לוג חיטוב

• פותח/ת השרשור
הכול מתיישר, אתה יכול לשאול את חבריך קורן שלמד לא מזמן איך מרגיש גב "ישר".
שים לב שאפילו בנקודת ההתחלה שאתה רק מחזיק את המוט אתה לא מצליח להחזיק את הגב הישר, אז איך אתה רוצה להחזיק עם משקל. יש לך בעיה של גמישות ואתה צריך לעבוד עליה, תנסה אולי לשבת יותר נמוך עם התחת ואז יהיה לך יותר קל.
זה בדיוק הכוונה שלי... זה המקסימום שאני יכול להחזיק את הגב ישר... אתה יכול לראות בסרטון שאני מכווץ את הגב, תנסה לכווץ את הגב שלך שהוא לא ישר ותגיד לי אם אתה מצליח..

הוא לא מצליח ליישר את הגב יותר מזה... אני מאמין שגם יש לו עודף מסה בערך באזור שהגב מתחיל להתעקם ככה שזה מוסיף למראה העקום, לא יודע להסביר בדיוק, אם הייתם רואים את זה במציאות הייתם מבינים.

אתה מתחיל את התנועה גבוה מדי ככה שזה עוד יותר מבליט את העניין עם הגב.
תוריד מעט את התחת ותנסה לשמור את הגב (תצטרך להוריד משקל מן הסתם כדי שזה יעבוד)

זה בדיוק הכוונה שלי... זה המקסימום שאני יכול להחזיק את הגב ישר... אתה יכול לראות בסרטון שאני מכווץ את הגב, תנסה לכווץ את הגב שלך שהוא לא ישר ותגיד לי אם אתה מצליח..

אתה לא מוציא בכלל תחת החוצא, כול האזור של האגן מעוגל. תירד עם התחת יותר נמוך, יכול להיות שיש לי בעיה בעיה של גמישות בהמסטרינג ואם תירד יותר נמוך עם התחת זה אתה תוכל להחזיק יותר גב.
בקשר לחזה אתה לא מספיק מוציא, תתאמץ עוד יותר, וזה לא קשור למשקל בכלל. כי אתה לא מחזיק גם בלי משקל.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מוציא בכלל תחת החוצא, כול האזור של האגן מעוגל. תירד עם התחת יותר נמוך, יכול להיות שיש לי בעיה בעיה של גמישות בהמסטרינג ואם תירד יותר נמוך עם התחת זה אתה תוכל להחזיק יותר גב.
בקשר לחזה אתה לא מספיק מוציא, תתאמץ עוד יותר, וזה לא קשור למשקל בכלל. כי אתה לא מחזיק גם בלי משקל.
גם לדעתי זה עניין של גמישות...
אני אנסה לרדת יותר עם התחת, אבל סתם בשביל שתבין, בשניה הראשונה שאני אמשוך את המשקל למעלה, התחת יעלה לנקודה הכי עליונה שלו בכל מקרה.
ואני כן מוציא מספיק חזה

גם לדעתי זה עניין של גמישות...
אני אנסה לרדת יותר עם התחת, אבל סתם בשביל שתבין, בשניה הראשונה שאני אמשוך את המשקל למעלה, התחת יעלה לנקודה הכי עליונה שלו בכל מקרה.
ואני כן מוציא מספיק חזה

תשמור על התחת בנקודה נמוכה זה ייתן לך כמה דברים. כול קודם אם התחת עולה לך אז אתה לפחות אם הגב בתנוחה הנכונה ואז אתה יכול לנסות לשמור עליו יותר טוב. דבר אחר שעדיף לך זה להתחיל את המשיכה עם התחת נמוך, להתחיל על המשיכה עם הרגליים כשהתחת נמוך ואז תוכל להחזיק גב.
ותוציא עוד חזה.

• פותח/ת השרשור
25.5
סקוואט 110 5-5 (אין לי פשוט כוח לסט שלישי- אני אחרי 2 בגרויות במתמטיקה)
מתח:
חזרה אחת עם 45 קילו
3*5 עם 20 קילו

• פותח/ת השרשור
27.5
דדליפט 180 קילו
סינדי 12 סיבובים 20 דקות

סרטון:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
29.5
אימון קל לשחרר את כלללללל השרירים שתפוסים לי (ממש כל הגוף :S)
בנצ' פרס 80 קילו 3*10
מתח 2*10
ריצה 15 דקות

השתחרר קצת

• פותח/ת השרשור
31.5
אימון בבית קרוספיט:
5 מתח, 10 ברפיז, 15 בטן, מקסימום ב15 דקות
הצלחתי 7 סיבובים
אני עדיין לאדע איך עושים ברפיז כל כך, אני מין מעביר רגל רגל ולא עושה את זה בקפיצות כזה (בשביל להגיע לשכיבות סמיכה וחזרה לקפיצה), אבל זה עדיין סיוט

כבוד על הדדליפט. וגם אותי הבגרויות האלה סוחטות זה דופק ת'התאוששות החרא הזה

• פותח/ת השרשור
2.5
לחיצת חזה 100 3-3-3 שיא חדש D: סוף סוף הצלחתי לנעול D:
דדליפט- קצת טכניקה

ובנוסף קרוספיט: האימון היומי
overhead squat 5-5-5-5-5
תאכלס עשיתי 6 סטים- הכל של 5
2 מוט רגיל (20 קילו)
2 מוט+5 קילו
2 מוט+10 קילו (כאילו 30 סה"כ)
היה סבבה, לא רציתי לעלות עוד משקל בגלל שפעם ראשונה אני עושה ורציתי טכניקה... זה אחלה תרגיל לגמישות רק שתדעו D:
צילמתי סרטון יעלה עוד מעט 😃

• פותח/ת השרשור
4.6
קרוספיט
ניסיתי בערך barbara
15 מתח
30 שכיבות סמיה
40 בטן
40 סקוואט
3 דקות מנוחה
4 פעמים (רציתי 5 אבל הייתי מת, לא יכלתי לעשות מתח... לא הצלחתי קיפ צריך ללמוד :()

זמן כולל מנוחות: 27:21
זה טוב? 😲

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית