הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט חדש

shoker_you

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אני בן 16 שוקל 60 וגובה 1.71 בערך
זה התפריט:
ארוחה 1(7)
קורנפלקס 2 כוסות
חלב 2 כוסות
כף חמאת בוטנים

ארוחה 2(10)
פיתה
כף טחינה
חצי קופסאת טונה בשמן
ארוחה 3(בבית)(13)
פחמימה 3 כוסות
חלבון 100 גרם
ירקות
ארוחה 3(בבית ספר)(13)
6 פרוסות לחם
4 פרוסות גבינה
ירקות
ארוחה 4(אחרי אימון)(17)
קופסת טונה
3 פרוסות לחם
ארוחה 5(18)
פחמימה 3 כוסות
חלבון 100 גרם
כף שמן זית
ירקות
ארוחה 6(21)
כוס קורנפלקס
כוס חלב
4 אגוזי מלך

ערכים סופיים:
חלבון:180.5(146 חלבון מלא)
פחמימות:402.7
שומן:90.4
קלוריות:3169

המספרים ליד הארוחות זה השעה בערך שאני אמור לאכול
ארוחה 3 כתבתי פעמיים אחת מהן אני אוכל כשאני בבית ואחת מהן אני יאכל שאני בבית ספר
זה עוד לא סופי לגמרי..אני ינסה להוריד מהאוכל שאני אוכל בבית ספר ולהוסיף את זה למקום אחר
איפה שכתוב חלבון או פחמימה הכוונה לסוגים שונים של חלבון ופחמימות בגלל שמן הסתם כל פעם עשים אצלי בבית משהו אחר לאכול
איך התפריט?

אתה בפלוס 1000 קלוריות מעל ה RMR שלך, אם אתה מתחיל מסה עכשיו זה נראה קצת יותר מידי להתחלה.

• פותח/ת השרשור
מסה אני עושה כבר בערך 4 חודשים
התחלתי לאכול עם תפריט לפני קצת יותר מחודש של 2700 קלוריות ועכשיו אני מעלה ל 3000
אני שואל לגבי כמות חלבון ושומן..זה בסדר או יותר מידי

מסה אני עושה כבר בערך 4 חודשים
התחלתי לאכול עם תפריט לפני קצת יותר מחודש של 2700 קלוריות ועכשיו אני מעלה ל 3000
אני שואל לגבי כמות חלבון ושומן..זה בסדר או יותר מידי

החלוקה שלך טובה,
מה הסיבה שהחלטת להעלות מ2700?
נתקעת במשקלי עבודה? מ.ג?

• פותח/ת השרשור
עוד תגובות??איך התפריט?ואפשר כמות כזאת של לחם ביום?

אני לא נגד כמות כזו של אוכל, אבל משקלי העבודה צריכים להיות בהתאם.

מה המשקלים בסקוואט/בנץ'/דדליפט?

• פותח/ת השרשור
סקוואט-60 קילו
דד ליפט-80 קילו
בנץ פרס-50 קילו
אני יכול בדד ליפט וסקוואט יותר אבל התחלתי SS בדיוק אתמול והעדפתי טיפה להוריד משקל ולעלות שוב

סקוואט-60 קילו
דד ליפט-80 קילו
בנץ פרס-50 קילו
אני יכול בדד ליפט וסקוואט יותר אבל התחלתי SS בדיוק אתמול והעדפתי טיפה להוריד משקל ולעלות שוב

יותר מדי אוכל למשקלים כאלו, אין צורך כרגע לאכול כל כך הרבה. שמור את התותחים הכבדים כשתתחיל להיתקע במשקלי העבודה.

• פותח/ת השרשור
יותר מדי אוכל למשקלים כאלו, אין צורך כרגע לאכול כל כך הרבה. שמור את התותחים הכבדים כשתתחיל להיתקע במשקלי העבודה.
מה זאת אומרת יותר מידי אוכל? מה יקרה אם אני יאכל כל כך הרבה?

אכן אפשר להגיד שזה תפריט לבהמה . ואתה תעלה במאזן כזה הרבה באחוזי שומן.

כהתחלה מומלץ 300-400 מעל המאזן הקלורי, אתה בודק את המשקל באיזשהו יום במהלך השבוע(אחרי שכבר היית בשירותים) לאחר שבוע (3 אימונים) אתה בודק שוב את המשקל (אחרי שיצאת מהשירותים) ,אם עלית בחצי קילו, סימן שאתה בדרך הנכונה. ותמשיך לבדוק כל שבוע ככה שאתה עולה חצי קילו, ברגע שאתה נתקע זה אומר שאתה צריך לאכול יותר.

• פותח/ת השרשור
כהתחלה מומלץ 300-400 מעל המאזן הקלורי, אתה בודק את המשקל באיזשהו יום במהלך השבוע(אחרי שכבר היית בשירותים) לאחר שבוע (3 אימונים) אתה בודק שוב את המשקל (אחרי שיצאת מהשירותים) ,אם עלית בחצי קילו, סימן שאתה בדרך הנכונה. ותמשיך לבדוק כל שבוע ככה שאתה עולה חצי קילו, ברגע שאתה נתקע זה אומר שאתה צריך לאכול יותר.
אבל זה לא פעם ראשונה שאני מתאמן...אני מתאמן כבר 4 חודשים וגם עשיתי פעם SS פשוט עשיתי אותו בלי תפריט אז נכנעתי מהר כי לא היה לי התקדמות עם משקלים
עברתי לFBW ואז ל AB עם תפריט של 2700 קלוריות ועכשיו אני בSS עם התפריט הזה
ואם אתם אומרים שזה יותר מידי כרגע אז עדיף את זה?:

ארוחה 1
• 4 פרוסות לחם מלא או לבן/3 כוסות קורונפלקס/כוס שיבולת שועל לפני בישול
• 1 קופסת קוטג' 3% / 2 כוסות חלב 1%
• 2 כפות חמאת בוטנים(ניתן להוסיף לשיבולת שועל: צימוקים, דבש, קינמון, אבקת חלבון [במקום הקוטג'/חלב= סקופ וחצי])
ארוחה 2

• 3 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 6 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• חצי קופסת טונה בשימורים/ 3 חתיכות פסטרמה / 1 ביצה שלמה
• כף טחינה
• 3 ירקות ארוחה 3

• 2 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 4 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• 5 חתיכות פסטרמה/ 1 טונה / 100 גרם חזה עוף או הודו או דג / 4 לבן ביצה + 1 צהוב
• כף שמן זית
• 3 ירקות

ארוחה 4

• 2 מנות פרי (תפוז, תפוח, בננה, אפרסק וכו')
17:30 – 19:00
אימון

ארוחה לאחר אימון

• 1 סקופ חלבון/טונה במים/2 דנונה 0%
• 5 תמרים/ 400 מ"ל חלב 1%
ארוחה 5

• 2 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 4 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• 100 גרם (מבושל) חזה עוף/הודו/דג או 5-6 פרוסות פסטרמה או 4 לבן ביצה + 1 צהוב/ טוסט גבינה צהובה 9% - 3 פרוסות
• סלט קטן
• כף שמן זית/2 כפות אלף האיים 5%

סה"כ:
חלבון: 160~
פחמימה: 350 ~
שומן: 70~
קלוריות: 2700~

כן תפריט יותר טוב , תעשה אותו ותבדוק איך הגוף שלך מגיב, אם עלית ב1.5 קילו בשבוע סימן שזה הרבה ומומלץ לרדת 300-400 קלוריות,
אם לא עלית או אפילו ירדת תוסיף עוד קלוריות. ושוב זה לא מדע מדויק זה תלוי ברמת חילוף החומרים בגוף שלך ורק אתה תוכל לבדוק את זה בעזרת ניסוי ותעייה.

• פותח/ת השרשור
כן תפריט יותר טוב , תעשה אותו ותבדוק איך הגוף שלך מגיב, אם עלית ב1.5 קילו בשבוע סימן שזה הרבה ומומלץ לרדת 300-400 קלוריות,
אם לא עלית או אפילו ירדת תוסיף עוד קלוריות. ושוב זה לא מדע מדויק זה תלוי ברמת חילוף החומרים בגוף שלך ורק אתה תוכל לבדוק את זה בעזרת ניסוי ותעייה.
עשיתי את התפריט הזה כבר במשך חודש ועליתי 2 קילו..זה סבבה או שזה קצת מידי?

מעולה ,חצי קילו בשבוע משמע עלייה נקייה במסת שריר ועלייה מזערית באחוזי שומן. אם התפריט עובד למה לשנות אותו?

• פותח/ת השרשור
מעולה ,חצי קילו בשבוע משמע עלייה נקייה במסת שריר ועלייה מזערית באחוזי שומן. אם התפריט עובד למה לשנות אותו?
בגלל שאני עובר לSS ולפי מה שקראתי יהיה לי קשה לעלות משקלי עבודה כל אימון אם אני לא יהיה במאזן קלורי של +1000
אבל בסדר אני ימשיך ככה וברגע שאני יתקע במשקלים אני יעלה את המאזן

Back
למעלה תחתית