הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Deadlift 220 5X5

רק כי אתה טמבל אני אזכיר לך שאני שוקל 17-18 קילו מתחתיו לא שאתה שווה תגובה באיזה שהוא אופן.
דדליפט פי 3 משקל גוף כבר עשיתי, אתה כבר עשית?

הוא שוקל 160 ועשה 460
זה 287.5%
ואתה 300%

אתה יותר טוב ממגנוסון

עריכה:
המקורות שלי אומרים לי שהוא שקל 172

רק כי אתה טמבל אני אזכיר לך שאני שוקל 17-18 קילו מתחתיו לא שאתה שווה תגובה באיזה שהוא אופן.

אתה נמוך ב20 סמ
אז א. יש לך פחות טווח תנועה
ב. זה שהוא שוקל הרבה זה בעיקר בגלל הגובה
ג. רטיו = תירוצים ל..

רטיו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵

זה לא ממש מינימליסטי, זו נעל ריצה רגילה, וגם הסוליה אם היא שטוחה אני די בטוח שהיא דחיסה, אחרי חיפוש אני חושב שאלך על הויברם, מדמה הליכה יחפה זה בדיוק מה שאני רוצה, רק מקווה שזה באמת ירגיש יחף.. הרעיון שאני נדבק אליו הוא לא רק רק סוליה שטוחה, אני רוצה שזה ירגיש כמו שיותר קרוב לתחושה שאני יחף. לעזאזל עם הביטוח שלהם :banghead:

האינובייט הם בדיוק כמו הויברם רק מתאימות לאנשים עם אצבעות לא מושלמות - ז"א סהכ האצבעות לא בנפרד.
יש להם הרבה דגמים , לי במקרה הביאו מתנה עם סוליה שטוחה ולא דחיסה .

---------------------

MikeRozner , אתה לא יכול לחשב לפי אחוזים ממשקל גוף , אם כבר אתה מנסה להשוות כוח בין אנשים שבקטגורית משקל שונה , יש לך הרבה טבלאות ונוסחאות בשביל זה
לדוגמא סינקלייר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית