשבועיים בבסיס אז ראיתי את השינוי)
שוב תודה רבה אחי
אני ריצה לתת לזה עוד שבוע שבועיים לראות לפני שאני עובר לניטרלי.

המטרה של האשכול הייתה יותר בשביל להבין איך ולמה קורה מצב שאני נשאר באותו המשקל אבל ההיקף של הבטן יורד ב1.5 ס"מ שזה מאוד משמעותי עבורי ( יצא לי לרדת 2 קילו ויותר מבלי לרדת בהיקף בטן).
אז האם אני עדיין צריך להיות אופטימי ואם יש סיכוי מזערי שצברתי מסה

שוב תודה רבה אחי
אני ריצה לתת לזה עוד שבוע שבועיים לראות לפני שאני עובר לניטרלי.

המטרה של האשכול הייתה יותר בשביל להבין איך ולמה קורה מצב שאני נשאר באותו המשקל אבל ההיקף של הבטן יורד ב1.5 ס"מ שזה מאוד משמעותי עבורי ( יצא לי לרדת 2 קילו ויותר מבלי לרדת בהיקף בטן).
אז האם אני עדיין צריך להיות אופטימי ואם יש סיכוי מזערי שצברתי מסה

נשמע מוזר ולא סביר אבל לי קרה בדיוק אותו דבר, יש מצב שחרגת כמה ימים ברצף? חוץ מהבורגוס 🍽️🥹

הגיוני וייתכן שדברים כאלה קורים, זה נובע הרבה לא מירידה בא"ש אלא מפעילות מעיים, נפיחות, נוזלים של האוכל מהיום-יום וכו'(פעילות איברים פנימיים).
אל תסתמך על היקף טבור בבדיקה אחת או שתיים, תנסה לעשות במהלך 3 ימים נניח אחת ל3 שבועות בדיקת היקף 3 פעמים ביום(משמע עד 9 בדיקות פעם ב3 שבועות), אתה תראה שיש לך הבדלים של עד ס"מ(לוקחים ממוצע)...

בגרעון עמוק ומתקדם לא סביר שאתה עולה במאסת שריר

• פותח/ת השרשור
הגיוני וייתכן שדברים כאלה קורים, זה נובע הרבה לא מירידה בא"ש אלא מפעילות מעיים, נפיחות, נוזלים של האוכל מהיום-יום וכו'(פעילות איברים פנימיים).
אל תסתמך על היקף טבור בבדיקה אחת או שתיים, תנסה לעשות במהלך 3 ימים נניח אחת ל3 שבועות בדיקת היקף 3 פעמים ביום(משמע עד 9 בדיקות פעם ב3 שבועות), אתה תראה שיש לך הבדלים של עד ס"מ(לוקחים ממוצע)...

בגרעון עמוק ומתקדם לא סביר שאתה עולה במאסת שריר
תודה רבה גבר
מדדתי פעמיים-שלושה בשלושה שבועות. בגלל שלא ירדתי במשקל..

תודה רבה גבר
מדדתי פעמיים-שלושה בשלושה שבועות. בגלל שלא ירדתי במשקל..

מדידה הבאה שלך תפרוס על 3 ימים רצופים ותבדוק 7-9 פעמים בשלושת הימים, זה לוקח בדיוק 20 שניות.
תרכז הכל במחברת ותראה אם יש הבדלים וכמה.
סטייה של חצי ס"מ זה טבעי, אפילו ס"מ.

• פותח/ת השרשור
מדידה הבאה שלך תפרוס על 3 ימים רצופים ותבדוק 7-9 פעמים בשלושת הימים, זה לוקח בדיוק 20 שניות.
תרכז הכל במחברת ותראה אם יש הבדלים וכמה.
סטייה של חצי ס"מ זה טבעי, אפילו ס"מ.

סבבה אחי, בכל מקרה אני הבנתי מה תקע לי את החיטוב ככה שאני מאמין שבקרוב אני אחזור לרדת... שיגמרו כל החגים האלה חחח

יש סיכוי שזה החגים.
בחיטוב ארוך אני בדרך כלל מייעץ לחברים לקחת שבוע נייטרלי על כל 7 שבועות של גירעון, אלא אם כן אתה מתזמן העמסות כל 5 ימים.

יש סיכוי שזה החגים.
בחיטוב ארוך אני בדרך כלל מייעץ לחברים לקחת שבוע נייטרלי על כל 7 שבועות של גירעון, אלא אם כן אתה מתזמן העמסות כל 5 ימים.

נחש אם אני לא בAD, ממליץ שבוע ניטראלי כל 7 שבועות של חיטוב?
אני לקראת חיטוב ארוך, מאמין ש6 שבועות רגיל ועוד 6-10 בAD.

כן שבוע נייטרלי תמיד טוב
לפי דעתי אתה צריך לשנות את מרכיבי תפריט התזונה שלך ולשנות כל שבוע
לאחר שהגוף "נתקע" רק תזונה נכונה וקפדנית המיועדת רק לך תיתן המשך ירידה גם אם היא תהיה מזערית מידיי פעם,
אתה נימצא בשלב טוב ע"פ מה שכתבת מה שנישאר לך זה "הפיניש".

ממליץ על ייעוץ מקצועי וממוקד.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
נחש אם אני לא בAD, ממליץ שבוע ניטראלי כל 7 שבועות של חיטוב?
אני לקראת חיטוב ארוך, מאמין ש6 שבועות רגיל ועוד 6-10 בAD.
כבר חיטוב? מתי אתה מתחיל?

• פותח/ת השרשור
Back
למעלה תחתית