עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ככה טוב לו, אז מה אתה מזיין לו במוח?אתה מדהים
ככה טוב לו, אז מה אתה מזיין לו במוח?
כל אחד והטכניקה שעובדת בשבילו הכי טוב.
לך תגיד לאריק ספוטו שהוא לא לוחץ טוב כי הוא לא עושה הקשתה בבנץ, גדול עחיאתה גם מדהים. אף אחד כאן (וכנראה גם בעולם כולו) לא דוחק בצורה מושלמת, לא מנצל בצורה הטובה ביותר והיעילה ביותר את השרירים שלו בכדי להרים מוט מהחזה כי זו שלמות ואנחנו לא מושלמים. אנחנו יכולים רק לשאוף אליה, מבחינתי, כל טיפ שאקבל לשיפור הטכניקה שלי עם הסבר הגיוני, אברך עליו ואנסה אותו. אבל אם אתה והוא בגישה שמה שאתם עושים כרגע הוא מושלם אתם מדהימים (בטיפשות שלכם).
לך תגיד לאריק ספוטו שהוא לא לוחץ טוב כי הוא לא עושה הקשתה בבנץ, גדול עחי
מה שאני אומר "בעצם" שכל אחד עובד עם הטכניקה שעובדת בשבילו הכי טוב.מה אתה אומר בעצם, שחלקנו צריכים לדחוק עם הקשתה וחלקנו בלי? (אגב, גיגלתי את המודל לחיקוי הרגעי שלך והוא דוחק עם הקשתה)
מה שאני אומר "בעצם" שכל אחד עובד עם הטכניקה שעובדת בשבילו הכי טוב.
ובכלל, וולאד לא מתאמן מתחיל, הוא יודע מה הוא עושה וניסה כבר כמה טכניקות שונות, וזה מה שעובד לו הכי טוב,
אז מה זה הזלזול הזה?
לגבי ספוטו, לתל"ה.
שומע
85, וכן, אני אלך, תודה על הכיוונון, אני בספק אם הייתי מוצא את הדרך לכלוב בלעדיך.לך תעשה את ה80 קילו בנץ שלך
ואיזה תחת יש לך, אה ליאור? אפילו לשכל הוא גורם להחוויר.מעניין לי את התחת
@Vibryll , אני רוצה להבהיר, אני מאוד מעריך אותך, ההתקדמות שלך בטקסס נפלאה ויש לך טכניקה בסקוואט מהיפות בפורום, כמו כן, יש לך בנץ' באמת מפלצתי ואני מאחל לך שהוא ימשיך להתקדם, ממליץ לך לאמץ את הגישה שלי שתמיד יש לנו לאן להשתפר, בהצלחה.אתה עדיין מזלזל ומדבר אליו כאילו הוא לא עבר תחרות מעולם, עם כל הכבוד, יש לו "קצת" יותר ניסיון מלך.
אני בסך הכל רואה אותו עושה הקשתה בבנץ' בניגוד למה שאמרת.אתה רואה את אריק ספוטו עושה כיווץ כמו שדייב טייט מסביר?
*חסרות *על קטנות, (אירוני משהו)לא חסרים דוגמאות אחרות, אתה סתם נתפס לקטנות.
אני חושב שליאור הוא מעט ילדותי, הוא נפגע מהר מאוד ונכנס למגננה ופולט שטויות שקשה לו להצדיק אחר כך. לצערי, אתה גם מעט ילדותי ובמקום לקרוא את הוויכוח בצורה עניינית כל מה שמעניין אותך זה כבודך (שהקטע האירוני הוא שבכלל לא פגעתי בכבודך). אני ממליץ לך ולו לרסן את האינסטינקט הבסיסי לפעול מנקמה, לעזוב את השרשור כרגע ולחזור עליו מחר בבוקר כאדם אובייקטיבי. אני בטוח שתסתכלו על הדיון הזה בפרופורציות אחרות לחלוטין ותבינו שאין כל הצדקה למתקפות שלכם. אתם חוטאים בחטא הגאווה כמו כל בני גילכם וכמוני (לעיתים קרובות, יש לציין), הבגרות היא להודות בטעות שלכם ולהשכיל ממנה.
הדוק'
יש הרבה דוקטורים אבל ה-דוקטור יש רק אחדמי זה הדוקטור הזה שאתם כל הזמן מדברים עליו?
יש הרבה דוקטורים אבל ה-דוקטור יש רק אחד