עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מאט את קצב ספיגת החלבון אבל זה לא באמת אמור לעניין אותך... תאכל איך שבא לךטחינה גולמית כ-100ג' ואגוזי מלך עוד איזה 20ג'.בשאלה התכוונתי האם זה בעיתי לאכול כזו כמות של שומן אחרי אימון.
זה מאט את קצב ספיגת החלבון אבל זה לא באמת אמור לעניין אותך... תאכל איך שבא לך
אבל למה שלא תוכל ארוחה מאוזנת יותר ותפרוש את השומן בצורה יותר נוחה?
מסקרן אותי איך אתה אוכל 100 גר טחינה גולמית בארוחה ?
מסקרן אותי איך אתה אוכל 100 גר טחינה גולמית בארוחה ?
מצטרף לשאלה. אני ניסיתי כפית ונחנקתי.
לא יודע איך הוא אוכל, אבל אם מכינים את הטחינה טוב (מים חמים, שום, לימון, כמון, מלח) אז אפשר לאכול בכיף 100 גרם ואפילו יותר
חח תגזים...כשאתה מכין את זה טוב זה גם הופך לאיזה חצי קילו טחינה..
:eek: איך אתה מסוגל?! היה תקופה שהייתי מנסה לאכל את זה פשוט לא הלך לי, אמא שלי הייתה מכינה טחינה גולמית עם טחינה גולמית משומשום מלא ואז זה היה עוד איכשהו אכילאת האמת אני אוהב לאכול טחינה גולמית, בלי מים ובלי כלום, ככה מהקופסה עם כפית, כמו שאוכלים נוטלה.
יוצא לי לפעמים להכניס בסביבות ה-100 גרם (היום אכלתי 80) שזה 600 קק"ל בערך.
אני עושה את זה לרוב בגרסת ההארדקור, טחינה משומשום מלא, לאמיצים בלבד...
:eek: איך אתה מסוגל?! היה תקופה שהייתי מנסה לאכל את זה פשוט לא הלך לי, אמא שלי הייתה מכינה טחינה גולמית עם טחינה גולמית משומשום מלא ואז זה היה עוד איכשהו אכיל
שטויותלא יודע לגבי כמות השומן אבל ממה שהבנתי מהודעות בפורום לא כדאי לצרוך ותר מדי אומגה 6(שיש בטחינה)
מבחינת דלקתיות ,תחפש קצת בפורום אתה תמצא על זה מידע
את האמת אני אוהב לאכול טחינה גולמית, בלי מים ובלי כלום, ככה מהקופסה עם כפית, כמו שאוכלים נוטלה.
יוצא לי לפעמים להכניס בסביבות ה-100 גרם (היום אכלתי 80) שזה 600 קק"ל בערך.
אני עושה את זה לרוב בגרסת ההארדקור, טחינה משומשום מלא, לאמיצים בלבד...
הטחינה ממש משביעה,ברמות!!מוסיף לה רק מלח פילפל,מצרץ קצת חזה עוף וכרובית אפויה ו...וואלה.
בעניין הדלקתיות כדאי לבדוק,לא הייתי מודע לזה.
שאלה נוספת,האם מעל 100 גר' שומן בתפריט חיטוב נחשב יותר מידי(בהנחה שזה תפריט דל דל דל פחמימה והשומן עומד בערכים של התפריט ולא חורג)
שטויות
לא מאמין לזה, טחינה גולמית כל כך סמיכה כשאתה בולע אותה היא בכלל לא יורדת. צא גברי וצלם לנו 😃
כל עוד אתה לא עובר את הקלוריות ושומר חלבון הכל טוב.