הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטרונגמן בישראל

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אחי התאמן בעבר בליפטינג, פרש ועכשיו חזר והוא די בקטע של סטרונגמן.
יש משהו בארץ, עם ציוד סביר (לא צריכים כל ציוד אפשרי, רק "בסיס" כמו גלגלים ודברים שאי אפשר למצוא אלטרנטיבות), ובאיזור המרכז (חולון-בת ים-תל אביב-ראשון והסביבה)?
@MikeRozner התמונה שלך נראית כמו בדיוק מה שאחי מחפש ואם אני לא טועה אתה גם באיזור המרכז (תל אביב לא?) אז אני אשמח לשמוע ממך 😃

• פותח/ת השרשור
אח שלך מספיק חזק כדי להתאמן בסטרונגמן ?
אני לא ממש יודע, אבל אני מאמין שהוא יתחיל ממשקלים נמוכים או יתמקד בהתחלה בליפטינג, אבל אם הוא כבר עובד על זה הוא לא ירשם לחודשיים למכון בלי סטרונגמן ואז יעבור למכון עם.
מצטער על השאלה הלא קשורה אבל אם אח שלך היה ליפטר איך זה שכל כך הרבה זמן (יכול להיות גם עד היום) הטכניקה שלך הייתה קלוקלת?
אני לא יודע עד כמה הטכניקה שלו הייתה טובה, אף פעם לא ראיתי אותו מתאמן אבל אף פעם לא חשבתי על זה שהוא יעזור לי עם הטכניקה, מה גם שסיכוי טוב שהוא לא היה מסכים, אבל בכל מקרה אני אלמד בקרוב טכניקה מאלוף עולם, ואם לא ממנו אז אני אסע לפתח תקווה לד"ר גל אדטו, ואם לא אליו אני אמצא מאיפה ללמוד.

היא מוזמן לבוא למכון קרוספיט שלנו בגני יהודה יש צמיגים יש סלד יש אטלס סטונס וכו

אחי התאמן בעבר בליפטינג, פרש ועכשיו חזר והוא די בקטע של סטרונגמן.
יש משהו בארץ, עם ציוד סביר (לא צריכים כל ציוד אפשרי, רק "בסיס" כמו גלגלים ודברים שאי אפשר למצוא אלטרנטיבות), ובאיזור המרכז (חולון-בת ים-תל אביב-ראשון והסביבה)?
@MikeRozner התמונה שלך נראית כמו בדיוק מה שאחי מחפש ואם אני לא טועה אתה גם באיזור המרכז (תל אביב לא?) אז אני אשמח לשמוע ממך 😃
אכן יש ציוד, השאלה מה הוא מחפש? מאמן? ואכן יושב בתל אביב

• פותח/ת השרשור
היא מוזמן לבוא למכון קרוספיט שלנו בגני יהודה יש צמיגים יש סלד יש אטלס סטונס וכו
אין בעיה, אני אודיע לו על זה.
יש מצב לקבל אתר או משהו שאפשר לקבל מידע מפורט (שעות עלויות וכו')?
אכן יש ציוד, השאלה מה הוא מחפש? מאמן? ואכן יושב בתל אביב
אני מאמין שהוא ישמח למקום שיש שם מאמן אבל אני די בטוח שזה רק להתחלה שילמד את התרגילים וכו' ובעיות לטיפים פה ושם, בהמשך הוא יתאמן לבד ככול הנראה באימוני כוח.
מה שחשוב לו זה בעיקר שעות שיהיו נוחות לו (כמה שיותר שעות פעילות) ושלא יהיה רחוק יותר מדי מחולון.

אני יודע להגיד לך שבקרוספיט הרצליה יש המון ציוד לסטרונגמן עם המון אופציות למשקלים שונים... צמיגים בין 200 ל400 ק"ג אם אני זוכר נכון, אבני אטלס מאיזה 35 ק"ג עד 125 ק"ג, יוק, לוג, פארמר ווק וכאלה

בכל אופן אם מעניינת דעתי אז עד שאין מספרים גבוהים מאוד בתרגילים בהם עמוד השדרה ניטרלי ויציב, לא הייתי מתחיל להתאמן בתרגילים בהם עמוד השדרה לא ניטרלי ולא יציב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית