- פותח/ת השרשור
אוף..לא בהכרח.
לרוב אין.
אז אין סיבה לזה שאני עכשיו חלשלוש?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוף..לא בהכרח.
לרוב אין.
עשיתי את שלי מאחד כזה בדיוק רק הוספתי את הדבר השחור הזה כמו נייר סלוטפ זה אין לי מושג למה עוזר לזה להתגלגל שהייתי מתיישב על זה. ומציע לך לחתוך את החלק הגבוה הזה זה סתם מציק
מה?יאללה יפריק סקוואט, תקדם קצת תלחיצות, אחיך הקטן לוקח אותך בהורדות ידיים.
עשיתי את שלי מאחד כזה בדיוק רק הוספתי את הדבר השחור הזה כמו נייר סלוטפ זה אין לי מושג למה עוזר לזה להתגלגל שהייתי מתיישב על זה. ומציע לך לחתוך את החלק הגבוה הזה זה סתם מציק
חחחחחחחחחח עברתי על איזה 20 סכנים בבית עד שמצאתי משהו נוחמה?
אח שלי בן 4 אבל! 😭
הפרס שלי על הפנים,.. לבנץ' בדיוק עשיתי דילואוד ועכשיו מתחיל ללחוץ עם העקבים! (הגעתי ל82.5 בלי לג דרייב... חחח)
כן אני יודע
רק אני לא יודע עם מה לחתוך את זה.. אני בנתיים יחשוב על משהו חחח (אין לי מסור :S)
בנתיים אני אעקוב אחרי התוכנית עד שאני אתקע לגמרי בבנץ'יש לי כמה טיפים לשיפור הלחיצות אבל זה לשנות מעט את התוכנית, אם זה מעניין אותך.
יש לי רעיון טוב של לחמם את הסכין ולהתחיל לחתוך כמו חמאה..אבל אמא שלי לא מסכימה חחחחחחחחחחחחח עברתי על איזה 20 סכנים בבית עד שמצאתי משהו נוח
זה בסדר לא יזיק לך קצת פעילות אירובית
איזו מה?זה נקרא איזו י'חתיכת צעירים 😃
ועצה שלי, כשאתה מרגיש ממש תפוס\כואב במקום מסויים, תתגלגל ממש על הצד של הפואם שם יש לך הכי הרבה לחץ ויכול לחדור מספיק עמוק. מניסיון הפואם רולרים האלה לא מספיקים... צריך לחדוק עמוק יותר! ^^ תלמד גם תכניקות גלגול כמו זוויות של הרגל ואזורי לחץ
trigger pointsאיזו מה?
וכן אני כבר מבין שצריך להתגלגל בזוויות למשל בשביל לעבור על כל הראשים בארבע ראשי וכו'
ומה הכוונה אזורי לחץ? יש מצב אתה מביא שם באנגלית ואני כבר יחפש לבד מה זה?