עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כדי להראות את הגב היית צריך להצטלם בביקני? כל הבוקסרים הנורמלים היו בארון?
זה תחתון פוזינג לתחרות פיתוח גוף עם לא הבנת...כדי להראות את הגב היית צריך להצטלם בביקני? כל הבוקסרים הנורמלים היו בארון?
זה תחתון פוזינג לתחרות פיתוח גוף עם לא הבנת...
אם*זה תחתון פוזינג לתחרות פיתוח גוף עם לא הבנת...
נראה כמה תחת ישאר לך אחרי ייבוש כזה, מה גם שCalvin ממה שהבנתי פצוע ולא יכול ב100 אחוז לבצע תרגילים מורכבים לפלג גוף תחתון ככה שהמצב שלו פנטסטי.לפי התחת אפשר לראות שלא עשית סקוואט מימך
זה פורום של תמונות הגולשים ועד שיש פה מישהו מתחרה שמעלה תמונות תפסיקו לזיין את השכל אם עושה לכם משהו לחבריקו כשאת םרואים גבר בתחתון מראה את התחת, הבעיה אצלכם לא אצלו!! תחת זה גם חלק מהגוף במיוחד בפיתוח גוף אז תפסיקו לבלבל את השכל ותפרגנו לבחור פה שיורק דם על כל דקה בדיאטה מהיכרות אישית איתו, וכאחד שראה אותו לפני 4 חודשים השינוי עצום.אני די בטוח שהוא הבין את זה.אבל כאן זה לא תחרות,ובאמת שאין שום סיבה שהוא לא ילבש מכנס,תחתון,בגד ים נורמלי כשהוא רוצה להראות את הגב שלו...
חחח אליק אל תתעצבן, ידוע שהגישה פה היא לרוב פאוורליפטינג וחלק חובבני,נראה כמה תחת ישאר לך אחרי ייבוש כזה, מה גם שCalvin ממה שהבנתי פצוע ולא יכול ב100 אחוז לבצע תרגילים מורכבים לפלג גוף תחתון ככה שהמצב שלו פנטסטי.
זה פורום של תמונות הגולשים ועד שיש פה מישהו מתחרה שמעלה תמונות תפסיקו לזיין את השכל אם עושה לכם משהו לחבריקו כשאת םרואים גבר בתחתון מראה את התחת, הבעיה אצלכם לא אצלו!! תחת זה גם חלק מהגוף במיוחד בפיתוח גוף אז תפסיקו לבלבל את השכל ותפרגנו לבחור פה שיורק דם על כל דקה בדיאטה מהיכרות אישית איתו, וכאחד שראה אותו לפני 4 חודשים השינוי עצום.
תחרות עוד 11 יוםIBFF
ומי שלכלך על הסקוואט שלי, במאסה היתי מרים יותר ממה שאי פעם תצליח להוציא מהראק
נראה כמה תחת ישאר לך אחרי ייבוש כזה, מה גם שCalvin ממה שהבנתי פצוע ולא יכול ב100 אחוז לבצע תרגילים מורכבים לפלג גוף תחתון ככה שהמצב שלו פנטסטי.
זה פורום של תמונות הגולשים ועד שיש פה מישהו מתחרה שמעלה תמונות תפסיקו לזיין את השכל אם עושה לכם משהו לחבריקו כשאת םרואים גבר בתחתון מראה את התחת, הבעיה אצלכם לא אצלו!! תחת זה גם חלק מהגוף במיוחד בפיתוח גוף אז תפסיקו לבלבל את השכל ותפרגנו לבחור פה שיורק דם על כל דקה בדיאטה מהיכרות אישית איתו, וכאחד שראה אותו לפני 4 חודשים השינוי עצום.
אתה מוזמן להעלות סרטון במקום להתרברב על המשקלים שלך באוויר.תחרות עוד 11 יוםIBFF
תחרות עוד 11 יוםIBFF
לא מבין למה אני מעלה תמונה ובסוף זה מגיע לכך שרוצים לראות סרטוני סקוואט שלי רק בפורום הזה קוראים דברים כאלה....
די לחפור על משקלים זה לא מעניין אף אחד בשביל זה יש פורום פאורליפטינג תזיינו תמח שם
חלאס להטריל אתם התחלתם עם הביקורת על הסקואט והתחת הקטנציקאתה זה שהזכיר את הסקוואט והתרברב אז תפסיק לזיין את המוח.
זה לא קשור לפרגון, במקום להגיב לעניין של הנושא על גופו של הבחור וההישגים המרשימים שהוא מגיע אליהם, אתם מתייחסים לזה כאילו זה פורום 'תמונות הגולשים' בFXP, כוס עמק זה פורום פיתוח גוף וככה אמורים להציג את הגוף במיוחד מתחרה ובמיוחד שבוע לפני תחרות!!!!אתה מערבב דברים....אין קשר בין לפרגן למישהו שעובד קשה ובין להתלונן עליו על זה שהוא מצטלם בחוטיני וכותב "תראו איזה גב רק כי אלי ביקש"
אין ספק לבחור יש מסה טובה בגב והוא עבד קשה בשבילה,אבל למה פקינג להצטלם ככה???!!! !! אתה מבין אתה כותב שגם תחת זה חלק בפיתוח גוף
מי שרוצה להראות תתחת שלו באינטרנט אין בעיה זה זכותו אבל שיעשה כותרת נורמלית שיגיד "תראו איזה תחת רק כי אלי ביקש" או משהו ...