הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות מלפני 3 שבועות, הוכחה שמתאמני כוח תמיד נראים גרוע ;)

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
גובה 1.71-1.72
משקל 81.5
גיל 21
אחוז שומן להערכתכם

רוב הירידה מ95.5 ל81.5 נשארתי בRM3 בסקוואט על 180, בדדליפט 192.5, בפרס 80 לRM2 ובבנץ' 120 לRM2
בשבוע האחרון השקעתי יותר בשחייה ופחות בכוח והגעתי מותש, אז השיאים הנוכחיים למשקל הגוף הזה - 172.5X3 בסקוואט, 190X3 בדדליפט, 80X1 בפרס, 120X1 בבנץ'
בפאוור קלין רוב התקופה הייתי על 92.5-95 ל3X3, בשבוע האחרון ירדתי לאיזור ה90 ל3X3

שחייה 1500 מ' ב23:22 בבריכה קצרה אחרי 3X5 בסקוואט + 1X3 בדדליפט, 500 מ' אחרונים כמעט ללא רגליים (קשה עד בלתי אפשרי ליישר, כמעט ללא דחיפות מהקיר)
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

אשמח לקבל הערכת אחוז שומן, תודה רבה למגיבים =]

רגליים מעולות כל הכבוד
גם פלג גוף עליון טוב
מה המטרות לטווח הקרוב?

מסה מרשימה וחיטוב יפה!

גם תוצאת השחיה יפה במיוחד שזה אחרי אימון, מה השיא שלך לק"מ אחד ?

כל הכבוד תוצאה מרשימה מאוד. אני מלא הערכה על המוכנות להיות 95 קילו בגובה שלך. אבל הטבלה לא משקרת בשביל גודל צריך לשקול הרבה.

דרך אגב, לדעתי אתה יכול להיות טריאתלט מאוד חזק. במשקל של 70-75 אתה יכול להיות מאוד מהיר באופניים ולרוץ טוב.

אחלה של משקלים, לאן בכלל נעלמת אם אפשר לשאול?
ולדעתי אתה באיזור 15-16%

14~ שומן .
מאוד יפה , למה שלא תעלה תמונה מסוף המאסה ?(אם מתאים לך...)

גוף בנוי, יפה מאוד!

ממש מעניין אותי איך זה שבקושי ונחלשת למרות שהורדת 15 ק"ג?

• פותח/ת השרשור
תביא תמונות של הכרס, שיהיה למה להשוות 😃
14~ שומן .
מאוד יפה , למה שלא תעלה תמונה מסוף המאסה ?(אם מתאים לך...)
אתם נוגעים בנקודה רגישה :(
התמונות על ההארד דיסק, וההארד דיסק הלך. טכנאי כלשהו שאני לא יודע מה הרמה שלו בזה ניסה לשחזר את המידע ולא הצליח, וכרגע אין מידע כל עוד אין מושיע או שאני שולח לחברת שחזור קבצים, מה שאומר שאני אצטרך להפרד מ~1500 שקל
והתמונות האלה זה בערך הדבר הכי פחות חשוב שהיה שם :(

רגליים מעולות כל הכבוד
גם פלג גוף עליון טוב
מה המטרות לטווח הקרוב?
לא יודע כרגע עדיין בפגרה, בשבת סמינר סטרונגמן בהרצליה, אחר כך נראה כבר. אבל ככל הנראה אעבוד על כוח בחורף. עוד לא סגור על זה במאה אחוז.

מסה מרשימה וחיטוב יפה!

גם תוצאת השחיה יפה במיוחד שזה אחרי אימון, מה השיא שלך לק"מ אחד ?
אין לי מושג, אין מרחק כזה...
גם ה1500 זה פשוט התוצאה הכי טובה שעשיתי באימון, זו לא הייתה מדידה. אבל נתתי את כל מה שהיה לי באותו יום.

כל הכבוד תוצאה מרשימה מאוד. אני מלא הערכה על המוכנות להיות 95 קילו בגובה שלך. אבל הטבלה לא משקרת בשביל גודל צריך לשקול הרבה.

דרך אגב, לדעתי אתה יכול להיות טריאתלט מאוד חזק. במשקל של 70-75 אתה יכול להיות מאוד מהיר באופניים ולרוץ טוב.
תודה רבה,
אין ספק שאני יכול להיות טריאתלט טוב, האמת שגם הייתי סוג של אחד כזה, אבל אני שונא ריצה ואופניים וכל מה שגורם לי להזיע בחוץ.
אני שונא להיות דביק ומגעיל ולמצוא את עצמי 20 קילומטר מהבית באיזה חור ליד כפר בדואי בשמש הנוראית ושברחשים נדבקים לי לפרצוף מרוב הזיעה. אין לי כוח לחרא הזה...
כל מה שבמים זה נקי. אין לי בעייה עם מאמץ, ובמים זה נטו מאמץ. וגם בחדר כושר.
ובכל מקרה אני לא ארד ל70-75, זה על הפנים בשביל הספורט שלי (הוקי מים) שבו כוח וגודל זה הפרמטר הכי חשוב מהרגע שיש לך מספיק אוויר לשחק רצוף (שזה לוקח שבועיים שלושה להגיע לרמה סבירה וחודשיים שלושה לרמה מאוד מאוד גבוהה אם מתאמנים על זה)

אחלה של משקלים, לאן בכלל נעלמת אם אפשר לשאול?
ולדעתי אתה באיזור 15-16%
טסתי לתחרויות, אימונים, הופעות וטיולים באירופה

גוף בנוי, יפה מאוד!

ממש מעניין אותי איך זה שבקושי ונחלשת למרות שהורדת 15 ק"ג?
פשוט כי התאמנתי קשה ונכון :happy:

תותח! אגב ממתי אתה עושה פאוור קלין? זכור לי שעשית מתח בSS..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נראה אששש אחי
נראה מטורףף
נראה טוב
16~
תודה רבה =]

מרשים, התאורה עשתה עוול לרגליים שלך.
לדעתי חסר מסה בחזה, בהצלחה !
לא היה לי זמן באותו יום זה היה ממש לפני הטיסה אז חיפפתי קצת, לא חשבתי באותו רגע על תאורה. אחר כך ראיתי שהרגליים יצאו מעפנות. בתאורה טובה הן נראות הרבה יותר טוב \:

תותח! אגב ממתי אתה עושה פאוור קלין? זכור לי שעשית מתח בSS..
לא זוכר בדיוק, התחלתי איפשהו כששקלתי 87 ככה. פשוט התחלתי ב70 אם אני זוכר נכון, עשיתי 3X3 פעם בשבוע, בהתחלה עליתי ב5 קילו כל פעם ואחרי פעם פעמיים התחלתי לעלות ב2.5. לצערי כמו שרשמתי ההארד דיסק הלך ככה שכל היסטוריית האימונים שלי לא קיימת וזה רק מהזיכרון :infomilies041-79:

הייתי יכול להשבע שזה אותן תמונות מהחיטוב הקודם.
כל הכבוד! מרשים כרגיל, בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
הייתי יכול להשבע שזה אותן תמונות מהחיטוב הקודם.
כל הכבוד! מרשים כרגיל, בהצלחה בהמשך
אנאעארף... זה תמונות
במציאות ההבדל משמעותי, זה גם 8 קילו יותר, שנה שעברה בשביל אנשים שלא מהתחום הייתי סתם קצת שרירי אבל עכשיו אני נראה לכולם ענק \:
ניחא

ותודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית