הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה במהלך הסייקל

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
(הפוסט נפתח בשנית פה לאחר שנפתח במתחילים בתזונה ואימונים אך לא נענה)

אהלן ,
אשמח לשמוע פה כמה סוגי תפריטים שאתם בניתם לעצמכם במהלך הסייקל(ברמת הגרמים לכל סוג מזון)
לקראת הסייקל הקרוב והראשון שלי , אני בוחן מספר תפריטים רב.
למי שרוצה לדעת מעט פרטים גובה 173 , משקל 85 , גיל 24.
תחזוקה 2460.
לצערי ישנה נטיה להשמנה , לכן אינני רוצה להפריז ולהשמין מעל ומעבר רוצה לעשות זאת מינימאלי.
תודה רבה לכל מי שישקיע דקה מזמנו..

סאלאם עליקום.

תפריט אני לא חושב שצריך בכלל אלא עם אתה בחיטוב לתחרות וגם אז לא חייב.
תכוון לערכים מסויימים. ולהכניס ארוחה כל שעתיים וחצי שולש
אני גם בעל נטייה להשמנה ולכן משלב תמיד אירובי במאסה שמתי לב שזה שומר על אחוז השומן ופחות נוזלים נאגרים בסייקל. ובנוסף לכך אני לא נותן לעצמי להשתגע עם הפחמימה אפילו שאני על חומרים..
אני היתי מכוון למשהו כזה..

חלבון פי 4 ממשקל גוף מינימום- אתה יכול יותר, מגיע מבשר,ביצים,דגים,אבקות,קוטג וגבינות עתירות חלבון אחרות. שים לב שאם יהי לך המון אקנה אז תוריד ממוצרי החלב ותשאר רק עם אבקה לי זה עשה פלאים בעניין הזה.
פחמימה פי 3.5, משיבולת שועל,אורז,כוסמת,לחם מלא.. כל פחמימה מורכבת עם ערך גליקמי נמוך תתאים.
שומן אני אישית לא סופר אלא מנסה להכניס את הרוב ממקור איכותי, אבוקדו,אגוזים,שמן זית אצלי בכמויות הולך,צהוב של ביצה

שכחתי לומר שכדאי לך להצטייד במולטיויטמין וויטמין C וגם מגנזיום, אני ממליץ על ויטמין של אופטימן כמולטי טוב
מקווה שעזרתי בהצלחה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה בדיוק מה שרציתי לשמוע , קצר - וקולע .. המטרד היחידי שלי זה לאחר הסייקל במהלך הpct כשאתה צריך להוריד את המינונים של האוכל ולאכול מספיק בכדי לשמור שריר בלי להשמין .. תודה מזמנך !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית