הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

• פותח/ת השרשור animal
  • פורסם בתאריך

animal

משתמש מתחיל
47
2
נק' מוניטין:
5
47
2
אני רוצה לקנות קריאטין מונו ולדעתי אני הולך על זה של אופטימום איך הוא לדעתכם??

ואם לקחת אותו לפני האוכל או אחרי?? כי המאמן שלי אמר שלפני ואני מכיר שלוקחים אחרי...

דעה מישהו??

ת'אמת שזה לא כ"כ משנה מאיזו חברה אתה קונה את הקריאטין אם זה קריאטין מונו

כי בכל חברה המוצר הוא אותו מוצר, אבל אם אתה מרגיש לקנות מחברה וותיקה יותר אז בכיף.

קריאטין לוקחים בעיקר אחרי, אישית הייתי עושה העמסה של 20 גרם ביום ככה שהייתי לוקח גם לפני וגם אחרי

אבל אתה יכול לך לקחת 5 גרם ביום שזה מספיק.

אתה יכול לקחת 5 גרם לפני אימון ועוד 5 אחרי אימון שזה נקרא העמסה שזה בשביל למלא את המאגרים בגוף...או שאתה יכול לקחת אחרי אימון 5 גרם וזהו וההעמסה תקרה לבד אבל ייקח לה שבועיים יותר...

ת'אמת שזה לא כ"כ משנה מאיזו חברה אתה קונה את הקריאטין אם זה קריאטין מונו

כי בכל חברה המוצר הוא אותו מוצר, אבל אם אתה מרגיש לקנות מחברה וותיקה יותר אז בכיף.

קריאטין לוקחים בעיקר אחרי, אישית הייתי עושה העמסה של 20 גרם ביום ככה שהייתי לוקח גם לפני וגם אחרי

אבל אתה יכול לך לקחת 5 גרם ביום שזה מספיק.

ממש לא נכון , יש קריאטין סיני זבל במחירים נמוכים מאוד וככה הוא שווה .

תבחר מחברה מוכרת דוגמא : אופטימום, אללמקס, יונברסל,דיימטייז.... וחשוב שיהיה בעל תקן creapure

שוב: creapure הוא לא תקן, זה שם מותג לקריאטין מסויים שמיוצר בגרמניה.

זה גם לא מותג אם אתה הולך לדגדג , זה יותר תכונה .. שזהוא החומר הפעיל היחידי במוצר.
גרמניה? אופטימום מיוצר בגרמניה? יונברסל מיוצר בגרמניה? מה הקשר...

זה גם לא מותג אם אתה הולך לדגדג , זה יותר תכונה .. שזהוא החומר הפעיל היחידי במוצר.
גרמניה? אופטימום מיוצר בגרמניה? יונברסל מיוצר בגרמניה? מה הקשר...
Creapure זו חברה גרמנית שמייצרת קריאטין. היא לא מוכרת או מתעסקת עם לקוחות אלא מוכרת את זה לחברות גדולות ששמות את זה בקופסה שלהן ומוכרות הלאה:
http://www.creapure.com/

חברות מנסות ליצור מזה תקן או מותג כולשהו משלהן, אבל זה בא סה"כ להבדיל מהקריאטין הסיני שכיום מיוצר בתקן GMP, ככה של-Creapure אין הרבה תועלת כיום בשוק.

בקיצור במוצר של אופטימום יש creapure או מה שזה לא יהיה??<
כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית