הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת טכניקה בוקס סקוואט 200X1

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
אהלן, היום הייתה הפעם הרביעית בחיי שעשיתי בוקס סקוואט, רציתי לבקש מכם ביקורת על הטכניקה שלי 😃

יש פה בסרטון גם את שני החימומים האחרונים שלי כדי שיהיה פה יותר מחזרה אחת לביקורת.
תודה מראש 😃

אני לא הכי מבין בבוקס סקוואט אני עושה את זה בפעם באף פעם אבל יש 2 דברים מרכזיים שמפריעים לי :
1)למה הגובה של הבוקס שלך ככה , תוריד אותו שיהיה נמוך יותר.
2)האופן שאתה מוציא את המוט מהריק משגעת אותי. אני רואה שיש אם את החתיכת מתכת הזאת שמפריעה אבל זאת לא דרך להוציא כאלה משקלים אתה תיפצע , תמצא איזה לוח עץ לשים שם על הריצפה שיהיה באותו הגובה כמו הברזל ואז תוכל להוציא כמו בן אדם נורמלי.

• פותח/ת השרשור
אני לא הכי מבין בבוקס סקוואט אני עושה את זה בפעם באף פעם אבל יש 2 דברים מרכזיים שמפריעים לי :
2)האופן שאתה מוציא את המוט מהריק משגעת אותי. אני רואה שיש אם את החתיכת מתכת הזאת שמפריעה אבל זאת לא דרך להוציא כאלה משקלים אתה תיפצע , תמצא איזה לוח עץ לשים שם על הריצפה שיהיה באותו הגובה כמו הברזל ואז תוכל להוציא כמו בן אדם נורמלי.
1. זה אולי הזוית שאתה מסתכל ממנה הבוקס בגובה של בערך 15 אינץ' (בוקס סטנדרטי - 3 מדרגות של 4 אינץ' והפלטה בערך 3 אינץ'), בכל מקרה זה ממש טיפה מעל המקביל.
2. הברזל הזה לא מפריע, במיוחד לא במשקלים כאלה כי אם תסתכל אתה תראה שאני מוחץ אותו כמעט עד לרצפה ואז הרגליים שלי ממש כמעט באותו גובה. בכל מקרה אין לי ממש איך לעשות את זה אחרת במכון שלי..
יש לך עוד הערות לגבי הסקוואט עצמו? לפי מה שאני רואה זה נראה לי בסדר אבל בכל זאת, זאת פעם רביעית בחיים שלי שאני עושה בוקס סקוואט אז מה אני כבר מבין?

אני מתאמן באותו מכון, אפילו לא שמתי לב לאיך שהוא מוציא את המוט אבל גם אני עושה את זה.
חיפשתי פתרונות אבל פשוט אין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית