הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תזונת CARBNITE

Juggernaut

משתמש פעיל
450
157
נק' מוניטין:
392
450
157
Holmes place
אהלן, מישהוא שמע על תזונת/דיאטת CARBNITE?
מה העיקרון של התזונה הזאת?

להמציא שמות לדיאטות זה נחמד, אבל בסופו של דבר כולן מתרכזות באותו עיקרון - מאזן קלורי שלילי. אז השאלה האם לעשות דיאטה שעומדים על הראש לעומת זו שלא, תוריד לך יותר משקל. התשובה היא כנראה שלא ולרוב אלו גימיקים שיווקיים.

• פותח/ת השרשור
אני מבין, אך רציתי לדעת מה בדיוק הבסיס של התזונה הזאת בדומה לתזונת סי בי אל או פליאו...תודה בכל מקרה

להמציא שמות לדיאטות זה נחמד, אבל בסופו של דבר כולן מתרכזות באותו עיקרון - מאזן קלורי שלילי. אז השאלה האם לעשות דיאטה שעומדים על הראש לעומת זו שלא, תוריד לך יותר משקל. התשובה היא כנראה שלא ולרוב אלו גימיקים שיווקיים.

Hi Moshe, I'm sorry most of the time you will be right, but this time you are not.
Carbnite is totally different diet, I've read the book and I really like the author as well (The guy who wrote CBL)
I cannot tell you I know in person people who did it, but I heard a lot of good reviews. There is plenty of information at youtube.

There is NOT A WORD about calories in Carbnite.
It's pretty simple-
6 days NO CARBS
1 day you eat all the shit you want pizza ice cream etc

It's not carb cycling although it's similar, I would love to explain more if it's needed, only some emphasis:
*it's for chubby+ people, 20%+ body fat I would say
*it's for GENERAL population, not for athletes
*it's a temporary diet and not a life style

CBL on the other hand:
*not for fatties, just for ppl who want slow and quality cutting without losing muscle
*for people who train hard
*more complicated
*you can do it for years
*slower than normal cutting I did CBL and LOVED it, im doing something similar now which isnt as good, when ill be back in israel will go on CBL , maybe forever who knows

• פותח/ת השרשור
תודה רבה המפצל^^, כרגע אני ב סי בי אל בתוכנית טקסס מטהוד ועובד עם זה יופי כבר שבועיים, למרות שיש ימים שאני אוכל קצת פחמימה לפני האימון בגלל שאני בצבא

Hi Moshe, I'm sorry most of the time you will be right, but this time you are not.
Carbnite is totally different diet, I've read the book and I really like the author as well (The guy who wrote CBL)
I cannot tell you I know in person people who did it, but I heard a lot of good reviews. There is plenty of information at youtube.

There is NOT A WORD about calories in Carbnite.
It's pretty simple-
6 days NO CARBS
1 day you eat all the shit you want pizza ice cream etc

It's not carb cycling although it's similar, I would love to explain more if it's needed, only some emphasis:
*it's for chubby+ people, 20%+ body fat I would say
*it's for GENERAL population, not for athletes
*it's a temporary diet and not a life style

CBL on the other hand:
*not for fatties, just for ppl who want slow and quality cutting without losing muscle
*for people who train hard
*more complicated
*you can do it for years
*slower than normal cutting I did CBL and LOVED it, im doing something similar now which isnt as good, when ill be back in israel will go on CBL , maybe forever who knows
מה שאני דווקה לא אוהב בו זה שבעצם הוא לא חידש כלום... ואפילו בצורה מוקצנת. עישיתי דיאטות בידיוק כמו שלו לפני שידעתי שהוא קיים ביכלל. וגם כל הקטע עם הספר האחרון שלו על הניקוטין ואיך שהוא מכר אותו גרם לי קצת לשנוא אותו.. מצד שני כל הכבוד לבחור , יודע איך לעשות כסף..
מה שאני דווקה לא אוהב בו זה שבעצם הוא לא חידש כלום... ואפילו בצורה מוקצנת. עישיתי דיאטות בידיוק כמו שלו לפני שידעתי שהוא קיים ביכלל. וגם כל הקטע עם הספר האחרון שלו על הניקוטין ואיך שהוא מכר אותו גרם לי קצת לשנוא אותו.. מצד שני כל הכבוד לבחור , יודע איך לעשות כסף..
ואגב בקטע שאין מילה אחת על קלוריות בCARBNITE זה פשוט. לאנשים רגילים רק תגיד להפטר מהפחחמות והם ישר ניכנסים לגרעון שלילי אוטומטית. תגיד לSWEETBAMBA לעשות CARBNITE והכמות של מזון שהוא ידע להכניס בלי פחממות היא שונה מזו של אדם רגיל.
זה עבד אצלי עם אבא שלי וחבר שלי. רק אמרתי להם להפריד ולאכול שומנים וחלבונים ביום ופחחמות וחלבונים בערב-לילה . הקילוגרמים ירדו כמו קסם. זה עדיין עניין של גרעון שלילי. שום דבר מעבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית