הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה דחופה בסייקל

• פותח/ת השרשור Ron038
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Ron038

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום אני בן 38 שוקל 83 קילו גובה 176 נראה די שמן ובצקי כזה זה מגעיל אותי ניסתי אפדרין קפאין. קלן oxy עכשיו אני מעוניין לעשות סייקל על מנת להתחיל למצק את עצמי בלי עליה במשקל שכחתי לציין שהורדתי בסביבות השבע קילו מה ממולץ לי לעשות חבר המליץ לי לעשות פרופינט ווויניסטרול וקלן מה אתם אומרים במידה וכן מה המינונים שממולצים ולכמה זמן על מנת לקבל תוצאות והאם צריך להוריד את כמות האירובי ולעלות טת כמות אימוני הכח תודה מראש אשמח לקבל תשובה מפורטת תודה

שלום אני בן 38 שוקל 83 קילו גובה 176 נראה די שמן ובצקי כזה זה מגעיל אותי ניסתי אפדרין קפאין. קלן oxy עכשיו אני מעוניין לעשות סייקל על מנת להתחיל למצק את עצמי בלי עליה במשקל שכחתי לציין שהורדתי בסביבות השבע קילו מה ממולץ לי לעשות חבר המליץ לי לעשות פרופינט ווויניסטרול וקלן מה אתם אומרים במידה וכן מה המינונים שממולצים ולכמה זמן על מנת לקבל תוצאות והאם צריך להוריד את כמות האירובי ולעלות טת כמות אימוני הכח תודה מראש אשמח לקבל תשובה מפורטת תודה
השאלות שלך כלליות מאוד ולא ממוקדות
לא ציינת בכמה זמן ירדת 7 קילו, יש מצב שהורדת הרבה נוזלים ולא בהכרח שומן, תפריט התזונה שלך.
ווינטרול + קלן {אני מניח שבכדורים} לא מומלצים עקב העמסה על הכבד.
אני מאמין שתקבל תשובות רציניות אם תיתן פרטים יותר מדויקים.

אללה איסטור.

זוהי דעתי .

קודם כל, ברוך הבא.
דבר שני, תעשה טובה ותתן כותרות ענייניות לשאלות שלך - עזרה דחופה בסייקל זה לא.
אתה לא עומד למות ולא עשית טעויות גורליות.

לגבי הסייקלים - אתה כבן בן 38 ואני רואה שאתה רוצה לקחת מכל הבא ליד.
אז וינסטרול ייבש אותך זה כן - בנוסף את הכבד שלך גם - אם אתה כבר בוחר לקחת ויני שיהיה בזריקות.

בגדול אין בעיה עם מה שתיארת - פרופ, ויני, קלן.
אבל תשמע, אם אתה לא 500% סגור על תזונה מתאימה ועל אימונים מתאימים אני אומר לך מראש כבר כאן.
חבל שתתחיל - כי גם אם תראה תוצאות ואתה תראה קצת תוצאות.
אתה לא תגיע למה שתרצה ואתה בסופו של דבר סתם מרעיל את האיברים הפנימיים שלך.

אז תעשה טובה לעצמך ולגוף שלך - תשב טוב טוב עם עצמך, תתפקס על תזונה ואימונים ובלי חגיגות של אלכוהול וסמים (במיוחד עם ויני)
ואז תעשה.
שוב, אתה בן 38 וזה כבר לא ילד, ולסטרואידים גם ככה השלכות לא חיוביות על הגוף בטווח הארוך.
לפני שאתה מתחיל תריץ בדיקות דם - וכדאי שגם תתכנן PCT לדבר הזה שאתה מריץ, כי בסוף צריך להחזיר הכל למקום.

• פותח/ת השרשור
היי
שלום לך קודם כל איני צורך אלכוהול למעט יום שישי בקידוש וסמים בטוח שלא נגעתי בחיי ובטח שלא אגע לגבי הסייקל הייתי שמח לקבל עזרה אם זה מומלץ או לא במידה ויש חומרים אחרים במקום הוינסטרול והפרופינט אשמח לשמוע אני סגור על עצמי שאני מעוניין לעשות סייקל באמת שאשמח לקבל הצעות תודה אז ככה הורדתי בארבע חודשים 7 קילו
התפריט שלי די מאוזן עיי דיאטנית
ארוחת בוקר שתי פרוסות לחם קל + קוטז + אוקסי אחד
ארוחת ביניים חטיף אנרגי
ארוחת צהריים מנת עוף + כוס פחמימה וירקות ארוחת ביניים פרי + מעדן
עוד ארוחה בחמש שש או מנת עוף או 2 פרוסות לחם קל + פסטרמה או קוטז או גבינה צהובה 9%
ארוחת ערב כוס חלב 1% וברנפלקס
לפני אימון קפאין ושורף שומן
עד עכשיו עשיתי המון אימוני ריצה
אני מעוניין להתחיל שוב אימוני כוח כי נהייתי צמיגי כזה מגעיל
אשמח לשמוע המלצות למקסימום תוצאות מינמום תופעות לוואי תודה מראש

זה יפה מאוד שאתה סגור על עצמך, אבל אצלינו נהוג ללכת ללמוד קצת קודם ואז לפנות אלינו עם שאלות ממוקדות. מכיון ששאלות שלך מתארות"אין לי מושג מה אני עושה, אני מרגיש שמנמן מה להזריק ?" העזרה הכי טובה שתקבל מאיתנו הוא הפניה לנעוצים.
תהנה, יש לך הרבה דברים חדשים ללמוד.
ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית