הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Bench Press 120X3

מצב
השרשור נעול

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
סוף סוף עברתי את משבר ה-120!
היה ניסיון לשלשה עם כשל לשלישית היום גם כן, כמה דקות לאחר מכן בהמלצת הנחש נכנסתי לעוד סט שהיה מוצלח, 3 ננעלו! 😃

האשכול הזה הפך מסרטון יפה של מישהו מרים 120 לשלשה
לפארק מלא בילדים קטנים
חח

אתה מבין שכשאתה מרים את התחת, אתה פוגע בקשת בגב (שוב, כי אי אפשר לקפל גוף ללא קונטרה), ופגיעה בקשת בגב פוגעת לך בכיווץ. תתמקם יותר קרוב לראק ותיתן לנחש לעבוד יותר כשאתה מוקשת כמה שאתה יכול ותיראה איך אתה מרים יותר.

WhiteOwl זה אתה?חזרת?

כשהוא מרים את התחת באוויר הוא לוחץ את המרכז מאסה לכיוון הטרפזים(כמו שצריך ללחוץ), אם הוא היה לוחץ עם כף רגל באוויר(מה שאסור בתחרויות בהן הוא מתחרה) מה שאתה אומר היה הגיוני(אבל לא מחייב) כי הוא היה צריך לשמור על כיווץ של ה4 ראשי כנגד הרצפה וזה דורש שהתחת יהיה בספסל.

בטכניקה עם כל כף הרגל על הרצפה אין צורך לשמור על תחת בספסל בהוצאה, הלורדוזה המותנית בL1-L5 זה חלק ממבנה השלד(אי אפשר "להקטין קשת" בגלל הרגליים כשהפלג גוף העליון מכווץ בקיצור, אלא אם כן יש לך שרירי בטן מיוחדים/של חייזר)
מה שיותר נפוץ זה שמקטינים "קשת" בגלל חוסר כיווץ בפלג גוף עליון, זה למה הוא בוחר להתחיל עם תחת באוויר ולהוריד.

בתחרויות גם ככה צריך לקבל פקודה של "בנץ'" שרואים שהמוט מוחזק עם מרפק נעול והגוף על הספסל לפי החוקים.
תסתכל על תחרות בנץ' של IPF, יש מספיק בנצ'רים עם או בלי ציוד שמתחילים בצורה דומה
הבנץ' שלו לא מושלם אבל זה לא מה שהוא צריך לתקן

כשהוא מרים את התחת באוויר הוא לוחץ את המרכז מאסה לכיוון הטרפזים(כמו שצריך ללחוץ), אם הוא היה לוחץ עם כף רגל באוויר(מה שאסור בתחרויות בהן הוא מתחרה) מה שאתה אומר היה הגיוני(אבל לא מחייב) כי הוא היה צריך לשמור על כיווץ של ה4 ראשי כנגד הרצפה וזה דורש שהתחת יהיה בספסל.

בטכניקה עם כל כף הרגל על הרצפה אין צורך לשמור על תחת בספסל בהוצאה, הלורדוזה המותנית בL1-L5 זה חלק ממבנה השלד(אי אפשר "להקטין קשת" בגלל הרגליים כשהפלג גוף העליון מכווץ בקיצור, אלא אם כן יש לך שרירי בטן מיוחדים/של חייזר)
מה שיותר נפוץ זה שמקטינים "קשת" בגלל חוסר כיווץ בפלג גוף עליון, זה למה הוא בוחר להתחיל עם תחת באוויר ולהוריד.

בתחרויות גם ככה צריך לקבל פקודה של "בנץ'" שרואים שהמוט מוחזק עם מרפק נעול והגוף על הספסל לפי החוקים.
תסתכל על תחרות בנץ' של IPF, יש מספיק בנצ'רים עם או בלי ציוד שמתחילים בצורה דומה
הבנץ' שלו לא מושלם אבל זה לא מה שהוא צריך לתקן

הבנתי אותך, מעניין, תודה, הייתה לי הרגשה שזו ההצדקה למה שהוא עושה אבל שיערתי שאין לך אפשרות להתעסק עם כיווץ כשאתה מחזיק מוט כזה כבד בידיים שלך. כלומר, עדיף להשיג את הכיווץ לפני ההוצאה של המוט ולא אחריה, אתה לא חושב?

הבנתי אותך, מעניין, תודה, הייתה לי הרגשה שזו ההצדקה למה שהוא עושה אבל שיערתי שאין לך אפשרות להתעסק עם כיווץ כשאתה מחזיק מוט כזה כבד בידיים שלך. כלומר, עדיף להשיג את הכיווץ לפני ההוצאה של המוט ולא אחריה, אתה לא חושב?

שוב, כשכף הרגל על הרצפה צריך לדאוג רק לפלג גוף העליון, בגלל שיש לורדוזה מותנית הוא יכול להוריד רגליים ולשמור על כיווץ תוך כדי.
אני אפילו מעדיף להתחיל ככה סטים כי אני מאבד כיווץ אם מי שמוציא לי לא מיומן מספיק ומושך את המוט למעלה ואז הלך הסט

שוב, כשכף הרגל על הרצפה צריך לדאוג רק לפלג גוף העליון, בגלל שיש לורדוזה מותנית הוא יכול להוריד רגליים ולשמור על כיווץ תוך כדי.
אני אפילו מעדיף להתחיל ככה סטים כי אני מאבד כיווץ אם מי שמוציא לי לא מיומן מספיק ומושך את המוט למעלה ואז הלך הסט

הבנתי אותך, קנית אותי, ניכר שמשה יודע לבחור מנהלים. מוניטין.

" הבגרות היא להודות בטעות שלכם ולהשכיל ממנה."

" הבגרות היא להודות בטעות שלכם ולהשכיל ממנה."

מילים כדורבנות, טעיתי כאן ולמדתי
בעניין הבנץ׳ טעיתי, בעניינך אני עדיין חושב שאתה ילד קטן וXXXX. @Psycho

=נערך ע"י הנחש

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מילים כדורבנות, טעיתי כאן ולמדתי
בעניין הבנץ׳ טעיתי, בעניינך אני עדיין חושב שאתה ילד קטן וXXXX. @Psycho
בוא תגיד לי את זה בפנים אם אתה גבר.

=נערך ע"י הנחש

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא כי אם הוא כל כך גבר מאחורי המקלדת, אז שיגדל XXXX ויבוא להגיד לי את זה במציאות.
זה מה יש, הוא כבר הגזים.

=נערך ע"י הנחש

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ננעל, חלאס להיות ילדודס...

אי אפשר להפיק בפוסט הזה שום תועלת חוץ מספאם יותר

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית