הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון לא קרוספיטר אחרי הכל (קלוקוב)

לא מבין מה חסר לו שהוא עובר לקרוספיט

טוב שהוא לא עבר לכדורסל וזהו

• פותח/ת השרשור
לא מבין מה חסר לו שהוא עובר לקרוספיט

טוב שהוא לא עבר לכדורסל וזהו

אני לא חושב שהוא "עבר" לקרוספיט, אבל אני מאמין שריבוק(המכנס שהוא לובש כל הזמן) ועוד כמה חברות אמרו לו תעשה קרוספיט קצת קח כסף... מה רע לו?

הוא אמר שהחלום שלו זה להתחרות בקרוספיט עד 2015, אבל בינתיים זה רק בגדר חלום ולא מטרה.
חוץ מזה הוא שוקל משהו כמו 30 קילו פחות משאר הקרוספיטרים שם, ואף פעם לא עשה את זה למה ציפית? אין לי ספק שהוא מעיף שם את כולם עם קצת רצון.

הוא אמר שהחלום שלו זה להתחרות בקרוספיט עד 2015, אבל בינתיים זה רק בגדר חלום ולא מטרה.
חוץ מזה הוא שוקל משהו כמו 30 קילו פחות משאר הקרוספיטרים שם, ואף פעם לא עשה את זה למה ציפית? אין לי ספק שהוא מעיף שם את כולם עם קצת רצון.
פחות ? אני חושב התכוונת יותר

• פותח/ת השרשור
הוא מוזרק, שוקל יותר וחטוב עם משקל של 70 קילו שזה כמו מקל מטאטא בשבילנו. אבל ברור שאם הוא קצת מתאמן סבולת וטווח חזרות גבוה בתוך מטקונים והוא מעיף את כל רוסיה בקרוספיט הוא אתלט ברמת עלית אבל, לרמה של פרונינג ואלו יהיה לו קשה להגיע (לא קשה כמו שנגיד לי יהיה להגיע אבל עדיין הוא ייצטרך להתאמץ לא מעט)

הוא מוזרק, שוקל יותר וחטוב עם משקל של 70 קילו שזה כמו מקל מטאטא בשבילנו. אבל ברור שאם הוא קצת מתאמן סבולת וטווח חזרות גבוה בתוך מטקונים והוא מעיף את כל רוסיה בקרוספיט הוא אתלט ברמת עלית אבל, לרמה של פרונינג ואלו יהיה לו קשה להגיע (לא קשה כמו שנגיד לי יהיה להגיע אבל עדיין הוא ייצטרך להתאמץ לא מעט)
אה, כי בעליתה של הקרוספיט יש מישהו שלא כזה....

חשבתי גם לציין שעכשיו אני מבין מה שריפטו אומר, האנשים שם לא ברמה נמוכה אבל הם עשו מליון דדליפטים עם טכניקה זוועתית ואני מאחל להם רק בריאות.

• פותח/ת השרשור
גם קלוקוב עושה שם האנגקלין בטכניקה זוועתית!! וגם דדליפט על הפנים זה מה שמצחיק

(ברמת העלית כל ספורטאי הוא מוזרק אני דיברתי על אלו שאיתו בסרטון הם נראים רגילים לגמריי...)
אה, כי בעליתה של הקרוספיט יש מישהו שלא כזה....

חשבתי גם לציין שעכשיו אני מבין מה שריפטו אומר, האנשים שם לא ברמה נמוכה אבל הם עשו מליון דדליפטים עם טכניקה זוועתית ואני מאחל להם רק בריאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית