הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי שימוש של 4 שבועות בדיבול בלבד עשיתי טעות מחד מההשלכות

Gal Beniluz 2

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם . עשיתי טעות לקחתי דיבול לתקופה של 4 שבועות 30 מ"ג , אני עוד 4 חודשים בן 18 שוקל 98 אחרי הדיבול לפני זה שקלתי 88. אחרי שקראתי את האשכול הזה: http://www.lbs.co.il/threads/43406/ אני ממש בלחץ מי שקניתי ממנו שאני מעדיף לא להזכיר את שמו כנראה ניסה לעשות עליי קופה ופשוט דחף לי את זה. רציתי לדעת אם יכול להיגרם לי נזק משמעותי לכבר משימוש כזה?. לא היו לי סימנים של אימפוטנציה, אבל היה לי קושי בנשימה וזאת הסיבה שבגללה הפסקתי. אני עכשיו כבר שבוע וחצי בלי ואני מרגיש יותר טוב אבל רציתי לדעת מה יכולות להיות ההשלכות והאם אני יכול להירגע והאם כדאי לעשות בידקות דם כרגע?

אתה יודע,זה לא חד משמעי,לקחת דיבול לבד-חרב עליך עולמך
המון אנשים לוקחים דיבול לבד,והכל בסדר.

אל תכנס ישר לפאניקה.זה רק מה שאני יכול להגיד

חכה לתגובות של "המומחים".

שלום לכולם . עשיתי טעות לקחתי דיבול לתקופה של 4 שבועות 30 מ"ג , אני עוד 4 חודשים בן 18 שוקל 98 אחרי הדיבול לפני זה שקלתי 88. אחרי שקראתי את האשכול הזה: http://www.lbs.co.il/threads/43406/ אני ממש בלחץ מי שקניתי ממנו שאני מעדיף לא להזכיר את שמו כנראה ניסה לעשות עליי קופה ופשוט דחף לי את זה. רציתי לדעת אם יכול להיגרם לי נזק משמעותי לכבר משימוש כזה?. לא היו לי סימנים של אימפוטנציה, אבל היה לי קושי בנשימה וזאת הסיבה שבגללה הפסקתי. אני עכשיו כבר שבוע וחצי בלי ואני מרגיש יותר טוב אבל רציתי לדעת מה יכולות להיות ההשלכות והאם אני יכול להירגע והאם כדאי לעשות בידקות דם כרגע?

טוב, תנשום עמוק כי למות אתה לא תמות.
הפסקת וטוב שעשית - הקושי בנשימה נגרם עקב ספיחת מים גבוהה ותזונה רווית נתרן ועליה כללית בלחץ הדם.

תדאג לבצע PCT.
גש לבחור שממנו רכשת ותבקש לקנות כלומיד וטמוקסיפן. (חבילה מכל אחד תספיק)
תצרוך במשך 10 ימים - כדור מכל אחד מהם לפני השינה.
שבוע אחרי הפסקת הצריכה של הכדורים האלו - גש לבצע בדיקות כלליות וטסטוסטרון במרפאה ותעדכן.
ואל תעשה דברים מבלי לקרוא להבא.

• פותח/ת השרשור
דיברתי עם מי שקניתי ממנו והוא אמר לי שיש לו כלומיד ופרווירון זה בסדר? והוא אמר לי לקחת את זה במשך חודש

מה כולם משתמשים בדיבול בגלל שזאת הדרך הקלה כביכול?
אין מחטים, אין הזרקות, לא סטריליות... ממש כדורי קסם

• פותח/ת השרשור
עשיתי טעות שלא התייעצתי פה לפני והוא הציע לי טסט והעדפתי ללכת על הדרך הקלה למרות שהוא בקושי הסביר לי משהו על ההדיבול בקיצור הכל הייתה טעות אחת גדולה שלי. אני לוקח ריטלין אבל הפסקתי כשהשתמשתי בדיבול זה יהיה בסדר לקחת עכשיו?

נערך לאחרונה:
עשיתי טעות שלא התייעצתי פה לפני והוא הציע לי טסט והעדפתי ללכת על הדרך הקלה למרות שהוא בקושי הסביר לי משהו על ההדיבול בקיצור הכל הייתה טעות אחת גדולה שלי. אני לוקח ריטלין אבל הפסקתי כשהשתמשתי בדיבול זה יהיה בסדר לקחת עכשיו?

בסדר חמוד עשית טעות (מיותר לעשות סייקל ועוד לפני שירות צבאי) ,בכל אופן תלמד ותמשיך הלאה חכם יותר .
לרטלין אין קשר אתה יכול לקחת אותו .

תיהיה בריא.

דיברתי עם מי שקניתי ממנו והוא אמר לי שיש לו כלומיד ופרווירון זה בסדר? והוא אמר לי לקחת את זה במשך חודש

לא! שלא יגיד לך מה יש לו ויתאים את הרכישה שלך לפי מה שהוא מחזיק!
תרכוש בבקשה מה שאני אמרתי - ותצרוך כפי שרשמתי.

ודיבול ורטלין לא משתלבים כזה נפלא יחדיו.

לא! שלא יגיד לך מה יש לו ויתאים את הרכישה שלך לפי מה שהוא מחזיק!
תרכוש בבקשה מה שאני אמרתי - ותצרוך כפי שרשמתי.

ודיבול ורטלין לא משתלבים כזה נפלא יחדיו.

הוא שאל אם אפשר להמשיך את השימוש ברטלין , לאחר שהוא פסק עם לקיחת הדיבול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית