הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה גב שלי רק בגלל שאלי אמר שאני גזור!!!

FEMENEN

משתמש קבוע
1,052
273
נק' מוניטין:
582
1,052
273
למרות שהתחת עדיין שמן

IMG_20130928_204751.jpg
IMG_20130928_204912.jpg

זה תחתון פוזינג לתחרות פיתוח גוף עם לא הבנת...

אני די בטוח שהוא הבין את זה.אבל כאן זה לא תחרות,ובאמת שאין שום סיבה שהוא לא ילבש מכנס,תחתון,בגד ים נורמלי כשהוא רוצה להראות את הגב שלו...

איזה מצחיקה התמונה, ניראה כאילו הצטלמת ערום ואז ציירת תחתון בצבע כחול קטנצ'יק כמו חוטיני .
LoL ... אבל אחלה גב עוד מסה 😃

לפי התחת אפשר לראות שלא עשית סקוואט מימך
נראה כמה תחת ישאר לך אחרי ייבוש כזה, מה גם שCalvin ממה שהבנתי פצוע ולא יכול ב100 אחוז לבצע תרגילים מורכבים לפלג גוף תחתון ככה שהמצב שלו פנטסטי.
אני די בטוח שהוא הבין את זה.אבל כאן זה לא תחרות,ובאמת שאין שום סיבה שהוא לא ילבש מכנס,תחתון,בגד ים נורמלי כשהוא רוצה להראות את הגב שלו...
זה פורום של תמונות הגולשים ועד שיש פה מישהו מתחרה שמעלה תמונות תפסיקו לזיין את השכל אם עושה לכם משהו לחבריקו כשאת םרואים גבר בתחתון מראה את התחת, הבעיה אצלכם לא אצלו!! תחת זה גם חלק מהגוף במיוחד בפיתוח גוף אז תפסיקו לבלבל את השכל ותפרגנו לבחור פה שיורק דם על כל דקה בדיאטה מהיכרות אישית איתו, וכאחד שראה אותו לפני 4 חודשים השינוי עצום.

נראה כמה תחת ישאר לך אחרי ייבוש כזה, מה גם שCalvin ממה שהבנתי פצוע ולא יכול ב100 אחוז לבצע תרגילים מורכבים לפלג גוף תחתון ככה שהמצב שלו פנטסטי.

זה פורום של תמונות הגולשים ועד שיש פה מישהו מתחרה שמעלה תמונות תפסיקו לזיין את השכל אם עושה לכם משהו לחבריקו כשאת םרואים גבר בתחתון מראה את התחת, הבעיה אצלכם לא אצלו!! תחת זה גם חלק מהגוף במיוחד בפיתוח גוף אז תפסיקו לבלבל את השכל ותפרגנו לבחור פה שיורק דם על כל דקה בדיאטה מהיכרות אישית איתו, וכאחד שראה אותו לפני 4 חודשים השינוי עצום.
חחח אליק אל תתעצבן, ידוע שהגישה פה היא לרוב פאוורליפטינג וחלק חובבני,
כמעט אף אחד לא מתאמן לפיתוח גוף ולתחרויות בילדינג, מן הסתם שיהיה להם מוזר לראות גבר עם תחתוני "ראווה" כאלה.
לעניין גב מאסיבי, מתי התחרות?

תחרות עוד 11 יוםIBFF
ומי שלכלך על הסקוואט שלי, במאסה היתי מרים יותר ממה שאי פעם תצליח להוציא מהראק

אתה מערבב דברים....אין קשר בין לפרגן למישהו שעובד קשה ובין להתלונן עליו על זה שהוא מצטלם בחוטיני וכותב "תראו איזה גב רק כי אלי ביקש"
אין ספק לבחור יש מסה טובה בגב והוא עבד קשה בשבילה,אבל למה פקינג להצטלם ככה???!!! !! אתה מבין אתה כותב שגם תחת זה חלק בפיתוח גוף
מי שרוצה להראות תתחת שלו באינטרנט אין בעיה זה זכותו אבל שיעשה כותרת נורמלית שיגיד "תראו איזה תחת רק כי אלי ביקש" או משהו ...

תחרות עוד 11 יוםIBFF
ומי שלכלך על הסקוואט שלי, במאסה היתי מרים יותר ממה שאי פעם תצליח להוציא מהראק
אתה מוזמן להעלות סרטון במקום להתרברב על המשקלים שלך באוויר.

כל הכבוד גב מאסיבי בהחלט, מה לגבי תמונה של הפרונט?
ובאיזה קטגוריה של התחרות אתה מתחרה?

לא מבין למה אני מעלה תמונה ובסוף זה מגיע לכך שרוצים לראות סרטוני סקוואט שלי רק בפורום הזה קוראים דברים כאלה....
די לחפור על משקלים זה לא מעניין אף אחד בשביל זה יש פורום פאורליפטינג תזיינו תמח שם

לא מבין למה אני מעלה תמונה ובסוף זה מגיע לכך שרוצים לראות סרטוני סקוואט שלי רק בפורום הזה קוראים דברים כאלה....
די לחפור על משקלים זה לא מעניין אף אחד בשביל זה יש פורום פאורליפטינג תזיינו תמח שם

אתה זה שהזכיר את הסקוואט והתרברב אז תפסיק לזיין את המוח.

אתה זה שהזכיר את הסקוואט והתרברב אז תפסיק לזיין את המוח.
חלאס להטריל אתם התחלתם עם הביקורת על הסקואט והתחת הקטנציק
אתה מערבב דברים....אין קשר בין לפרגן למישהו שעובד קשה ובין להתלונן עליו על זה שהוא מצטלם בחוטיני וכותב "תראו איזה גב רק כי אלי ביקש"
אין ספק לבחור יש מסה טובה בגב והוא עבד קשה בשבילה,אבל למה פקינג להצטלם ככה???!!! !! אתה מבין אתה כותב שגם תחת זה חלק בפיתוח גוף
מי שרוצה להראות תתחת שלו באינטרנט אין בעיה זה זכותו אבל שיעשה כותרת נורמלית שיגיד "תראו איזה תחת רק כי אלי ביקש" או משהו ...
זה לא קשור לפרגון, במקום להגיב לעניין של הנושא על גופו של הבחור וההישגים המרשימים שהוא מגיע אליהם, אתם מתייחסים לזה כאילו זה פורום 'תמונות הגולשים' בFXP, כוס עמק זה פורום פיתוח גוף וככה אמורים להציג את הגוף במיוחד מתחרה ובמיוחד שבוע לפני תחרות!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית