הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי SS, מתחיל חיטוב

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
בראשון חוזר לבסיס ל3 שבועות ויוצא לחפש"ש ( :character20: ), בחפשש מתכוון להתחיל חיטוב.
מסיים SS של חודשיים והמצב כרגע: (לא הולך להשתפר יותר מדי עד עוד 3 שבועות בגלל צ.ה.ל)

::::::::::הכל השערות לפי הקצב התקדמות האחרון:::::::::::

1.80 מ.ג 96(יעלה ל99-100) א.ש 15-16

Squat 145KG - לחמישיות(הולך לעלות ל150-155)
Bench 105KG - לחמישיות(הולך לעלות ל110+)
Deadlift 150kg - לחמישיה(הולך לעלות ל160-165)
Press 60KG - לחמישיות(הולך לעלות ל65-70)

איזה תכנית תהיה הכי אופטימלית לחיטוב?
האם בתכניות כוח באמת מצליחים לעמוד בהתקדמות שבועית תוך כדי מאזן שלילי?

תודה רבה לכולם ועד מתי.

בראשון חוזר לבסיס ל3 שבועות ויוצא לחפש"ש ( :character20: ), בחפשש מתכוון להתחיל חיטוב.
מסיים SS של חודשיים והמצב כרגע: (לא הולך להשתפר יותר מדי עד עוד 3 שבועות בגלל צ.ה.ל)

::::::::::הכל השערות לפי הקצב התקדמות האחרון:::::::::::

1.80 מ.ג 96(יעלה ל99-100) א.ש 15-16

Squat 145KG - לחמישיות(הולך לעלות ל150-155)
Bench 105KG - לחמישיות(הולך לעלות ל110+)
Deadlift 150kg - לחמישיה(הולך לעלות ל160-165)
Press 60KG - לחמישיות(הולך לעלות ל65-70)

איזה תכנית תהיה הכי אופטימלית לחיטוב?
האם בתכניות כוח באמת מצליחים לעמוד בהתקדמות שבועית תוך כדי מאזן שלילי?

תודה רבה לכולם ועד מתי.
הלינארית של ביל סטאר

קח בחשבון שיש deload 4 שבועות ראשונים וגם יש פחות נפח מSS אבל זה משתנה אצל כול אחד אם הוא מתקדם

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא יכול לחזות אם תיהיה התקדמות או החלשות בחיטוב שלך, לא תדע עד שלא תנסה.
קח בחשבון שיש deload 4 שבועות ראשונים וגם יש פחות נפח מSS אבל זה משתנה אצל כול אחד אם הוא מתקדם

ההמלצה שלכם גם לינארית של ביל סטאר?

ממליץ גם על הלינארית
אני גם מתקדם שבועית ושובר שיאים (אני נמצא בגרעון)
לדעתי זאת אחלה תוכנית לתקופה שרוצים לרדת במשקל

• פותח/ת השרשור
סגור העניין,
לינארית. נמשוך כמה שאפשר בבסיס ועוד 3 שבועות סוף סוף חיטוב.
שונא מסה.

אני יכול להמליץ לך על 5/3/1. עבדה לי מעולה בחיטוב שלי, ואם תראה במכון את חייק תראה שהוא גם מתקדם יפה מאד במשקלים בחיטוב עם 5/3/1.

אתה תרד במשקלים בחיטוב, נראה שהלך לך טוב בתכנית

לפי הפער בדדליפט הייתי בודק:
1. שאתה יורד מספיק נמוך בסקוואט
2. שהטכניקה בדדליפט בסדר

אין סיבה שלא יהיה לך 160 לפחות כבר עכשיו

בנוסף למה שהנחש כתב, שתקף כמעט תמיד - סקוואט "טוב מידי" ביחס לדדליפט כמעט תמיד מעיד על עומק חלקי,
אני לא ממליץ על הליניארית אלא דווקא על השבלונה של טקסס מת'וד כשיורדים במשקל הגוף, כתבתי על זה מעט כאן: http://www.lbs.co.il/threads/41842/

לא שהליניארית זו תוכנית גרועה, אבל השבלונה של טקסס מת'וד צפויה לעשות עבודה יותר טובה ככל הנראה. לי בכל אופן יש ניסיון מאוד טוב איתה.

זה לא תמיד בהכרח אומר שהסקוואט חלקי או שהדדליפט לא טוב, זה פשוט כי כמו שהוא אמר - עוד לא היה לו ריסט אחד אם אני זוכר טוב, אז תחשוב שאם הוא התחיל נניח עם 60 דדליפט ו55 סקוואט, הפער בניהם פשוט עוד לא נסגר כי הוא מתקדם באותו הקצב.
בכל מקרה אני רואה אותו עושה סקוואט כל הזמן והוא שובר מקביל. דדליפט האמת לא יצא לי לראות אותו עושה.

• פותח/ת השרשור
אתה תרד במשקלים בחיטוב, נראה שהלך לך טוב בתכנית

לפי הפער בדדליפט הייתי בודק:
1. שאתה יורד מספיק נמוך בסקוואט
2. שהטכניקה בדדליפט בסדר

אין סיבה שלא יהיה לך 160 לפחות כבר עכשיו
בנוסף למה שהנחש כתב, שתקף כמעט תמיד - סקוואט "טוב מידי" ביחס לדדליפט כמעט תמיד מעיד על עומק חלקי,
אני לא ממליץ על הליניארית אלא דווקא על השבלונה של טקסס מת'וד כשיורדים במשקל הגוף, כתבתי על זה מעט כאן: http://www.lbs.co.il/threads/41842/

לא שהליניארית זו תוכנית גרועה, אבל השבלונה של טקסס מת'וד צפויה לעשות עבודה יותר טובה ככל הנראה. לי בכל אופן יש ניסיון מאוד טוב איתה.
תודה על התגובות, הפער בין הדדליפט לסקוואט נוצר בגלל סוג דל ריסט וקושי התקדמות בדדליפט כשאני מתאמן בבסיס, בסקוואט שובר מקביל( לא מזמן פרסמתי 140*6 בפורום לבדיקת טכניקה)

בקשר לתכניות אני אסתכל ואחליט מה הכי מתאים לי, טקסס/לינארית / 531

I DONT think 5/3/1 is suitable for cutting, there is not enough volume unless you do BBB in the main lifts, and in your status you need more frequency in squat specifically. Also, deload in cutting is stupid, and you have it every 4th week.

• פותח/ת השרשור
I DONT think 5/3/1 is suitable for cutting, there is not enough volume unless you do BBB in the main lifts, and in your status you need more frequency in squat specifically. Also, deload in cutting is stupid, and you have it every 4th week.

אז אתה ממליץ על הלינארית של ביל סטאר?

אני יכול להגיד שמהניסיון שלי הליאנרית לא סיפקה אותי , ירדתי במשקלים (חוץ מהדדליפט שהתחזק) .
הבנץ שלי התרסק באיזה 10 קילו והסקוואט נשאר יציב - .

ואת החיטוב עשיתי הכי טוב שיכולתי בלי גרעון מוגזם , מנוחה מספקת ובקיצור לפי הספר...

ממליץ מאוד על ליניארית, תוכנית מעולה. אני כבר שנה+ בתוכנית, עברתי לטקסס לזמן קצר ומהר מאוד חזרתי לליניארית.
לגבי ההתקדמות, יש רק אדם אחד שאני מכיר שהצליח לחטב ובמקביל לעלות משמעותית במשקלי העבודה וזה ארז מהפורום, אולי תרצה להתייעץ איתו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית