הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משתחרר בקרוב, מתייעץ לגבי תכנית התזונה שלי

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
שלום... בעוד כחודש אני יוצא לחפשש ( בערך אפשר לקרוא לזה משוחרר...) אחרי שירות קרבי. אני הייתי מתאמן כשנה בצורה רצינית לפני הגיוס.
בתקופת השירות אני לא ממש הייתי פעיל בחדר כושר ( למעט חודשים בודדים שכן היה לי אפשרות, אבל זה לא ערך הרבה זמן) ועכשיו אני סוף סוף יכול לחזור לתחום שאני כל כך אוהב! לכן אני רוצה לקבל התייעצות קטנה לגבי איך להתחיל בצורה הנכונה ביותר. אין לי הרהורים לגבי התוכנית אימונים שלי, זה הולך להיות SS עד שאני אגיע למשקלים מכובדים - משם לתוכנית אחרת בנוסח 5x5.
אני כן צריך ייעוץ לגבי התחלת התזונה שלי.
נתונים:
170
שוקל 59 ( בסוף המאסה הייתי 75)
אחוז שומן בערך 14%

הרעיון העיקרי שלי: להתחיל עם ניטרלי כחודש, תוך כדי שאני חוזר לאט לאימונים סדירים, ואז להתחיל בAD קל במשך חודש-וחצי, לחזור לנטרלי ואז מאסה רגילה. מה הרעיון? לנצל את תקופת החזרה שחי לאימונים, הגוף שלי ייחשב כ׳מתחיל׳ ואני אעלה גם במשקלים וגם במאסת שריר בלי קשר ישיר לתזונה ( פלוס זיכרון שריר?) ואולי לנצל את התקופה הקצרה הזאת להתחטב במעט לפני שאני פונה את המאמץ למאסה.

אני יודע הרחבתי מאוד, ואולי לפעמים אני חושב יותר מדי על הנושא, אבל מלבד עבודה, זה הדבר השני שאני חושב עליו כרגע.
תודה ;)

בהצלחה!
מצחיק כי גם אני באותו מצב כמו שלך...
עוד חודשיים משתחרר אפילו הנתונים הפיזיים שלנו תואמים.
רק מה הסיבה שאתה מתכוון לעשות ניטרלי במשך חודש שלם זה לא יותר מדי?

• פותח/ת השרשור
אני מניח שזה יהיה כתוצאה מהמעבר מהצבא לאזרחות, להתרגל חזרה לאימונים, לתזונה סדירה, קניית מצרכים, עבודה וכדומה. אולי יקח לי פחות.
YNWA? 😲

במקומך הייתי מתחיל בשבועיים של ניטראלי ואז נכנס למאזן חיובי קל (300+- קק"ל מעל התחזוקה) ולאט לאט מעלה.
אתה רזה, חסר לך הרבה מסה. אני לא רואה סיבה לעשות AD, חבל על הכסף.
תתמקד בלאכול טוב ולהתחזק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית