הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לאימונים

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
נפצעתי בכתף לפני מספר חודשים והפיזיוטרפיסט אמר לי שזה בגלל חולשה בכתף או משהו כזה ונתן לי מספר חיזוקים... אני מרגיש ממש טוב עכשיו ויש כאבים חדים/דקירות כאלו במתחות אבל בכללי בסדר

רק מה שמוזר אני לא יכל לעשות בנץ פרס בכלל משום מה... כשאני עושה ישר יש לי כאבים חזקים בכתף אפילו על משקל נמוך.. וזה מוזר כי כשאני עושה אימון כתפיים הכל עובר טוב בלי שום דבר ובנץ אני לא יודע לעשות אפילו

מישהו יודע אולי מה הסיבה לזה/כיוון?

נפצעתי בכתף לפני מספר חודשים והפיזיוטרפיסט אמר לי שזה בגלל חולשה בכתף או משהו כזה ונתן לי מספר חיזוקים... אני מרגיש ממש טוב עכשיו ויש כאבים חדים/דקירות כאלו במתחות אבל בכללי בסדר

רק מה שמוזר אני לא יכל לעשות בנץ פרס בכלל משום מה... כשאני עושה ישר יש לי כאבים חזקים בכתף אפילו על משקל נמוך.. וזה מוזר כי כשאני עושה אימון כתפיים הכל עובר טוב בלי שום דבר ובנץ אני לא יודע לעשות אפילו

מישהו יודע אולי מה הסיבה לזה/כיוון?

אף אחד (חוץ מאולי מי שטיפל בך) לא יודע מה הסיבה.
אנחנו יכולים רק לשער.
או שהפגיעה שהייתה לך עדיין לא החלימה , או שהטכניקה שלך ממש לא טובה.

• פותח/ת השרשור
אף אחד (חוץ מאולי מי שטיפל בך) לא יודע מה הסיבה.
אנחנו יכולים רק לשער.
או שהפגיעה שהייתה לך עדיין לא החלימה , או שהטכניקה שלך ממש לא טובה.
לא ממש יודע יש איזה טכניקה מיוחדת יש כבר בבנץ' פרס?
ובקשר להחלמה אני לא יודע אבל הקטע שאני יכל לעבוד על הכל כולל כתפיים אבל בנץ' אני לא מסוגל לעשות!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית