הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פתיחת פורום קרוס פיט

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
שמתי לב שהרבה חבר'ה כאן מבצעים קרוספיט, אז שאלתי את עצמי אולי כדאי שיקדישו לזה פורום יכול להיות נחמד.

נשמע מעניין וזה תופס חזק בתקופה האחרונה באינרטנט, אבל הקהילה פה ממש קטנה ככה שזה יהיה לא חכם לפתוח בשביל 3-4 משתמשים.

בינתיים אין טעם. תראו התעניינות יותר גדולה ונפתח.
במקום זה אפשר בינתיים לעשות נעוץ בפורום אימונים עם FAQ [אתה מוזמן לקחת על עצמך את הפרוייקט]. בינתיים אין יותר מ3-4 נושאים שנפתחו על קרוספיט, אז אין טעם.

• פותח/ת השרשור
אל תשכחו שברגע שיהיה לזה פורום, יותר אנשים יתעניינו, יכנסו, יקראו, ינסו וככה הקהילה של זה תגדל ואתם תהיו הפורום החלוץ של זה.
נכון לעכשיו 99% מהאנשים בחדרי הכושר לא יודעים מה זה קרוספיט...

• פותח/ת השרשור
בינתיים אין טעם. תראו התעניינות יותר גדולה ונפתח.
במקום זה אפשר בינתיים לעשות נעוץ בפורום אימונים עם FAQ [אתה מוזמן לקחת על עצמך את הפרוייקט]. בינתיים אין יותר מ3-4 נושאים שנפתחו על קרוספיט, אז אין טעם.
אם היה לי זמן לזה בכיף הייתי עושה את זה, אבל לצערי אין לי.

בעיקרון אין לי בעיה אבל צריכים להיות כמה מדריכים מאוד אינפורמטיבים לגבי שיטות האימון: סינדי, קינג קונג וכל שאר הדברים הללו (אני מניח שיש עוד הרבה).
דברים שאנשים יבינו וזה יהיה מפורט בצורה הפשוטה ביותר עם מטרות, הישגים, טכניקות, סירטונים וכו'.

עד כמה שאני יודע, קיים בלוג בנושא. כמדומני כותבו חבר באתר שלנו. אפשר להתעדכן שם, שלא לדבר על עדכונים מהמקור.

• פותח/ת השרשור
עד כמה שאני יודע, קיים בלוג בנושא. כמדומני כותבו חבר באתר שלנו. אפשר להתעדכן שם, שלא לדבר על עדכונים מהמקור.
שמו של כותב הבלוג הוא עדאל אם זכרוני איננו מטעה אותי, ומשום מה עוד לא נתקלתי בו כאן באתר..

מצטער על הבורות שמעתי את השיטה הזאת נזרקת פה כמה פעמים וגם בעוד מקומות אבל אף פעם לא התעניינתי ממש במה מדובר אפשר לינק למידע בנושא?

יש גם משהו בתפוז לא?
לדעתי זה רעיון טוב (לפתוח פורום בנושא עם כל המידע ), או לפחות בנתיים לעשות נעוץ של זה בפורום אימונים עד שתהיה יותר הענות.

נערך לאחרונה:
כל מה שיביא עוד אנשים לפורום זה מבורך, כל עוד זה לא יביא לנו מטומטמים

אם היה לי זמן לזה בכיף הייתי עושה את זה, אבל לצערי אין לי.

קיימת אופציה להריץ פורום, זה לא עולה כסף. השאלה היא אם הפורום לא יסתכם ב3-4 אשכולות.. כי פורום זה לא רק בשביל לפתוח אשכול של "עשיתי שיא בסינדי" אלא גם כדי להביא הסברים, טיפים, מדריכים, מאמרים וכו'.

אני תמיד שמח לדבר על קרוספיט ואני אשמח אם יהיה פורום שמוקדש, למרות שאין בעיה פשוט לפתוח ת'רד בפורום אימונים אם יש שאלות.
בכל מקרה אני רוצה להזכיר שמבחינת חומר קריאה יש כל כך הרבה חומר ברשת שזה מרגיש קצת מיותר להעלות פה את הכל שוב. זה נכון שזה באנגלית אבל זה לא יזיק לאף אחד לקרוא קצת אנגלית.

זה כל הקטע להפוך את זה לעברית, אנשים בודדים יודעים לקרוא אנגלית ברמה טובה כדי להבין את כל המאפיינים ורובם הגדול לא יעשה את זה מעצלנות, חומר בעברית תמיד מושך יותר קהל ומתאים לרוב האוכלוסיה.
אם משהו או קבוצה של אנשים רוצים לקחת את זה על עצמם לתרגם תוכניות/מאמרים ושאר הירקות אני אשמח לפתוח פורום לעניין מה שירחיב את קהל היעד של הנושא שזו המטרה בעצם.
אני לא אומר שצריך לתרגם 500 מאמרים, אפשר להתחיל בקטנה ולאט לאט לטפטף עוד ועוד חומרים, גם הפורום עצמו לא נבנה ביום אחד ויש לו עוד המון לאן להתפתח (מחכות עוד הפתעות בדרך 😃 )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית