הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום
אני מתאמן עם חגורת "איכות" של אנרג'ים ואני רוצה חגורה יותר טובה אני חושב מה עדיף, לקנות חגורה של RDX או להמשיך עם החגורה שלי ?
אני לא חושב לקנות אינזר כי זה מאוד מאוד יקר 300+ שקל זה די הרבה בשבילי
יש עוד חגורות מומלצות במחיר זול יותר ?

היה לי את מה שהשוקיסט שלח, אחרי שנה האבזם פשוט נשבר, זבל של חגורה.
כיום אני מתאמן עם אינזר, אין מה להשוות, חגורה מדהימה למרות שהם פישלו קצת עם הגימור של החגורה,
נשפך משהו על גוף החגורה מה שהמיס טיפה את הצבע, שלחתי להם מייל הם אמרו שהם מצטערים וביקשתי שיפצו אותי על חלק מהסכום. אבל החגורה עצמה מדהימה.
אגב לקחתי מידה M אני 170 שוקל 77 היקף טבור 82 וסוגר על החור האחרון די בקלות אז כל מי שבטווח הזה שיפסיק לחיות בסרט ושלא יקח L ויגיד מקסימום נחורר, אני מניח שעד 100 קילו החגורה בטוח תעלה עליי.

• פותח/ת השרשור
כיום אני מתאמן עם אינזר, אין מה להשוות, חגורה מדהימה למרות שהם פישלו קצת עם הגימור של החגורה,
נשפך משהו על גוף החגורה מה שהמיס טיפה את הצבע, שלחתי להם מייל הם אמרו שהם מצטערים וביקשתי שיפצו אותי על חלק מהסכום. אבל החגורה עצמה מדהימה.
אגב לקחתי מידה M אני 170 שוקל 77 היקף טבור 82 וסוגר על החור האחרון די בקלות אז כל מי שבטווח הזה שיפסיק לחיות בסרט ושלא יקח L ויגיד מקסימום נחורר, אני מניח שעד 100 קילו החגורה בטוח תעלה עליי.
אין לי כסף לאינזר
איזה חגורה מומלצת במחיר לא מטורף ?

• פותח/ת השרשור
האקונומי לא ממש יקרה, ושווה להשקיע את העוד כמה דולרים האלה בשביל האיכות
האקונומי 40 דולר שזה כבר יותר מהRDX+משלוח שזה 8 דולר שיפטו מקבלים סתם+15

אני חושב אני אקנה את הRDX וזהו
@דני שובבני באיזה חגורה השתמשת לפני האינזר ?

צודק, יש לי גם מידה M למרות שהמליצו לי על L ועוד הייתי צריך לחורר חור אחד.
ומה נשפך לך על החגורה שהמיס את הצבע?

צודק, יש לי גם מידה M למרות שהמליצו לי על L ועוד הייתי צריך לחורר חור אחד.
ומה נשפך לך על החגורה שהמיס את הצבע?

כנראה החומר שבקצוות של החגורה איפה שבעצם חתכו אותה כדי שתהיה לה צורה של חגורה ולא של יריעת עור.
אם היה לי כוח הייתי מחורר גם חור אחד אבל אני גם ככה במסה ובנתיים ממקם את החגורה מעט גבוה ככה שהיא מספיק לוחצת.

קבצים מצורפים

• 20130831_190613.jpg
    20130831_190613.jpg
    KB 59 · צפיות: 119
  • 20130831_190658.jpg
    20130831_190658.jpg
    KB 53.7 · צפיות: 138
  • 20130831_190545.jpg
    20130831_190545.jpg
    KB 62.9 · צפיות: 107
  • 20130830_195839.jpg
    20130830_195839.jpg
    KB 72.4 · צפיות: 111
כנראה החומר שבקצוות של החגורה איפה שבעצם חתכו אותה כדי שתהיה לה צורה של חגורה ולא של יריעת עור.
אם היה לי כוח הייתי מחורר גם חור אחד אבל אני גם ככה במסה ובנתיים ממקם את החגורה מעט גבוה ככה שהיא מספיק לוחצת.
זה לא כזה סיפור, מדדתי את החורים המקוריים והרווח ביניהם וקדחתי.
לא יפה כמו חור שמכונה עושה, אבל יצא לא רע בכלל.
כל זה לקח לי משהו כמו 10 דקות גג.
ולפני שהוספתי את החורים ניסיתי למקם קצת גבוה יותר, זה לא נוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית