הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה גב שלי רק בגלל שאלי אמר שאני גזור!!!

לא מבין למה אני מעלה תמונה ובסוף זה מגיע לכך שרוצים לראות סרטוני סקוואט שלי רק בפורום הזה קוראים דברים כאלה....
די לחפור על משקלים זה לא מעניין אף אחד בשביל זה יש פורום פאורליפטינג תזיינו תמח שם
אל תגיד לאנשים איפה לזיין תמח. ואתם חייבים להירגע (אתה ואלי), אני מבין שאתם בייבוש מוחי ושמגוון התאים האפורים שלכם מצטמצם משמעותית בכל יום, אבל אם אתם מעלים תמונות של נפגעי צומי קחו בחשבון שאנשים יגידו לכם מה הם חושבים על זה.

חלאס להטריל אתם התחלתם עם הביקורת על הסקואט והתחת הקטנציק

זה לא קשור לפרגון, במקום להגיב לעניין של הנושא על גופו של הבחור וההישגים המרשימים שהוא מגיע אליהם, אתם מתייחסים לזה כאילו זה פורום 'תמונות הגולשים' בFXP, כוס עמק זה פורום פיתוח גוף וככה אמורים להציג את הגוף במיוחד מתחרה ובמיוחד שבוע לפני תחרות!!!!

שוב אתה מערבב דברים...
אין קשר בין ההישג וההתפתחות שלו לבין מה שהוא פרסם...
זה כמו שאני יפרסם "תראו את החזה שלי" ובתמונות אני יעמוד ערום... מעניין אותך שאני שבוע לפני תחרות של חשפנים?לא?
למה?כי זה לא קשור למה שאני מפרסם.....
ותעשה טובה תשתחרר קצת אתה יותר מדי רגיש למה שכותבים פה...

אל תגיד לאנשים איפה לזיין תמח. ואתם חייבים להירגע (אתה ואלי), אני מבין שאתם בייבוש מוחי ושמגוון התאים האפורים שלכם מצטמצם משמעותית בכל יום, אבל אם אתם מעלים תמונות של נפגעי צומי קחו בחשבון שאנשים יגידו לכם מה הם חושבים על זה.

הומופוביה וטיפשות לא נובעים ממחשבה

נערך לאחרונה:
חברים חבל שאתם מגיבים ככה. אנחנו פה כדי לעזור אחד לשני לפרגן ולא לרדת אל אנשים. אגב גב קטלני! תעדכן בקשר לתחרות.

אני מבין שכול הממורמרים הבטטות עם 50% שומן של תוכניות ה-SS למנהם מגיבים בצורה שלילית לפותח הפוסט ?

בחלום שלכם תגיעו לאחוז שומן כזה ושיראו מה שיש מתחת לשומנים שלכם חחחחחחחחחח
עשיתם סרט מתחתון כחול שרק בגלל שהתעמקתם בו שמתי לב שהוא קצת שונה מתחתון רגיל.

כול הכבוד לפותח הפוסט, אחלה גב !!! אחלה אחוז שומן ! עלה והצלח ! רואים שקרעת ת'תחת בשביל זה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית