למה לינארית בלחיצות? מתכונת טקסס כשאתה נתקע בלחיצות בSS.אבל למה ללכת ראש בקיר עם 3X5 כל הזמן ולא להחליף למתכונת של לינארית בלחיצות ?
סיבה אחת טובה ואני מנסה את זה בלי בעיה.... (מוריד ל3X5X60 במידה והשיא זה 67.5X4 זה הכי נכון לא?).
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לינארית בלחיצות? מתכונת טקסס כשאתה נתקע בלחיצות בSS.אבל למה ללכת ראש בקיר עם 3X5 כל הזמן ולא להחליף למתכונת של לינארית בלחיצות ?
סיבה אחת טובה ואני מנסה את זה בלי בעיה.... (מוריד ל3X5X60 במידה והשיא זה 67.5X4 זה הכי נכון לא?).
אני די בטוח שזה סתם משהו בראש כי ה-3 שבאה בחמישי מרגיעה אותי לקראת יום ראשון.למה לינארית בלחיצות? מתכונת טקסס כשאתה נתקע בלחיצות בSS.
אבל 5X5 עם פחות מפלטה זה פשוט בדיחה ולא עובד לפי מה שהבנתי לא? אז אני אתן ל3X5 והרבה אוכל עוד צ'אנס נדמה לי.גם בטקסס יש 1x3 בחמישי, פשוט בראשון במקום פרמידה יש נפח 5x5, ובמקום פירמידה בשלישי [אינקליין או פרס] יש פרס קל ל2x5.
YNDP.....עדיין לא ענית על השאלה למה לא SS....
רק הצגת את התוכנית שאתה עובד בה...
אז למה באמת לא SS?
למה שתפסיק להתקדם בSS במשקלים כאלה? מה יכולה להיות הסיבה?
YNDP.....
אמרתי בסוף שאני אתן ל3X5 בבנץ' צ'אנס אז זה כן SS.....
.
YOU NOT DO THE PROGRAM או משהו כזה.YNDP?
וכנראה פספסתי את זה...
בהצלחה!;)
1. מחממי ברכיים שהפכתי אותם למגיני שוקיים.כמה שאלות
1.מה זה התחבושות האלו ?
2.מה הקטע של ההומו הזה בחולצה הכתומה?
3.מי המפגר שמצלם על המצלמה ?
4.מה הזקן הזה רצה ?
5.איך אתה לא קלאוסטרופובי למשוך בכזה מקום צר ?
6.מה זה הכאפות של הכוסיות האלו ?
3 ארוחות קטנותלא באסה לאכול אוכל כזה במאסה שאתה גם ככה ב+ קלורי גבוה ?
מה קרה?240 גרם גבנ"צ?
אתה רציני?!
אני לא מבין בשביל מה אתה אוכל כל כך הרבה... ועוד 320 גרם חלבון? בשביל מה זה טוב? זה סתם יהפוך לך לטריגליצרידיםYOU NOT DO THE PROGRAM או משהו כזה.
כלומר דפקתי את התכנית ועשיתי לה בושות במשך כ-5 חודש . (סוף אפריל הייתה לי את הטכניקה בסקוואט מסודרת יחסית לעומת הניסיון הקודם אבל התאמנתי לפני בגיל 14 FBW,AB,ABC,ABCD ואפילו ABCDE ואז SS עם סינגלים כל אימון וחצאי סקוואטים ודדליפט עם הקפצות.)
1. מחממי ברכיים שהפכתי אותם למגיני שוקיים.
2. ילד שגדול ממני בשנה שרזה טיפה וחושב שהוא גורו תזונה .
3.חבר לאימונים אילן חוץ מבאחרון ומה מפגר?
4. בעל המכון מנסה לשכנע אותי שצריך להוריד לבד כדאי לחזק את הגב (בתכל'ס רק כדאי לא לעשות רעש ולא לעקם את המוט עוד יותר).
5. בסטים של ה-60 הייתי הרבה יותר קרוב לבנץ' זה עוד אחרי שהזזתי את זה הרבה . ולא יודע מנקודת המבט שלי זה שונה.
6. פעם ראשונה שלו ושלי (כנראה ששמעת אותי אומר לו "תן כאפות חזק מה אתה כוסית? " ) נשפר להבא 😃
ד"א זה סט 200% RAW כי זה היה גם בלי מוזיקה ובלי HATEBREED :eek: אוכל:
300 גרם ש"ש, 600 מ"ל חלב 3%, 8 פרוסות לחם מלא, 240 גרם גבנ"צ 28%, 750 גרם חזה עוף.
3830 קלוריות, 320 גרם חלבון, 137 גרם שומן, 332 גרם פחמימה.
עוד פעם יצא גבוה באיזה 500-600 קל' צריך למתן קצת למרות שאני אוכל רק "נקי".......
בוא נקווה לפחות להשפעות חיוביות על ההתאוששות 😛
כי ככה זה יוצא כי אני אוהב לאכול מאכלים כמו בשר, ביצים, גבינה וחלב.אני לא מבין בשביל מה אתה אוכל כל כך הרבה... ועוד 320 גרם חלבון? בשביל מה זה טוב? זה סתם יהפוך לך לטריגליצרידים
תאכל פי 2-2.5 חלבון מהמשקל גוף... אין צורך ביותר, זה לא שכל מה שאתה אוכל מוזרק לך ישר לשריר, חלבון שאין בו שימוש מומר לטרילצריד ובעצם מגיע למאגרי שומן...כי ככה זה יוצא כי אני אוהב לאכול מאכלים כמו בשר, ביצים, גבינה וחלב.
להפחית במאכלים האלה ולהוסיף ש"ש או משהו? לא הבנתי עדיין מה הבעיה 😕 אפשר הסבר קטן איפה כדאי לי להוריד ואיפה להוסיף בכללי?
מה שגם זה מאכלים זולים יחסית כל מה שאני אוכל אם תשים לב (אולי חוץ מהלחם המלא היום) וטחינה זה די יקר לא?תאכל פי 2-2.5 חלבון מהמשקל גוף... אין צורך ביותר, זה לא שכל מה שאתה אוכל מוזרק לך ישר לשריר, חלבון שאין בו שימוש מומר לטרילצריד ובעצם מגיע למאגרי שומן...
תאכל שומנים איכותיים.... טחינה, שמן צמחי (זית, קנולה וכו'), אגוזים