הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אופניים.

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
יש כאן מישהו שרוכב? כביש\שטח?

בעיקרון אני רוצה להתחיל לרכב אבל אני רוצה משהו שיתאים גם לשטח וגם לכביש (נגיד אם יבוא לי סתם לרכב 40K עד ת"א וחזרה \ ללעת לעשות מסלול שטח באיזה יער)

מישהו מכיר יודע? רוכב? ממליץ? מה הטווח מחירים בערך?

תודה לעוזרים

אני נוסע וכל החיים נסעתי באופניים ב600 שקל ואני מרוצה מאוד
אני נוסע איתן בכביש מרחקים של 20 קילומטר לפעמים ובמדבר בהרים על אבנים גם מרחקים לא קטנים ואף פעם לא הייתה לי בעיה. כמובן שאין לי איך להשוות לאופניים ב2000+ כי אף פעם לא היו לי כאלה.

אתה צריך לחפש אופני זנב קשיח. (רק עם בולם קדמי), 24 או 27 הילוכים וחישוקים כפולים
העלות באזור 2000

מניסיון אישי אני יכול להגיד לך ששום אופני שטח מכל סוג שהוא לא יתנו לך את ההנאה שיש ברכיבה על כביש עם אופני כביש, אותו דבר הפוך אבל זה ברור. לדעתי תשקיע באופני כביש, ואופני שטח תקנה יד שנייה ב3000-4000 שקל אפשר למצוא אחלה אופניים לסינגלים

• פותח/ת השרשור
וואו, אני כל כך בור אני מסתכל פה באינטרנט ולא מבין כלום. יש המלצות לחברות מומלצות או משהו?

מניסיון אישי אני יכול להגיד לך ששום אופני שטח מכל סוג שהוא לא יתנו לך את ההנאה שיש ברכיבה על כביש עם אופני כביש, אותו דבר הפוך אבל זה ברור. לדעתי תשקיע באופני כביש, ואופני שטח תקנה יד שנייה ב3000-4000 שקל אפשר למצוא אחלה אופניים לסינגלים

איזה אופני כביש אתה ממליץ ? שטח?
למה בעצם אי אפשר לרכב עם אופניים כמו ש @hanan הציע על הכביש? מה ההבדל בניהם? (ברור לי שאופני כביש בנויים לכביש) בהנחה שאני רוכב לכושר וסתם לכיף ולא כדי להיות לאנס אמסטרונג.

וואו, אני כל כך בור אני מסתכל פה באינטרנט ולא מבין כלום. יש המלצות לחברות מומלצות או משהו?

איזה אופני כביש אתה ממליץ ? שטח?
למה בעצם אי אפשר לרכב עם אופניים כמו ש @hanan הציע על הכביש? מה ההבדל בניהם? (ברור לי שאופני כביש בנויים לכביש) בהנחה שאני רוכב לכושר וסתם לכיף ולא כדי להיות לאנס אמסטרונג.
תשמע בסופו של דבר מה שכיף בנסיעה על כביש זה מהירות... ובשביל זה צריך שהגלגלים יהיו דקים ואופניים קלות... אופני שטח צריך שיהיו עם בולמים טובים ושיהיו חזקות... זה דברים שונים לגמרי ונראה לי שלמצוא שילוב שלהם פשוט יהרוס לשני הצדדים...
לגבי חברות מומלצות, לא היו לי יותר מדי אופניים שאני יוכל להמליץ אבל כל החברות הגדולות הם טובות, אני מציע שתלך לאיזה כמה חנויות אופניים ותתייעץ שם עם אנשים מהתחום... יש גם עניין של אחריות, תראה כמה זמן אחריות מציעים... יש מלא אופניים יד שנייה בחנויות ...

@Crossfiter
מה שרשמתי שלך זה נקודת הפתיחה הקלאסית, תוכל לרכב איתם בכביש ובשטח.
אופני כביש קלאסיים כמו ש @shahar18 כתב מתאימים רק לרכיבה בשוליים של כביש ואפילו לא יתאימו לרכיבה בפארק הירקון.
תחפש חנות קרובה אליך הבייתה ותראה איזה דגמים יש, ההבדלים בין הדגמים באותו טווח מחיר זניחים

אם ניקח דוגמא מהתחום שלנו, אופני כביש זה ציוד ייעודי כמו נעלי הרמת משקולות אופני זנב קשיח היא נעל ריצה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לשניכם, מעריך זאת מאד

עוד שאלה, ידוע לי שעל כביש אני יכול לרכב למרחקים גדולים יותר.
מה עם שטח? יש מסלולים שאפשר לרכב איתם ל50+ ק"מ או שאין כזה דבר בארץ

תודה רבה לשניכם, מעריך זאת מאד

עוד שאלה, ידוע לי שעל כביש אני יכול לרכב למרחקים גדולים יותר.
מה עם שטח? יש מסלולים שאפשר לרכב איתם ל50+ ק"מ או שאין כזה דבר בארץ
לא יודע אם יש מסלול מוגדר , אבל אין בעיה לאלתר מסלול של 50+ ק"מ... בדרך כלל בנסיעות שטח כשיש איזה סינגל מגניב אתה תחזור ותעשה עוד פעם ואפילו 3-4 פעמים עד שהוא ימאס עליך...

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם יש מסלול מוגדר , אבל אין בעיה לאלתר מסלול של 50+ ק"מ... בדרך כלל בנסיעות שטח כשיש איזה סינגל מגניב אתה תחזור ותעשה עוד פעם ואפילו 3-4 פעמים עד שהוא ימאס עליך...

כן? דווקא הקטע של "לעשות סיבובים" באותו מקום נראה לי פחות כיף מנגיד לרכב עד עיר מסויימת וחזרה.

אגב אופני כביש לא מפחיד? לא דורסים אותך וכאלה (בהנחה ואני לבד ובלי קבוצה\רכב ליווי וכו'...)

יש בהחלט, יש חברה שרכבו 160 ק'מ ביום אחד
אבל כמו במשקולות תתחיל בהדרגה אני באופן אישי רוכב על הכבישים רק בשבת בבוקר ובאזורים שנחשבים בטוחים. אבל כמובן שיש סיכון

• פותח/ת השרשור
יש בהחלט, יש חברה שרכבו 160 ק'מ ביום אחד
אבל כמו במשקולות תתחיל בהדרגה אני באופן אישי רוכב על הכבישים רק בשבת בבוקר ובאזורים שנחשבים בטוחים. אבל כמובן שיש סיכון

מה זה איזורים "שנחשבים בטוחים" למשל?

כן? דווקא הקטע של "לעשות סיבובים" באותו מקום נראה לי פחות כיף מנגיד לרכב עד עיר מסויימת וחזרה.

אגב אופני כביש לא מפחיד? לא דורסים אותך וכאלה (בהנחה ואני לבד ובלי קבוצה\רכב ליווי וכו'...)
אני דווקא אוהב להגיע לאיזה יער ולחרוש את המקום....
לגבי מסוכן או לא מסוכן בכביש תנסה תמיד למצוא כבישים עם שוליים גדולים... אבל עדיין תמיד קיימת סכנה כמו בכל דבר
בשטח אני ממליץ לא לנסוע לבד, גם בגלל שאם אתה נפצע או משהו יכול לקחת זמן עד שיבואו לעזור לך, שלא נדבר מה קורה אם אתה נפצע ולא מסוגל לדבר. תמיד לקחת פלאפון, מים, עדיף גם משאבה עם פנימית ספייר, קסדה מאוד חשוב (הצילה לי חיים בוודאות פעם אחת).

• פותח/ת השרשור
אני דווקא אוהב להגיע לאיזה יער ולחרוש את המקום....
לגבי מסוכן או לא מסוכן בכביש תנסה תמיד למצוא כבישים עם שוליים גדולים... אבל עדיין תמיד קיימת סכנה כמו בכל דבר
בשטח אני ממליץ לא לנסוע לבד, גם בגלל שאם אתה נפצע או משהו יכול לקחת זמן עד שיבואו לעזור לך, שלא נדבר מה קורה אם אתה נפצע ולא מסוגל לדבר. תמיד לקחת פלאפון, מים, עדיף גם משאבה עם פנימית ספייר, קסדה מאוד חשוב (הצילה לי חיים בוודאות פעם אחת).

תודה רבה !!

תשמע בסופו של דבר מה שכיף בנסיעה על כביש זה מהירות... ובשביל זה צריך שהגלגלים יהיו דקים ואופניים קלות... אופני שטח צריך שיהיו עם בולמים טובים ושיהיו חזקות... זה דברים שונים לגמרי ונראה לי שלמצוא שילוב שלהם פשוט יהרוס לשני הצדדים...
לגבי חברות מומלצות, לא היו לי יותר מדי אופניים שאני יוכל להמליץ אבל כל החברות הגדולות הם טובות, אני מציע שתלך לאיזה כמה חנויות אופניים ותתייעץ שם עם אנשים מהתחום... יש גם עניין של אחריות, תראה כמה זמן אחריות מציעים... יש מלא אופניים יד שנייה בחנויות ...
בדיוק עכשיו הייתי באוקספורד וראיתי אופניים עם צמיגים דקים בפעם הראשונה
ידוע לך על מקום שמוכר בארץ כאלה? כי על פי מה שהבנתי יש הרבה פחות מבחר מאופני שטח

בדיוק עכשיו הייתי באוקספורד וראיתי אופניים עם צמיגים דקים בפעם הראשונה
ידוע לך על מקום שמוכר בארץ כאלה? כי על פי מה שהבנתי יש הרבה פחות מבחר מאופני שטח
מאמין שכל חנות גדולה... חוץ מזה שזה אופניים מאוד קלות אז אפשר להזמין באינטרנט אם אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה דגם/גודל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית