מידע הטעיית צרכנים - חברת פאוורטק PowerTech

AnarchyE

משתמש מתחיל
13
5
נק' מוניטין:
22
13
5
שלום לכולם.
לפני כשבועיים רכשתי גיינר של חבר פאוורטק (PowerTech) "רבולושן מאס גיינר".
על האריזה ישנם הוראות ברורות לגבי השימוש:
4 כפות מדידה = 328 גרם = מנת הגשה.
תמונה של האריזה:

כשפתחתי את האריזה נדהמתי לגלות שכף המדידה גדולה מאוד,ולא הגיוני שכל אחת כזאת מכילה רק 82 גרם (328/4).
בנוסף,על כף המדידה עצמה רשום שהיא מכילה 4 OZ (אונקיה).
ובשל העובדה שאונקיה 1 = 28 גרם (כלומר 112 גרם בכף מדידה),הבנתי שיש משהו בדברי.
תמונה של כף המדידה:

המשכתי לקחת מינון של 4 כפות מדידה ביום כפי שרשום על האריזה,ובזמן הזה הזמנתי גם משקל מזון איכותי כדי להיות בטוח.
המשקל הגיע היום,מילאתי כף מדידה באבקה ושקלתי אותה.
כמה יצא? 115 גרם (יש לציין שכף המדידה עצמה שוקלת כ-10 גרם).
תמונה של שקילת כף המדידה עם האבקה:

וכאן מגיע החלק המעניין.
המום וכועס על המינון העודף שלקחתי בכל התקופה הזאת,
התקשרתי לטלפון שמופיע בתחתית האריזה,כדי לקבל יעוץ כפי שכתוב.

הגעתי ליעוץ של החברה.
הסברתי לו את המקרה,ובמקום להקשיב ולהבין את השאלה - מדוע המינון שרשום על האריזה אינו נכון בפועל,
היועץ ניסה להתחמק ולהסביר שמה שרשום על האריזה,הוא שנכון.
שמכון התקנים בעצמו בדק את המינון וקבע שזה נכון.

מבלי לדעת אפילו על איזה גיינר אני מדבר (שוב,לא רצה כ"כ להקשיב) הוא קבע שאני טועה.
שהמשקל שברשותי לא מכוון ולא טוב.
כשהסברתי לו שגם על כף המדידה מופיע שהיא מכילה 4 OZ,כלומר 112 גרם - הוא המשיך וטען שאני טועה.
גם כשהסברתי לו שלקחתי עשרות מוצרי מזון סגורים שהיו בביתי והמשקל הראה תוצאות נכונות בכל בדיקה שכזאת,הוא עדיין היה סבור שהוא צודק ואני טועה.
תמונה של שקילת יוגורט ששוקל 200 גרם לצורך בדיקת המשקל:

הסברתי לו שמה שהם עושים זאת הטעיית צרכנים,ושהתשובות שלו תמוהות במקרה הטוב וגובלות בזלזול במקרה הרע.
לטענתו אני יכול לדבר עם המנכ"ל,שבמקרה לא בארץ כרגע..

לסיכום - אני לחברה הזאת לא מתקרב יותר.
אם הייתי קצת פחות ערני הייתי ממשיך לקחת מינון עודף במשך תקופה ארוכה יותר.
וכמובן שיש עוד הרבה מאוד צרכנים אחרים שפשוט הלכו בעניים עצומות אחרי הוראות של היצרן,שכן אף אחד לא חושב שהמידע שרשום שם הוא מוטעה.
גם כאשר פניתי לחברה,במקום להבין שיש משהו בדברי ולבדוק את העניין - התשובות שקיבלתי היו - "אתה טועה,אנחנו צודקים,נקודה."
אגב אני לא מתכוון לוותר,אני אפנה למכון התקנים לקבל מהם תשובות.

חח הגאונות הישראלית - וכשאתה תופס אותם על חם אומרים לך שזה "נבדק במכון התקנים" כאילו שצריך לעבור תהליך מסובך כדי לשקול אבקה...
פרסם בפייסבוק תוציא להם שם רע על זה חברה שקרנית ורמאית

AnarchyE,
הסימון עבור 4OZ הינו הרבה פחות מהקצה העליון של כף המדידה ונראה לפי התמונות שהוצגו, כי אתה מילאת את האבקה הרבה מעבר לסימון, לכן הכמות העודפת של האבקה.

AnarchyE,
הסימון עבור 4OZ הינו הרבה פחות מהקצה העליון של כף המדידה ונראה לפי התמונות שהוצגו, כי אתה מילאת את האבקה הרבה מעבר לסימון, לכן הכמות העודפת של האבקה.
ככה או ככה 4oz=112g מה שיוצא 448g ל4 כפות.

עריכה ע"י Moshe: קיבלת אזהרה על שפה לא הולמת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אליק על מה אתה מדבר? אני שותה את החלבון שלהם ויש לו אחלה טעם (קרם עוגיות).

האמת, קניתי 2 קופסאות אחת הייתה טובה השניה טעם לוואי מגעיל ונשארה לי חצי קופסא שאני בכלל לא משתמש בה

חידשתם והפתעתם אותי עכשיו עם זה ש-Powertech הם חברה ישראלית, וואלה לא ידעתי....

• פותח/ת השרשור
AnarchyE,
כמו שכבר רשמו לך, 4oz = 112g.
ככה שהטענה הזאת לא מתקבלת.

ופירסמתי בדף הפייסבוק של האתר,אתם מוזמנים להגיב גם שם.

קודם כל, OZ זו יחידת מידה לנפח. אם תשים שם מים זה באמת יהיה 118 גרם, אבל מי אמר שלאבקה יש משקל סגולי כמו של מים?

דבר שני, זה לא חדש. עוד לא נתקלתי בסקופ של אבקת חלבון שמכיל את הכמות הרשומה, חוץ משל MusclePharm. אני מתעסק בעיקר על Dymatize ו-Optimum Nutrition וכתוב שסקופ מכיל 30-33 גרם (תלוי בטעם), בפועל בערך 22. אפשר אם ממש מתאמצים להכניס 30-33, אם ממלאים את הסקופ ככה שחצי בחוץ כמו בגלידה יענו עובר את "קו הגמר".
זה ממש לא רק חברות ישראליות, ככה זה כולם. בגיינר מסתבר שזה הפוך מבאבקות חלבון, אבל אותו עיקרון.
אני פשוט מודד תמיד עם משקל, הכי פשוט.

Beast and cheat,
Ounce \ OZ הינה יחידת מידה למשקל, לא נפח.

AnarchyE,
תמלא את כף המדידה לפי הסימון המתאים ושקול שוב, סביר להניח שברגע שתעשה זאת, המשקל בין המוצהר למה שתשקול בעצמך - יהיה שווה.

תמיד אמרתי שהכי בטוח זה אבקה מחברה גדולה כמו דיימטייז , אופטימום, מטריקס וכדומה...

הסיפור של פותח הפוסט מריח רע איך שלא תהפכו את זה .
תודה רבה על השיתוף גבר וההשקעה בתמונות ובהסברים.

! מוניטין !

למה אני לא מופתע, הם מוכרים אבקה בדלי עצום של 8 ק"ג(אריזה זהה לאינר ארמור) אתה כולך מבסוט "זה יספיק לי ל-5 שנים" ואז אתה מבין שצריך לקחת 4 סקופים בגודל של כף של D9.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם.
שכחתי לציין שישנה עוד הטעיית צרכנים.
החברה מפרסמת וטוענת בכל מקום אפשרי שמדובר בחלבון מי גבינה,כשבפועל (כמו שניתן לראות בתמונה שהעלתי) מדובר בחלבון מי גבינה יחד עם חלבון סויה.

אפילו בעלון הפרסום שהם נותנים למכונים,רשום בבירור שמדובר בחלבון מי גבינה.
שום איזכור על חלבון סויה,גם לא מאחורי האריזה - אלא רק באותיות הקטנות בתחתית המוצר.

בזיון,בושה,בדיחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית