הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ | חשד לפציעה בכתף

• פותח/ת השרשור Edward
  • פורסם בתאריך

Edward

משתמש פעיל
906
497
נק' מוניטין:
3,529
906
497
שלום , משהו די חדש שיש לי בכתף שמאל מעיין לא כאב אבל הרגשה לא רגילה כזאת שהיא תחת עומס.
בזמן האחרון התחלתי לעשות סנאצ'ים , מעל 60 קילו כתף שמאל מפריע לי בחלק של הOHS של הסנאצ' , לא בידיוק כאב . לפני משהו כמו שבוע עשיתי בלי הסנאצ' רק OHS וב50-60 קילו כתף שמאל התחילה מאוד להפריע וכאבה אחרי זה.

אתמול יצא לי לבצע לחיצות כתפיים כבדות(הרבה יותר מ50-60 קילו) ויש לציין שהכתף לא הפריעה.

יכול להיות שיש לכתף שלי בעיה בגלל המנח מוט בOHS?ניתקלתם פעם במשהו דומה?

תודה.

• פותח/ת השרשור
זה מה שחשבתי , תוריד משקלים ! לא הכול זה משקל..........:sporty074:
לחצתי לחיצת כתפיים של מעל 100 קילו ולא כאב לי אבל לעשות ohs עם חצי מזה הפריע לי מאוד בכתף. ליתר דיוק במידיאל דלטויד עצמו או מתחתיו לא יודע.

הקליקים לא אומרים כלום...
אבל, אם הכאב הוא אותו כאב רק ממשקל נמוך יותר, לצורך העניין אם תעשה פרס מאחורי הראש עם 50 קילו והכאב אותו כאב (ופרס רגיל לא כואב), אני חושב שיש לך מתיחה קלה בשרירי הכתף ובטח התפתחה דלקת ... נסה למרוח משחה כמה ימים ולהוריד בעומס בתרגילי כתפיים, אם לא יעזור תלך לרופא ואם הבעיה היא מה שאמרתי הוא בטח יביא לך כדורים (אטופן 400/600 או משהו בסגנון)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית