הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית [תמונות של גוף ויד]אז אני בן 16.6 עוד מעט (כמה ימים) ורוצה להתחיל לפתח גוף ולהרזות.

• פותח/ת השרשור AvivO
  • פורסם בתאריך

AvivO

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
היי ,

ברוך השם בלי העין הרע רזיתי בחודשים האחרונים וזה פיתח את המודעות שלי ואני רוצה להתחיל כושר ביתי , הדברים שאני יכול לעשות הם דברים כללים כגון ריצות וכו' הכל הוא מחוץ לבית או בבית , אני גר בבת ים יש לנו טיילת די גדולה נראה לי 3-4 ק"מ לא בטוח בעצמי בקטע הזה אבל משהו בסגנון , עכשיו אני רוצה לרוץ אותה הלוך וחזור על החוף או על המדרכה (מה שתמליצו לי) , השאלה היא איזה תוכנית לעשות ? אני יכול רק בשעות הערב 7-8+- ...

1374856_649226568435666_1276548315_n.jpg

996004_649226588435664_1056905951_n.jpg

1262535_649226638435659_1578385764_o.jpg

616413_649227538435569_957579516_o.jpg

1264353_649227295102260_1013132726_o.jpg

אז מה אתם ממליצים לעשות ?

ההצעה האידיאלית תהיה SS, קרא את המאמר עליה בפורטל קילוגרם, אתה יכול גם להיעזר בנושא הזה:
http://www.lbs.co.il/threads/41541/

אם יש לך שאלות אתה מוזמן לצטט אותי בנושא הזה ולשאול כאן,

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
ההצעה האידיאלית תהיה SS, קרא את המאמר עליה בפורטל קילוגרם, אתה יכול גם להיעזר בנושא הזה:
http://www.lbs.co.il/threads/41541/

אם יש לך שאלות אתה מוזמן לצטט אותי בנושא הזה ולשאול כאן,

בהצלחה.

אוקיי , תראה אני ממש חדש בקטע האם SS הוא דבר שאפשר לעשות בבית ? הוא קל ? עם התמדה אפשר להגיע להרבה תוצאות ? אני לא ממש מכיר מושגים , אני מכיר מושג יסוד אחד (סקוואט חחח).

זה יתן לי תוצאות של חיטוב + הרזיה ?

ולדעתך בשלב שהגוף שלי נמצא בו אני צריך להתחיל ישר חיטוב ? או הרזיה ... (לא ממש מבין בזה) או שזה שנהם.

• פותח/ת השרשור
מה המטרות שלך?
הרזיה ופיתוח הגוף , חשוב לי מאוד הרזיה אבל עם שרירים כמובן , יש לי שרירים בלי עין הרע וגם שרירי חזה שלא נראים בגלל שאני לא הכי רזה , אז הרזיה זה המקום הראשון עכשיו.

ושוב חשוב לציין שאני עובד רק בבית ובחוץ ויש לנו טיילת די גדולה בבת ים (3-4 ק"מ).

הרזיה ופיתוח הגוף , חשוב לי מאוד הרזיה אבל עם שרירים כמובן , יש לי שרירים בלי עין הרע וגם שרירי חזה שלא נראים בגלל שאני לא הכי רזה , אז הרזיה זה המקום הראשון עכשיו.
ושוב חשוב לציין שאני עובד רק בבית ובחוץ ויש לנו טיילת די גדולה בבת ים (3-4 ק"מ).

בשביל להראות טוב אתה צריך מסה ולא להרזות, ואין עליך הרבה מסת שריר.
אל תמשיך "להרזות" זה פשוט לא יראה טוב ככה.

תתחיל SS ותקרא המון בפורטל זה יחסוך לך מתקופת הטעויות.

איך SS אם הוא כותב שהוא עובד בבית ואני בספק שיש לו בבית כלוב+מוט+פלטות
פותח הדיון אתה צריך להירשם לחדר כושר רק לרוץ בחוץ לא מספיק

• פותח/ת השרשור
בשביל להראות טוב אתה צריך מסה ולא להרזות, ואין עליך הרבה מסת שריר.
אל תמשיך "להרזות" זה פשוט לא יראה טוב ככה.

תתחיל SS ותקרא המון בפורטל זה יחסוך לך מתקופת הטעויות.
אוקיי הקטע שלפי מה שאני מבין SS אני לא יוכל לעשות בבית.

איך SS אם הוא כותב שהוא עובד בבית ואני בספק שיש לו בבית כלוב+מוט+פלטות
פותח הדיון אתה צריך להירשם לחדר כושר רק לרוץ בחוץ לא מספיק

אני לא יכול להירשם למכון כושר בשלב הזה.

להתחיל דיאטה ולחטב לפני שמתחילים להתאמן זה תמיד רעיון גרוע, אין לך מסת שריר ואתה תצטרך בערך לצום בשביל לרדת באחוז השומן ואז גם לא ישאר כלום, ובכל מקרה מתאמן מתחיל יכול לעלות במסת שריר תוך ירידה \ הישארות באחוז שומן, לפחות בהתחלה, וזה משהו שלא יקרה במאזן קלורי שלילי.
בשביל להתאמן אתה צריך מוט, פלטות וסטנד שתוכל להוציא את המוט מגובה עצם הבריח. אם אין לך את זה בבית, הפיתרון הכי פשוט הוא להרשם לחדר כושר - כיום זה לא כל כך יקר (200-250 ש"ח לחודש).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית