הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שריר רך

or-yfz450r

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
משהו מוזר ששמתי לב אליו. אני מתאמן כמה שנים ושמתי לב שהשרירים שלי ובעיקר של הבייספ רכים גם שאני מכווץ אותם לאומת חבר שמתאמן פחות משנה או אחרים

סביר להניח שזה קשור לכמות רקמת השומן התת עורי שיש לך.
לחילופין , יכול להיות שההבדלים קשורים במרקם העור שלך.

ובעיקר של הבייספ רכים גם שאני מכווץ אותם
אולי "מכווץ" זה לא מספיק... בדוק כשהם ממש מתאמצים, למשל בזמן כפיפת מרפק עם משקולת (יש אחת עובדת, השניה בודקת). כשהשריר במלוא המאמץ הוא חייב להיות קשה(1) (מובן שאם יש שכבת שומן תת עורי משמעותית זה עלול לשנות את ההרגשה, כמו שיוני אמר).

• פותח/ת השרשור
הוא לא ממש רך .הכוונה שהוא לא קשה כמו חבר שיש לו אחוז שומן יותר גבוהה ממני (אני ממוצע 10 קבוע) ופחות מאסה ממני

הוא לא ממש רך .הכוונה שהוא לא קשה כמו חבר שיש לו אחוז שומן יותר גבוהה ממני (אני ממוצע 10 קבוע) ופחות מאסה ממני
השומן לא מתחלק שווה בשווה בין בגוף ... יכול להיות שאתה על 10 אחוז שומן אבל באיזור הידיים מצטבר לך באופן יחסי יותר שומן משאר מקומות בגוף... ואצל חבר שלך הפוך... זאת אפשרות אחת...
אפשרות שנייה שאתה לא יודע להפעיל נכון את היחידות המוטריות לצורך התנועה, למרות שזאת תנועה די בסיסית אז קשה לי להאמין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית