עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכנית הזאת תהיה אפשרית ל2-4 שבועות במקסימום. ברגע שהמשקלים יתחילו להיות לך כבדים, אתה לא תהיה מסוגל לעשות באימון אחד את כל התרגילים האלה... בנוסף להתאושש מאימון לאימון... דדליפט 3 פעמים בשבוע זה מוגזם... ומה זה טווח חזרות 5-10? צריך להיות קצת יותר מדויק פה
פוואר קלין אפשר להחליף במתח/חתירהאז ניתן לעשות SS ללא Low bar ופאוור קלין?
לגבי טווח חזרות עושה בדר''כ 6, אם מצליח עוד אז ממשיך.
פוואר קלין אפשר להחליף במתח/חתירה
ומה הכוונה ב-ללא low bar? זה בסך הכל מיקום המוט בסקוואט, אתה יכול גם high bar
אז תעשה היי בר מה הבעיה?הטכניקה שונה בהיי בר (סקוואט אולימפי), מרגיש יותר נוח וטבעי.
טוב, תודה. היום התחלתי SS, סקוואט (היי בר), בנצ' ודדליפט.
משקלי עבודה:
סקוואט - 70 קילו
בנצ' - 55 קילו
דדליפט - 60 קילו
כמה שאלות,
המשקלים יסתדרו עם הזמן? לפי הסדר הזה, דדליפט, סקוואט ובנצ'.
הטכניקה בסקוואט ממש גרועה, אני לא יציב עם הברכיים (ממש מרקד בעליה), מה ניתן לעשות כדי שהברכיים יישארו במקומן בלי תזוזות מיותרות? ניסיתי לדחוף אותן החוצה, עדיין לא מצליח.
כמה משקל לעלות כל אימון?
הסקוואט היה קשה מאוד, כמעט כשל, ולא נראה לי שאצליח להתקדם באימון הבא. אפשר להמשיך באימון הבא באותו המשקל?
טוב, תודה.
--- עידכון הודעה, ביום רביעי ב- 17:25, תאריך ההודעות המקורית: ביום רביעי ב- 14:57 ---
היום התחלתי SS, סקוואט (היי בר), בנצ' ודדליפט.
משקלי עבודה:
סקוואט - 70 קילו
בנצ' - 55 קילו
דדליפט - 60 קילו
כמה שאלות,
הטכניקה בסקוואט ממש גרועה, אני לא יציב עם הברכיים (ממש מרקד בעליה), מה ניתן לעשות כדי שהברכיים יישארו במקומן בלי תזוזות מיותרות? ניסיתי לדחוף אותן החוצה, עדיין לא מצליח.
כמה משקל לעלות כל אימון?
הסקוואט היה קשה מאוד, כמעט כשל, ולא נראה לי שאצליח להתקדם באימון הבא. אפשר להמשיך באימון הבא באותו המשקל?
כן המשקלים יסתדרו עם הזמןטוב, תודה. היום התחלתי SS, סקוואט (היי בר), בנצ' ודדליפט.
משקלי עבודה:
סקוואט - 70 קילו
בנצ' - 55 קילו
דדליפט - 60 קילו
כמה שאלות,
כמה משקל לעלות כל אימון?