הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חזרתי, כמה סרטונים מתחרויות ואימונים.

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
חזרתי לפורום, אין לי כוח לשטויות של העבר. לא בא לריב פה עם אף אחד והאמת גם כמעט לא להגיב פה, אני אשמח אם תשאירו את העבר בעבר.

אחרי התחרות האחרונה הייתי מאושפז עם וירוס במערכת העיכול, ירדתי 11 ק"ג בבית החולים וכשחזרתי הייתי חלש מאוד ונאלצתי לבנות הכל מההתחלה. אחרי שלושה חודשים הצלחתי לחזור למשקלים שלי, ואז התפוצץ לי האפנדציט ועברתי ניתוח, שוב הייתי מאושפז וחודש שכבתי בבית, אפילו קופסא לא הצלחתי להרים. חזרתי להתאמן לא מזמן ואני מתחיל לגרד את המשקלים הקודמים, אבל לא עולה במשקל הגוף [נכון להיום 66 ק"ג] וגם לא רואה את עצמי עולה, כי משהו נדפק לי בחילוף החומרים כנראה אחרי שהייתי מאושפז [הוירוס גרם לי להיכנס לשירותים יותר מ-100 פעם ביומיים, מספר ספור בשביל הרופא, וזה נמשך שבוע..] והייתי בצום שלם במשך שבוע ורק על אינפוזיה. אני גם לא מצליח לאכול כמו שצריך אחרי האשפוזים האלה, הגוף די בטראומה, אז לאט לאט. העיקר שאני חוזר למשקלים שלי.

אחרי האשפוז הראשון שקלתי 67 עם:
סקוואט 140X5
דדליפט 165X5
בנצ' 90X3

נכון להיום אחרי הניתוח אני שוקל 66 עם:
סקוואט 127.5X5
בנצ' 80X5
דדליפט 155X5

כל הסרטונים על משקל גוף 70 [בחלק כתוב משקל גוף גבוה יותר אבל לקראת התחרות ירדתי ל-70 ועשיתי אותם גם על 70 ק"ג אז לא להתייחס]

דדליפט 205 ק"ג מהתחרות האחרונה

סקוואט 146X2 [לא עמוק מספיק, יודע], שיא 150X3

דדליפט 171X5

דדליפט 186X2

פרס נמוך מאוד לצערי, 50X5

בנצ' 90X3 בשיא אבל אין סרטון.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בסרטון של הסקוואט שלך אתה עושה HB אבל תנועה של LOW תחת יותר מידי בחוץ לא ?
ידוע, המוט אצלי גם די נמוך יחסית ל-HB. אני מעדיף ככה, אני כבר שנתיים עובד בטכניקה הזו. אני לא מוצא נוחות ב-100% HB או ב-100% LB.
בא לקורפיקלאני?
לא חחח ממש לא הטעם שלי.

ידוע, המוט אצלי גם די נמוך יחסית ל-HB. אני מעדיף ככה, אני כבר שנתיים עובד בטכניקה הזו. אני לא מוצא נוחות ב-100% HB או ב-100% LB.

לא חחח ממש לא הטעם שלי.

למה שלא תנסה לשנות אולי ישפר לך משקלים.....יש סיבה שזה צריך להיות 1005 LB או HB

• פותח/ת השרשור
למה שלא תנסה לשנות אולי ישפר לך משקלים.....יש סיבה שזה צריך להיות 1005 LB או HB
יש סיבה למה אמרתי "אני לא מוצא נוחות", תאמין לי שזה לא מניסיון של יומיים שלושה עם כל טכניקה. זה האידיאלי בשבילי, גם מבחינת משקלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית