הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה בצבא, צריך עזרה!

אביתר

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן!
יש לי בעיה. לפני הצבא הייתי שרירי ועם אחוז שומן נמוך, ועכשיו אחרי שנה וחצי אני ירדתי במשקל ועליתי באחוזי שומן אז אני נראה שמנמן. אני שוקל 70-72 קילו ו1.72 מטר. לפי איך שאני נראה אני מעריך שאני 16% שומן. אני חייב זרה בלאכול כמו שצריך כי בצבא האוכל בעייתי. אני רוצה להתחיל להביא אוכל מהבית ולאכול כמויות סדירות. המטרה לרדת באחוז שומן ל10-11 לפחות.
הבעיה שאני לא מבין בשיט בלבנות תפריט וקראתי את המדריכים שלכם אבל זה לא שאני בבית כדי לאכול מה שבא לי. אשמח אם תוכלו לבנות לי תפריט ואני אשליך את זה על הצבא. מה לקנות ולהביא לבסיס. אני אמשיך לאכול בבסיס אבל כמה שפחות כי זה לא אוכל בריא.

יש לך מכון כושר בצבא שבו תוכל להרים משקולות? כי אם לא זה בעייתי כי תאבד המון מסת שריר והגוף שלך יהיה מדלדל אם אין לך תוריד ל13-14 לא צריך יותר.
אם אתה חושב שיש לך מסת שריר טובה תרד ל10-11 אבל חובה אימון משקולות. לגבי תפריט תזונה שאר חברי הפורום יעזרו לך, אבל ממליץ לך בתור התחלה לאכול כמה שפחות שומנים , 1.6-2 גרם חלבון על משקל גוף שכולל דגים,חזה עוף,אכילת חלבון של ביצה בלי החלמון,קוטג וגבינה אחוז אחד שומן
גבינה צהובה 9 אחוז שומן וכו'. לגבי פחמימות תתרכז בפחמימות מורכבות בגלל שהן משביעות יותר מהפשוטות. כגון אורז ,פסטה,פתיתים,פול,שועית וכו'.
,תן לגוף שלך להתרגל לכך שאתה מתחיל לאכול קצת בשבוע בזה שתאכל במאזן קלוריות ניטרלי מה שאומר אצלך 2100, ובשבוע השני תרד ל1900 שבוע אחר כך 1700 ותתיצב על 1500.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שבלי איזה תפריט או משהו כזה אני לא יצליח לעקוב ומהר מאוד יתחיל לאכול רגיל.
ויש משקולות אבל לא חדר כושר...ואני לא יכול לרוץ או משהו כזה כרגע בגלל פציעה. רק פלג גוף עליון.

הבעיה שבלי איזה תפריט או משהו כזה אני לא יצליח לעקוב ומהר מאוד יתחיל לאכול רגיל.
ויש משקולות אבל לא חדר כושר...ואני לא יכול לרוץ או משהו כזה כרגע בגלל פציעה. רק פלג גוף עליון.

http://www.goleango.com/מחשבון קלוריות.php

http://www.foodsdictionary.co.il/calculators/calories.php#

תעקוב אחרי הערכים במחשבוני תזונה, אני חייל ואני עושה את זה.

Back
למעלה תחתית