הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג

אבל למה ללכת ראש בקיר עם 3X5 כל הזמן ולא להחליף למתכונת של לינארית בלחיצות ?
סיבה אחת טובה ואני מנסה את זה בלי בעיה.... (מוריד ל3X5X60 במידה והשיא זה 67.5X4 זה הכי נכון לא?).
למה לינארית בלחיצות? מתכונת טקסס כשאתה נתקע בלחיצות בSS.

בהצלחה!
מציע לך לעשות ריסט בבנצ' ולנסות שוב 3X5 ממש מוזר שאתה לוחץ כזה משקל יחסית למשקל גוף

• פותח/ת השרשור
למה לינארית בלחיצות? מתכונת טקסס כשאתה נתקע בלחיצות בSS.
אני די בטוח שזה סתם משהו בראש כי ה-3 שבאה בחמישי מרגיעה אותי לקראת יום ראשון.
בכל מקרה עכשיו הכנסתם אותי לבלבלות אם לנסות שוב פעם 3X5 :mad:

גם בטקסס יש 1x3 בחמישי, פשוט בראשון במקום פרמידה יש נפח 5x5, ובמקום פירמידה בשלישי [אינקליין או פרס] יש פרס קל ל2x5.

• פותח/ת השרשור
גם בטקסס יש 1x3 בחמישי, פשוט בראשון במקום פרמידה יש נפח 5x5, ובמקום פירמידה בשלישי [אינקליין או פרס] יש פרס קל ל2x5.
אבל 5X5 עם פחות מפלטה זה פשוט בדיחה ולא עובד לפי מה שהבנתי לא? אז אני אתן ל3X5 והרבה אוכל עוד צ'אנס נדמה לי.

עדיין לא ענית על השאלה למה לא SS....
רק הצגת את התוכנית שאתה עובד בה...
אז למה באמת לא SS?
למה שתפסיק להתקדם בSS במשקלים כאלה? מה יכולה להיות הסיבה?

• פותח/ת השרשור
עדיין לא ענית על השאלה למה לא SS....
רק הצגת את התוכנית שאתה עובד בה...
אז למה באמת לא SS?
למה שתפסיק להתקדם בSS במשקלים כאלה? מה יכולה להיות הסיבה?
YNDP.....
אמרתי בסוף שאני אתן ל3X5 בבנץ' צ'אנס אז זה כן SS.....

SQUAT 3X5
BENCH 3X5
CHINS

SQUAT 3X5
PRESS 3X5
DEADLIFT 1X5

24/8/2013
סקוואט 3X5X97.5
פרס 3X5X45
דדליפט 1X5X135

סקוואט קל, סט שלישי טכניקה לא משהו כי נכנסתי במכה ולקחתי את המוט באופן לא סימטרי, פעם ראשונה שזה קורה לי....(ואחרונה). אין סירטון
פרס אחרי שכבר 3-4 שבועות לא עשיתי והיה קליל.
דדליפט הגב העליון היה די עגול התחתון די נייטראלי עוד מעט סירטונים תחליטו בעצמכם, החזרה האחרונה הנעילה הייתה קשה כי לא החזקתי את המוט טוב בשמאל מלכתחילה אבל הכל הושלם. אולי ישים חגורה ב-142.5 שבוע הבא או שאנסה להתאפק עד 150 בעוד שבועיים בכל מקרה נחיה ונראה.

אוכל:
600 גרם חזה עוף, 5 ביצים, 250 גרם ש"ש, חצי ליטר חלב, סקופ חלבון, 2 פרוסות לחם מלא, 60 גרם גבנ"צ 28%, סלט.
3000 קלוריות, 272 גרם חלבון, 102 גרם שומן, 240 גרם פחמימה.
התוספים הגיעו (מולטי ויטמין שיש בו 150% מהצורך בהכל ככה שזה לא מכסה רק "מוסיף" , שמן דגים , קפאין, קריאטין שאני אתחיל לקחת עכשיו ששבוע הבא כבר ישפיע ).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

הפעם חיברתי לכם, הכותרת בציניות למי שלא הבין 😛

כמה שאלות
1.מה זה התחבושות האלו ?
2.מה הקטע של ההומו הזה בחולצה הכתומה?
3.מי המפגר שמצלם על המצלמה ?
4.מה הזקן הזה רצה ?
5.איך אתה לא קלאוסטרופובי למשוך בכזה מקום צר ?
6.מה זה הכאפות של הכוסיות האלו ?

• פותח/ת השרשור
YNDP?
וכנראה פספסתי את זה...
בהצלחה!;)
YOU NOT DO THE PROGRAM או משהו כזה.
כלומר דפקתי את התכנית ועשיתי לה בושות במשך כ-5 חודש . (סוף אפריל הייתה לי את הטכניקה בסקוואט מסודרת יחסית לעומת הניסיון הקודם אבל התאמנתי לפני בגיל 14 FBW,AB,ABC,ABCD ואפילו ABCDE ואז SS עם סינגלים כל אימון וחצאי סקוואטים ודדליפט עם הקפצות.)
כמה שאלות
1.מה זה התחבושות האלו ?
2.מה הקטע של ההומו הזה בחולצה הכתומה?
3.מי המפגר שמצלם על המצלמה ?
4.מה הזקן הזה רצה ?
5.איך אתה לא קלאוסטרופובי למשוך בכזה מקום צר ?
6.מה זה הכאפות של הכוסיות האלו ?
1. מחממי ברכיים שהפכתי אותם למגיני שוקיים.
2. ילד שגדול ממני בשנה שרזה טיפה וחושב שהוא גורו תזונה .
3.חבר לאימונים אילן חוץ מבאחרון ומה מפגר?
4. בעל המכון מנסה לשכנע אותי שצריך להוריד לבד כדאי לחזק את הגב (בתכל'ס רק כדאי לא לעשות רעש ולא לעקם את המוט עוד יותר).
5. בסטים של ה-60 הייתי הרבה יותר קרוב לבנץ' זה עוד אחרי שהזזתי את זה הרבה . ולא יודע מנקודת המבט שלי זה שונה.
6. פעם ראשונה שלו ושלי (כנראה ששמעת אותי אומר לו "תן כאפות חזק מה אתה כוסית? " ) נשפר להבא 😃

ד"א זה סט 200% RAW כי זה היה גם בלי מוזיקה ובלי HATEBREED :eek: אוכל:
300 גרם ש"ש, 600 מ"ל חלב 3%, 8 פרוסות לחם מלא, 240 גרם גבנ"צ 28%, 750 גרם חזה עוף.
3830 קלוריות, 320 גרם חלבון, 137 גרם שומן, 332 גרם פחמימה.

עוד פעם יצא גבוה באיזה 500-600 קל' צריך למתן קצת למרות שאני אוכל רק "נקי".......
בוא נקווה לפחות להשפעות חיוביות על ההתאוששות 😛

• פותח/ת השרשור
לא באסה לאכול אוכל כזה במאסה שאתה גם ככה ב+ קלורי גבוה ?
3 ארוחות קטנות
דייסה בבוקר
4 טוסטים בצהריים
750 גרם חזה עוף בדיוק על המחבת

ההרגשה עצמה הרבה יותר טובה מסניקרס וכאלו בכללי אני נמנע מסוכר זה גורם לי להרגיש עייף וכאלו לעומת 5-6 ביצים לפני אימון שמעיפים אותי לגמרי.

ד"א יש דברים קטנים שלא חישבתי כמו למשל היום כפית ריבת תותים בדייסה, וקצת שמן ופטריות עם החזה עוף שזה שולי במסה.....

YOU NOT DO THE PROGRAM או משהו כזה.
כלומר דפקתי את התכנית ועשיתי לה בושות במשך כ-5 חודש . (סוף אפריל הייתה לי את הטכניקה בסקוואט מסודרת יחסית לעומת הניסיון הקודם אבל התאמנתי לפני בגיל 14 FBW,AB,ABC,ABCD ואפילו ABCDE ואז SS עם סינגלים כל אימון וחצאי סקוואטים ודדליפט עם הקפצות.)
1. מחממי ברכיים שהפכתי אותם למגיני שוקיים.
2. ילד שגדול ממני בשנה שרזה טיפה וחושב שהוא גורו תזונה .
3.חבר לאימונים אילן חוץ מבאחרון ומה מפגר?
4. בעל המכון מנסה לשכנע אותי שצריך להוריד לבד כדאי לחזק את הגב (בתכל'ס רק כדאי לא לעשות רעש ולא לעקם את המוט עוד יותר).
5. בסטים של ה-60 הייתי הרבה יותר קרוב לבנץ' זה עוד אחרי שהזזתי את זה הרבה . ולא יודע מנקודת המבט שלי זה שונה.
6. פעם ראשונה שלו ושלי (כנראה ששמעת אותי אומר לו "תן כאפות חזק מה אתה כוסית? " ) נשפר להבא 😃

ד"א זה סט 200% RAW כי זה היה גם בלי מוזיקה ובלי HATEBREED :eek: אוכל:
300 גרם ש"ש, 600 מ"ל חלב 3%, 8 פרוסות לחם מלא, 240 גרם גבנ"צ 28%, 750 גרם חזה עוף.
3830 קלוריות, 320 גרם חלבון, 137 גרם שומן, 332 גרם פחמימה.

עוד פעם יצא גבוה באיזה 500-600 קל' צריך למתן קצת למרות שאני אוכל רק "נקי".......
בוא נקווה לפחות להשפעות חיוביות על ההתאוששות 😛
אני לא מבין בשביל מה אתה אוכל כל כך הרבה... ועוד 320 גרם חלבון? בשביל מה זה טוב? זה סתם יהפוך לך לטריגליצרידים

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין בשביל מה אתה אוכל כל כך הרבה... ועוד 320 גרם חלבון? בשביל מה זה טוב? זה סתם יהפוך לך לטריגליצרידים
כי ככה זה יוצא כי אני אוהב לאכול מאכלים כמו בשר, ביצים, גבינה וחלב.
להפחית במאכלים האלה ולהוסיף ש"ש או משהו? לא הבנתי עדיין מה הבעיה 😕 אפשר הסבר קטן איפה כדאי לי להוריד ואיפה להוסיף בכללי?

כי ככה זה יוצא כי אני אוהב לאכול מאכלים כמו בשר, ביצים, גבינה וחלב.
להפחית במאכלים האלה ולהוסיף ש"ש או משהו? לא הבנתי עדיין מה הבעיה 😕 אפשר הסבר קטן איפה כדאי לי להוריד ואיפה להוסיף בכללי?
תאכל פי 2-2.5 חלבון מהמשקל גוף... אין צורך ביותר, זה לא שכל מה שאתה אוכל מוזרק לך ישר לשריר, חלבון שאין בו שימוש מומר לטרילצריד ובעצם מגיע למאגרי שומן...
תאכל שומנים איכותיים.... טחינה, שמן צמחי (זית, קנולה וכו'), אגוזים

• פותח/ת השרשור
תאכל פי 2-2.5 חלבון מהמשקל גוף... אין צורך ביותר, זה לא שכל מה שאתה אוכל מוזרק לך ישר לשריר, חלבון שאין בו שימוש מומר לטרילצריד ובעצם מגיע למאגרי שומן...
תאכל שומנים איכותיים.... טחינה, שמן צמחי (זית, קנולה וכו'), אגוזים
מה שגם זה מאכלים זולים יחסית כל מה שאני אוכל אם תשים לב (אולי חוץ מהלחם המלא היום) וטחינה זה די יקר לא?
מה אם כל העניין של חלבון מלא/לא מלא ובכללי בפורמים כמו BODYBUILDING בכלל יש המלצה של 2 גרם לפאונד וכו' ?

אני אוריד קצת חזה עוף ואוסיף ש"ש מחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית