הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סיבולת שריר

א.ס.ף

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום, זה הפעם הראשונה שאני מפרסם פה משהו בפורום הזה פשוט ראיתי אותו היום וקיוויתי שיהיה טוב לשאול פה שאלות בנוגע לאימונים.
אני בן 17 והתחלתי להתאמן לפני שלוש שנים, לא רצוף עם הפסקות מדי פעם אבל לא של יותר מחודש אולי חודשיים. אף פעם לא התעמקתי באימונים שלי מדי פעם אני שומע עצות ועושה אותן אני לא מתאמן רציני אני יותר חובבן, לא מקפיד על אכילה נכונה והכל וסתם מרים משקולות לנפח קצת את השריר.
רציתי לדעת אם כדאי לי להתחיל לעשות אימונים של סיבולת שריר, תמיד שמעתי על זה אבל אף פעם לא הסבירו לי מה התועלת של הסיבולת של השריר שלי וקיוויתי שיוכלו לעזור לי עם זה פה, מה יעזור לי אימון של סיבולת שריר והאם כדאי לי לנסות את זה כמה חודשים? האם זה יתרום לכושר שלי לקראת הצבא ואם לא זה אז מה כן? תודה מראש ומקווה שתעזרו לי.

אמנם ציינת שאתה רוצה כושר לצבא אבל מקריאה זה נראה שאתה מבולבל לגבי זה. אם אתה נעול על כך שאתה רוצה לעבור גיבוש מסוים, ממליץ לך להצתרף לקבוצת כושר קרבי, אם לא עדיפות שנייה תיהיה קבוצת קרוספיט. סיבולת שריר כשל עצמה תעזור לך בצבא מן הסתם אבל אותו הדבר ניתן להגיד על כוח פיזי והספק אירובי\אנאירובי, לכן להתמקד בסיבולת שריר שלא באופן ייעודי זה די חסר טעם, לצורך הדוגמא גם כפיפת מרפקים עם משקולות למספר חזרות רב מייעל סיבולת שריר. הקשר לצבא? אפסי.
לבנתיים "שעורי בית" יהיה להתמקד בנושא הריצות - ארוכות וספרינטים - ושכיבות סמיכה.
ממליץ לך בחום להתאמן לצבא בקבוצה ולא לבד, כי בצבא אתה לא לבד וכישורים פיזיים לבדם לא יספיקו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית