הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חזה קצת בפיגור מה דעתכם?

חחחח יגבר תודה רבה 😃
שמע אם הרגליים קטנות אני אישית חושב שלעבוד בSS יכול רק לשפר אותם אבל אם כבר אז לעבוד HB ולא עמידה רחבה(כמה שיותר להתמקד על הרגליים והארבע ראשי מאשר התחת )
לדעתי זה לא קשור לזמן של ה4 חודשים אלא לשינוי שנוצר בSS כי בכללי אם נבנת מסה מסוימת בגוף אבל אתה נתקע עם 70 ק"ג בנץ פרס ומתקדם בשאר הדברים זה קצת בעיה כי אז נוצר בסוף חוסר פורפורציות שזה חזה קטן לעומת הרגליים והגוף אך שתידע שרגליים גדולות בכללי זה בונוס בפיתוח גוף אבל גם להגיע למצב שיש חוסר פורפורציות כזה רק יהרוס
גם אצלי הידיים גדלו מהSS אבל הם היו על ההיקף של 36 ממתי שהתחלתי לעבוד פיצולים הגעתי ל39.5 ואני רק מתקדם בהם גם
המשקל גוף שלי הוא כרגע על שקילת בוקר נכון להיום 82.6ק"ג אני מקצץ בקלוריות לאט לקראת תקופת החיטוב אני מתכנן להתחטב עד אחוז שומן נמוך ואז להתחיל מסה ארוכה 😃
גובה 174 ומקווה לא לגבוה..

אבל מי שעובד נכון יטפל בחזה בשביל שהוא ימשיך להתקדם 😃
5X5 או חזרות שליליות או תרגילי עזר כמו מקבילים וכו'

בנאדם ברמה של SS לא באמת צריך להתמקד באיזה סקוואט לעשות..
שיעשה מה שיותר נוח לו...
בתור אחד שעושה סומו סקוואט וLB וה4 ראשי שלי גדל יפה מאוד...
וגם בסוף סט השריר שכואב הוא ה4 ראשי ולא התחת או האמסטרינג

בכל מקרה בוא נסיים את זה פה כי זה לא יגמר הדיון הזה...
חוצמזה מתחילה ארוחת שישי עוד מעט!:food-and-drink005:🍽️🥹

כמו שכבר אמרתי.. בהצלחה בהמשך!;)

• פותח/ת השרשור
אבל מי שעובד נכון יטפל בחזה בשביל שהוא ימשיך להתקדם 😃
5X5 או חזרות שליליות או תרגילי עזר כמו מקבילים וכו'

בנאדם ברמה של SS לא באמת צריך להתמקד באיזה סקוואט לעשות..
שיעשה מה שיותר נוח לו...
בתור אחד שעושה סומו סקוואט וLB וה4 ראשי שלי גדל יפה מאוד...
וגם בסוף סט השריר שכואב הוא ה4 ראשי ולא התחת או האמסטרינג

בכל מקרה בוא נסיים את זה פה כי זה לא יגמר הדיון הזה...
חוצמזה מתחילה ארוחת שישי עוד מעט!:food-and-drink005:🍽️🥹

כמו שכבר אמרתי.. בהצלחה בהמשך!;)
בתאבון חבר המון בהצלחה 😃 שמח שהכרתי אותך

איך זה שונה בדיוק?
ואיך 80 קילו בנץ' לעשר חזרות זה משקל של מתחיל? זה כבר לקראת המתקדם לדעתי
הרמה של מתאמן נקבעת לפי היכולת שלו להתאושש ולהתקדם במשקלי העבודה מאימון לאימון ולא לפי המשקלים שהוא מרים. אני מכיר אנשים שעל הפעם הראשונה שהם דרכו במכון הם עשו 90-100 ק"ג דדליפט, שזה משקל שצריך לפחות חודש-חודשיים למתאמן מתחיל בהגדרה שלך להגיע אליו, אז זה הופך אותם למתקדמים? הראקון פה לדוגמא גם כשהיה לו דדליפט 220 ק"ג עדיין היה נחשב למתאמן מתחיל בגלל שהוא יכל להעלות משקלים מאימון לאימון.

• פותח/ת השרשור
הרמה של מתאמן נקבעת לפי היכולת שלו להתאושש ולהתקדם במשקלי העבודה מאימון לאימון ולא לפי המשקלים שהוא מרים. אני מכיר אנשים שעל הפעם הראשונה שהם דרכו במכון הם עשו 90-100 ק"ג דדליפט, שזה משקל שצריך לפחות חודש-חודשיים למתאמן מתחיל בהגדרה שלך להגיע אליו, אז זה הופך אותם למתקדמים? הראקון פה לדוגמא גם כשהיה לו דדליפט 220 ק"ג עדיין היה נחשב למתאמן מתחיל בגלל שהוא יכל להעלות משקלים מאימון לאימון.
בדיוק , ואני לא יכולתי להתקדם בבנץ פרס בצורה קבועה מאימון לאימון .. הגדרה של מתאמן מתחיל לא נקבעת לפי משקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית