הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים

shay1524

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
FBW 3 פעמים בשבוע

סקוואט X3
דד ליפט X2
בנצ' פרס X3
מתח X3
פרס בעמידה X2

טווח חזרות 5-10

מה דעתכם על התוכנית למתחיל במסה?

חשבתי על להתחיל SS עם מעט שינויים, לדוגמה סקוואט היי בר ומתח כתחליף לפאוור קלין, אבל אמרו שזה לא SS.

מה עדיף?

התוכנית הזאת תהיה אפשרית ל2-4 שבועות במקסימום. ברגע שהמשקלים יתחילו להיות לך כבדים, אתה לא תהיה מסוגל לעשות באימון אחד את כל התרגילים האלה... בנוסף להתאושש מאימון לאימון... דדליפט 3 פעמים בשבוע זה מוגזם... ומה זה טווח חזרות 5-10? צריך להיות קצת יותר מדויק פה

• פותח/ת השרשור
התוכנית הזאת תהיה אפשרית ל2-4 שבועות במקסימום. ברגע שהמשקלים יתחילו להיות לך כבדים, אתה לא תהיה מסוגל לעשות באימון אחד את כל התרגילים האלה... בנוסף להתאושש מאימון לאימון... דדליפט 3 פעמים בשבוע זה מוגזם... ומה זה טווח חזרות 5-10? צריך להיות קצת יותר מדויק פה

אז ניתן לעשות SS ללא Low bar ופאוור קלין?

לגבי טווח חזרות עושה בדר''כ 6, אם מצליח עוד אז ממשיך.

אז ניתן לעשות SS ללא Low bar ופאוור קלין?

לגבי טווח חזרות עושה בדר''כ 6, אם מצליח עוד אז ממשיך.
פוואר קלין אפשר להחליף במתח/חתירה
ומה הכוונה ב-ללא low bar? זה בסך הכל מיקום המוט בסקוואט, אתה יכול גם high bar

• פותח/ת השרשור
פוואר קלין אפשר להחליף במתח/חתירה
ומה הכוונה ב-ללא low bar? זה בסך הכל מיקום המוט בסקוואט, אתה יכול גם high bar

הטכניקה שונה בהיי בר (סקוואט אולימפי), מרגיש יותר נוח וטבעי.

• פותח/ת השרשור
טוב, תודה. היום התחלתי SS, סקוואט (היי בר), בנצ' ודדליפט.

משקלי עבודה:

סקוואט - 70 קילו
בנצ' - 55 קילו
דדליפט - 60 קילו

כמה שאלות,

המשקלים יסתדרו עם הזמן? לפי הסדר הזה, דדליפט, סקוואט ובנצ'.
הטכניקה בסקוואט ממש גרועה, אני לא יציב עם הברכיים (ממש מרקד בעליה), מה ניתן לעשות כדי שהברכיים יישארו במקומן בלי תזוזות מיותרות? ניסיתי לדחוף אותן החוצה, עדיין לא מצליח.
כמה משקל לעלות כל אימון?
הסקוואט היה קשה מאוד, כמעט כשל, ולא נראה לי שאצליח להתקדם באימון הבא. אפשר להמשיך באימון הבא באותו המשקל?

• פותח/ת השרשור

משקלי עבודה:

סקוואט - 70 קילו
בנצ' - 55 קילו
דדליפט - 60 קילו

כמה שאלות,

הטכניקה בסקוואט ממש גרועה, אני לא יציב עם הברכיים (ממש מרקד בעליה), מה ניתן לעשות כדי שהברכיים יישארו במקומן בלי תזוזות מיותרות? ניסיתי לדחוף אותן החוצה, עדיין לא מצליח.
כמה משקל לעלות כל אימון?
הסקוואט היה קשה מאוד, כמעט כשל, ולא נראה לי שאצליח להתקדם באימון הבא. אפשר להמשיך באימון הבא באותו המשקל?

???

טוב, תודה.
--- עידכון הודעה, ‏ביום רביעי ב- 17:25, תאריך ההודעות המקורית: ‏ביום רביעי ב- 14:57 ---
היום התחלתי SS, סקוואט (היי בר), בנצ' ודדליפט.
משקלי עבודה:
סקוואט - 70 קילו
בנצ' - 55 קילו
דדליפט - 60 קילו
כמה שאלות,
כמה משקל לעלות כל אימון?

אם היה לך מאוד קשה זה אומר שהמשקלים ההתחלתיים שלך היו גבוהים מדי.
אתה אמור להוסיף לסקוואט ולדדליפט 5 ק״ג כל אימון ולבנץ׳ ולמיליטרי 2.5 ק״ג, לכן אני מציע שתבחר את המשקלים ההתחלתיים שלך מחדש כמו שמפורט בכתבה בפורטל - http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

לגבי הטכניקה בסקוואט - אם תעלה סרטון של הביצוע שלך יהיה יותר קל לעזור לך, אבל כנראה התחלת עם משקל כבד מדי, ובכל מקרה תתמקד בדחיפה מהאגן לכיוון מעלה.

המשקלים לרוב מסתדרים לפי הסדר שציינת אבל הקצב הוא אינדיווידואלי, פשוט זרום עם התוכנית.

משקלי עבודה:

סקוואט - 70 קילו
בנצ' - 55 קילו
דדליפט - 60 קילו

כמה שאלות,

כמה משקל לעלות כל אימון?
כן המשקלים יסתדרו עם הזמן
עם הברכיים אין מה לעשות, צריך לדחוף חזק החוצה, שים לב שהכפות רגליים שלך ב20-30 מעלות כלפי חוץ.
אין דבר כזה היה לי קשה אני יעשה עוד פעם. הצלחת? אתה מעלה משקל.

Back
למעלה תחתית