הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

• פותח/ת השרשור D.HOOK
  • פורסם בתאריך

D.HOOK

משתמש מתחיל
53
5
נק' מוניטין:
20
53
5
שלום חברים
אני כרגע בשבוע 5 על קלן ונסטרול וטסט. הורדתי עד עכשיו 4 קילו (וזה אחרי תקופה ארוכה שירדתי 20 קילו טבעי) אני רואה חיטובים ממש יפים בידים בחזה ברגלים אבל מעט מאוד בבטן (למען האמת בבטן התחתונה וב״צדדים״) אני מתאמן על הבטן ארובי ותזונה כמו שצריך יש למישהו רעיון בשבילי? תודה רבה לכולם!

שמע בטן וצדדים זה מאוד קשה .. במיוחד אם זאת פעם ראשונה שאתה מוריד לאוחוז נמוך .. תשמור על התזונה ותמשיך רגיל בסוף זה יעלם 😛

אני לא מבין מה אתה מצפה שנגיד לך אתה רק רושם איזה חומרים אתה לוקח..
מה עם תזונה ואירובי שהם מה שקובע דיאטה לא רשמת כלום בנושא... בדרך כלל עם נתקעים עושים העמסה קטנה וממשיכים או מורידים פחמימה עם יש מאיפה להוריד.

• פותח/ת השרשור
טוב אז ככה מבחינת תזונה אני עומד על 100 גרם פחממה אני עושה כל 6 ימים העמסה קטנה של פחממות מוריד טיפה את החלבון.
מבחינת ארובי אני עושה בכל סוף אימון כוח 30 דקות אופנים או סקי
ביום ארובי אני עושה חצי שעה ארובי חצי שעה סקי סהכ 6 אימונים בשבוע. יש לי שברי מאמץ ברגלים (ללא בברכים) אז בעיתי לרוץ. קראתי שיש זריקות שמורידות שומן ספציפית במקום שמזריקים אותה? יכול להיות דבר כזה?

טוב אז ככה מבחינת תזונה אני עומד על 100 גרם פחממה אני עושה כל 6 ימים העמסה קטנה של פחממות מוריד טיפה את החלבון.
מבחינת ארובי אני עושה בכל סוף אימון כוח 30 דקות אופנים או סקי
ביום ארובי אני עושה חצי שעה ארובי חצי שעה סקי סהכ 6 אימונים בשבוע. יש לי שברי מאמץ ברגלים (ללא בברכים) אז בעיתי לרוץ. קראתי שיש זריקות שמורידות שומן ספציפית במקום שמזריקים אותה? יכול להיות דבר כזה?

1) מה הנתונים שלך ? משקל גובה ?
2) כמה קלוריות אתה מכניס ?
3)יש זריקות שמוריד את השומן במקום הזריקה .. זב נקרא GH או הורמון גדילה ואם לא זכיתה בחישגד לא נראלי שיהיה לך מספיק כסף 😛

בכל מקרה מנסיון אני אומר לך .. תבדוק את הקלוריות , אולי אתה מגזים בהעמסה ,אולי תוסיף עוד רבע שעה אירובי .
רק ככה אתה תלמד מה עובד בשבילך .

• פותח/ת השרשור
1) מה הנתונים שלך ? משקל גובה ?
2) כמה קלוריות אתה מכניס ?
3)יש זריקות שמוריד את השומן במקום הזריקה .. זב נקרא GH או הורמון גדילה ואם לא זכיתה בחישגד לא נראלי שיהיה לך מספיק כסף 😛

בכל מקרה מנסיון אני אומר לך .. תבדוק את הקלוריות , אולי אתה מגזים בהעמסה ,אולי תוסיף עוד רבע שעה אירובי .
רק ככה אתה תלמד מה עובד בשבילך .
טוב אז ככה אני שוקל 100 קילו גובה 182 15.5 אחוז שומן
ביום דל פחממה אני אוכל 2000 קלוריות 105 גרם פחממה ו-200 גרם חלבון
ביום העמסה אני אוכל 2900 קלוריות, 430 גרם פחממה ו150 גרם חלבון. אשמח לשמוע את דעתכם.

טוב אז ככה אני שוקל 100 קילו גובה 182 15.5 אחוז שומן
ביום דל פחממה אני אוכל 2000 קלוריות 105 גרם פחממה ו-200 גרם חלבון
ביום העמסה אני אוכל 2900 קלוריות, 430 גרם פחממה ו150 גרם חלבון. אשמח לשמוע את דעתכם.
תעלה תמונה

על תעשה בכלל העמסות עם קלן זה רק ייפגע בך כרגע עוד לא הגעת ל 10-11% כדי לדפוק כאלה המעסות.
עם ביום דל פחמימה אתה עומד על 1200 קלוריות רק מפחמימות וחלבון זה אומר שאתה מכניס 800 קלוריות משומן - עם אתה יושב על טסט וויני אין סיבה בעולם שתאכל יותר מ 40 גרם שומן משמן זית וצהוב ביצה. ובגלל שאתה על חומרים אתה בכלל צריך להעלות חלבון ל 300 לפחות! תנצל את זה אתה עושה חיטוב שמתאים לאנשים שלא יושבים על חומרים..
תנסה כך לשבועיים תראה איך השומן עף
330 חלבון, חזה עוף,טונה,ביצים,אבקת חלבון
100 פחמימה, אורז ושיבולת שועל
40 שומן, שמן זית וצהוב ביצה
אירובי קבועה ולשתות המון המון מים. זה המתכון לחיטוב על אנאבולים.

אני הייתי הולך על דל פחמימה יותר קיצוני - פעמיים ביום אירובי ועוד אימון משקולות.
הייתי גם מבצע העמסה קלה יותר אבל כל 3 ימים מאשר פעם בשבוע

לקראת ה8% הייתי חותך בהעמסה לכיוון פעם בשבוע

• פותח/ת השרשור
תעלה תמונה
אין בעיה אני אצלם משהו היום.
על תעשה בכלל העמסות עם קלן זה רק ייפגע בך כרגע עוד לא הגעת ל 10-11% כדי לדפוק כאלה המעסות.
עם ביום דל פחמימה אתה עומד על 1200 קלוריות רק מפחמימות וחלבון זה אומר שאתה מכניס 800 קלוריות משומן - עם אתה יושב על טסט וויני אין סיבה בעולם שתאכל יותר מ 40 גרם שומן משמן זית וצהוב ביצה. ובגלל שאתה על חומרים אתה בכלל צריך להעלות חלבון ל 300 לפחות! תנצל את זה אתה עושה חיטוב שמתאים לאנשים שלא יושבים על חומרים..
תנסה כך לשבועיים תראה איך השומן עף
330 חלבון, חזה עוף,טונה,ביצים,אבקת חלבון
100 פחמימה, אורז ושיבולת שועל
40 שומן, שמן זית וצהוב ביצה
אירובי קבועה ולשתות המון המון מים. זה המתכון לחיטוב על אנאבולים.
אתה צודק לא שניתי כל כך את התפריט מאז שלקחתי חומרים.
בדקתי אני אוכל 75 גרם שומן, אני אקצץ מה שצריך.
בקשר להעמסה, בתפריט הנוכחי אני מגיע ליום העמסה כמו אחרי צום של יום כיפור אני אנסה לעלות 300 גרם חלבון ונראה איך אני מתקדם.
מבחינת מים אני מגיע למינימום 3 ליטר לרוב אפילו 5 ליטר מספיק?
אני הייתי הולך על דל פחמימה יותר קיצוני - פעמיים ביום אירובי ועוד אימון משקולות.
הייתי גם מבצע העמסה קלה יותר אבל כל 3 ימים מאשר פעם בשבוע

לקראת ה8% הייתי חותך בהעמסה לכיוון פעם בשבוע
כמה לדעתך לחתוך בקלוריות בדל פחממה? או בהעמסה של פעם בשבוע? ובאמת אין לי אפשרות להוסיף עוד אימון אירובי גם ככה בגלל העבודה שלי אני בקושי יושן 6 שעות בלילה לרוב רק 5 שעות אין לי ברירה אחרת.

כמה לדעתך לחתוך בקלוריות בדל פחממה? או בהעמסה של פעם בשבוע? ובאמת אין לי אפשרות להוסיף עוד אימון אירובי גם ככה בגלל העבודה שלי אני בקושי יושן 6 שעות בלילה לרוב רק 5 שעות אין לי ברירה אחרת.

בכיין! 😃 רוצה להתחלף בשעות שינה?

אין מה לעשות אתה צריך לבלות קרוב לשלוש וחצי שעות ביום במכון בשביל חיטוב ממש רציני.
דל פחמימה באיזור ה70

בכיין! 😃 רוצה להתחלף בשעות שינה?

אין מה לעשות אתה צריך לבלות קרוב לשלוש וחצי שעות ביום במכון בשביל חיטוב ממש רציני.
דל פחמימה באיזור ה70
צודק לגמרי, חבר עם יש לך זמן תדחוף אירובי בוקר מתון של 30-40 דקות גג בנוסף לאירובי אחרי אימון - אבל לדעתי תכניס את זה רק אחרי שתגיע ל 12-11% שם זה באמת ייתן לך את היכולת לשבור את מחסום אחוזי השומן ולהמשיך להתקדם

אתם עושים לי חשק ללכת למלאות טופס דאבל לוטו ולתת מכה שתאפשר לי לשבת בבית , להתאמן ולישון עם כל דיבורי האירובי בוקר וערב :banghead:

אתם עושים לי חשק ללכת למלאות טופס דאבל לוטו ולתת מכה שתאפשר לי לשבת בבית , להתאמן ולישון עם כל דיבורי האירובי בוקר וערב :banghead:
אני בטוח שרוב האנשים פה כמוני עובדים במשרה מלאה כדי לממן הוצאות ותמיד אפשר למצא 30דקות בבוקר לעשות אירובי, כמובן לא כל יום אבל זה עניין של רצון ומטיבציה להגיע למטרה שלך

אני בטוח שרוב האנשים פה כמוני עובדים במשרה מלאה כדי לממן הוצאות ותמיד אפשר למצא 30דקות בבוקר לעשות אירובי, כמובן לא כל יום אבל זה עניין של רצון ומטיבציה להגיע למטרה שלך

אין לי ספק , כמו רובינו - ספורט יקר מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית