הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Bench Press 120X3

מצב
השרשור נעול

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
סוף סוף עברתי את משבר ה-120!
היה ניסיון לשלשה עם כשל לשלישית היום גם כן, כמה דקות לאחר מכן בהמלצת הנחש נכנסתי לעוד סט שהיה מוצלח, 3 ננעלו! 😃

ככה טוב לו, אז מה אתה מזיין לו במוח?
כל אחד והטכניקה שעובדת בשבילו הכי טוב.

אתה גם מדהים. אף אחד כאן (וכנראה גם בעולם כולו) לא דוחק בצורה מושלמת, לא מנצל בצורה הטובה ביותר והיעילה ביותר את השרירים שלו בכדי להרים מוט מהחזה כי זו שלמות ואנחנו לא מושלמים. אנחנו יכולים רק לשאוף אליה, מבחינתי, כל טיפ שאקבל לשיפור הטכניקה שלי עם הסבר הגיוני, אברך עליו ואנסה אותו. אבל אם אתה והוא בגישה שמה שאתם עושים כרגע הוא מושלם אתם מדהימים (בטיפשות שלכם).

אתה גם מדהים. אף אחד כאן (וכנראה גם בעולם כולו) לא דוחק בצורה מושלמת, לא מנצל בצורה הטובה ביותר והיעילה ביותר את השרירים שלו בכדי להרים מוט מהחזה כי זו שלמות ואנחנו לא מושלמים. אנחנו יכולים רק לשאוף אליה, מבחינתי, כל טיפ שאקבל לשיפור הטכניקה שלי עם הסבר הגיוני, אברך עליו ואנסה אותו. אבל אם אתה והוא בגישה שמה שאתם עושים כרגע הוא מושלם אתם מדהימים (בטיפשות שלכם).
לך תגיד לאריק ספוטו שהוא לא לוחץ טוב כי הוא לא עושה הקשתה בבנץ, גדול עחי

לך תגיד לאריק ספוטו שהוא לא לוחץ טוב כי הוא לא עושה הקשתה בבנץ, גדול עחי

מה אתה אומר בעצם, שחלקנו צריכים לדחוק עם הקשתה וחלקנו בלי? (אגב, גיגלתי את המודל לחיקוי הרגעי שלך והוא דוחק עם הקשתה)

מה אתה אומר בעצם, שחלקנו צריכים לדחוק עם הקשתה וחלקנו בלי? (אגב, גיגלתי את המודל לחיקוי הרגעי שלך והוא דוחק עם הקשתה)
מה שאני אומר "בעצם" שכל אחד עובד עם הטכניקה שעובדת בשבילו הכי טוב.
ובכלל, וולאד לא מתאמן מתחיל, הוא יודע מה הוא עושה וניסה כבר כמה טכניקות שונות, וזה מה שעובד לו הכי טוב, אז מה זה הזלזול הזה?

לגבי ספוטו, לתל"ה.

מה שאני אומר "בעצם" שכל אחד עובד עם הטכניקה שעובדת בשבילו הכי טוב.

אין הכי טוב, תמיד יש מקום לשיפור.

ובכלל, וולאד לא מתאמן מתחיל, הוא יודע מה הוא עושה וניסה כבר כמה טכניקות שונות, וזה מה שעובד לו הכי טוב,

כנ"ל

אז מה זה הזלזול הזה?

זלזול? דחיל ראבק, הדבר הראשון שעשיתי שנכנסתי לפה זה לתת לו מוניטין. כשאין מה להגיד אז ממציאים מהראש, לא ליאור?

לגבי ספוטו, לתל"ה.

קח, לך תמצא לך מודל לחיקוי רגעי אחר

שמע, לך תעשה את ה80 קילו בנץ שלך וסע מהלוג.
מעניין לי את התחת שנתת לו מוניטין, אתה עדיין מזלזל ומדבר אליו כאילו הוא לא עבר תחרות מעולם, עם כל הכבוד, יש לו "קצת" יותר ניסיון מלך.

אתה רואה את אריק ספוטו עושה כיווץ כמו שדייב טייט מסביר? למה? הרי "תמיד יש מקום לשיפור" לא?
לא חסרים דוגמאות אחרות, אתה סתם נתפס לקטנות.

שומע
לך תעשה את ה80 קילו בנץ שלך
85, וכן, אני אלך, תודה על הכיוונון, אני בספק אם הייתי מוצא את הדרך לכלוב בלעדיך.
מעניין לי את התחת
ואיזה תחת יש לך, אה ליאור? אפילו לשכל הוא גורם להחוויר.
אתה עדיין מזלזל ומדבר אליו כאילו הוא לא עבר תחרות מעולם, עם כל הכבוד, יש לו "קצת" יותר ניסיון מלך.
@Vibryll , אני רוצה להבהיר, אני מאוד מעריך אותך, ההתקדמות שלך בטקסס נפלאה ויש לך טכניקה בסקוואט מהיפות בפורום, כמו כן, יש לך בנץ' באמת מפלצתי ואני מאחל לך שהוא ימשיך להתקדם, ממליץ לך לאמץ את הגישה שלי שתמיד יש לנו לאן להשתפר, בהצלחה.
אתה רואה את אריק ספוטו עושה כיווץ כמו שדייב טייט מסביר?
אני בסך הכל רואה אותו עושה הקשתה בבנץ' בניגוד למה שאמרת.
לא חסרים דוגמאות אחרות, אתה סתם נתפס לקטנות.
*חסרות *על קטנות, (אירוני משהו)

• פותח/ת השרשור
תשמע, אני מקבל עצות והמלצות תמיד, בנוגע ליישומן - זה כבר עניין שלי.
אמרת לי, הגבתי לך שככה נוח לי יותר(שים לב איך לחצתי בתחרות, חפש את הפוסט שפרסמתי אחריה, לא צריכה היות בעיה למצוא אותו) וזה כנראה אומר שניסיתי דרכים שונות ועם זאת אני מתקדם טוב יותר ומרגיש בטוח יותר.
אתה בחרת בלהמשיך ולנסות ולשכנע אותי שאתה צודק ושככה טוב יותר למרות מה שכתבתי.
לא אוהב גישה כזאת, היא לא לעניין ובגלל זה מתעוררת לה הגישה השלילית שלפיה אתה עדיין מתאמן מתחיל שלא הגיע אפילו לשתיי פלאטות לחזרות ויודע הכל טוב ויפה, אבל רק בתאוריה ולא ממש מהניסיון הלא רב כלכך שהספקת לצבור באימונים.
תודה שנסית לעזור, באמת, אבל לא חסר לי עם מי להתייעץ על הטכניקה שלי, באמת.
מקווה שהבנת מה ניסיתי להסביר לך כאן, סה״כ לא מנסה לפגוע או משהו, רוצה שתבין.

אני חושב שליאור הוא מעט ילדותי, הוא נפגע מהר מאוד ונכנס למגננה ופולט שטויות שקשה לו להצדיק אחר כך. לצערי, אתה גם מעט ילדותי ובמקום לקרוא את הוויכוח בצורה עניינית כל מה שמעניין אותך זה כבודך (שהקטע האירוני הוא שבכלל לא פגעתי בכבודך). אני ממליץ לך ולו לרסן את האינסטינקט הבסיסי לפעול מנקמה, לעזוב את השרשור כרגע ולחזור עליו מחר בבוקר כאדם אובייקטיבי. אני בטוח שתסתכלו על הדיון הזה בפרופורציות אחרות לחלוטין ותבינו שאין כל הצדקה למתקפות שלכם. אתם חוטאים בחטא הגאווה כמו כל בני גילכם וכמוני (לעיתים קרובות, יש לציין), הבגרות היא להודות בטעות שלכם ולהשכיל ממנה.

אני חושב שליאור הוא מעט ילדותי, הוא נפגע מהר מאוד ונכנס למגננה ופולט שטויות שקשה לו להצדיק אחר כך. לצערי, אתה גם מעט ילדותי ובמקום לקרוא את הוויכוח בצורה עניינית כל מה שמעניין אותך זה כבודך (שהקטע האירוני הוא שבכלל לא פגעתי בכבודך). אני ממליץ לך ולו לרסן את האינסטינקט הבסיסי לפעול מנקמה, לעזוב את השרשור כרגע ולחזור עליו מחר בבוקר כאדם אובייקטיבי. אני בטוח שתסתכלו על הדיון הזה בפרופורציות אחרות לחלוטין ותבינו שאין כל הצדקה למתקפות שלכם. אתם חוטאים בחטא הגאווה כמו כל בני גילכם וכמוני (לעיתים קרובות, יש לציין), הבגרות היא להודות בטעות שלכם ולהשכיל ממנה.

זה לא פורום מוסר והגות אז תפסיק להטיף
בפרט שהגישה שלך דפוקה
וזה שאתה לא היית ענייני מההתחלה

@power rack לדעתי אתה סתם מתווכח פה וטוחנים מים , אם אתה כל כך יודע איך ללחוץ , תעשה את זה אצלך במכון ותבוא לדימונה לתת בראש. חלאס לדבר מאחורי מקלדת וכל אחד חושב שהוא ריפטו החדש. :משקלים מדברים עם המוט לא עם הפה או המחשב".[הדוק']

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית