הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עייפות

Rossoneri

משתמש מתחיל
102
0
נק' מוניטין:
2
102
0
אז ככה,
אני אחרי כמעט חודש על טסט אנטט
כולל פרגניל כמובן..וכל החומרים של הריפוי במגרה...
עד אתמול בלילה מה שהרגשתי,עליה בכח..ועליה ממש רצינית,כאבים בכתפיים במקום הזריקות,לא כאב מוות כמו בהתחלה אבל כואב,והיום בבוקר התחלתי להרגיש עייפות והרגשה כאילו לפני שפעת...משהו שקורה כל שנה בתקופה הזו..חום אין,אבל אני מרגיש ממש עייף .
לא רוצה להגיד שזה מהחומר כי אי אפשר לדעת,נגיד והלכתי לרופא...ואמרתי לו מה אני מרגיש,יש צורך בלהגיד שאני לוקח סטרואידים ?,נגיד שרציתי לקחת עכשיו כדור משכח כאבים ?...

תן יותר פרטים מה המינון שאתה מזריק ? מה התזונה שלך ?
חודש להזריק טסט אנטט זה סייקל בסיסי ,
העייפות שאתה מרגיש סוג של שפעת נקראת טסט פלו אבל היא מתחילה בעיקר אחרי הזריקה שתיים הראשונות ונעלמת אחרי שבוע שבועיים ,ההמלצה שלי היא במידה ואתה ממשיך להרגיש את הרגשת העייפות כרונית הזו תפסיק עם האנטט צא לפיסיטי מסודר ,
לגבי המשכך כאבים אתה יכול לקחת כמובן לא במינון מופרז ולא לאורך זמן .

• פותח/ת השרשור
אני מזריק 500 כל שבוע...תזונה ?,300 גר׳ חלבון ביום,500 פחמימה...3 -4 שעות בין ארוחה לארוחה
קריאטין
אומגה 3
מולטי ויטמין
חומצות אמינו
למה לצאת מהסייקל...גם אנשים רגילים יכולים להרגיש עייפים לפעמים לא כך ?..

300 גרם חלבון ?? 500 פחמימה ??! הגזמת קצת מה עם שומן ?? יכול להיות שאתה מרגיש ככה אם אתה אוכל יותר מדיי.

תראה גם לי זה קורה , בהתחלה של הסייקל אתה מקבל פצצה של אנרגיה ואתה לא עייף , עם הזמן הגוף מסתגל למינון של החומרים ויש ירידה , וגם מן הסתם שתהיה ירידה באנרגיה יש לך פי 3 כח בחדר כושר מהחומרים

נערך לאחרונה:
אם העייפות היא בלתי נסבלת עד כדי כך שאתה לא יכול להתאמן אז תפסיק ,לי היה קורה את זה מוינסטרול

• פותח/ת השרשור
אני גם ככה כל יום עייף,עם סייקל ובלי סייקל,אין מצב שאני ילך לחדר כושר בשיא ..אלא אם זה יום חופש,אני קבלן אני בן אדם שחייב לקום ב 5...וחוזר הביתה ב 5,לא יושן והולך לאימון...במצב הזה גם בלי סייקל אני מרגיש את העייפות,אבל מה שתיארתי שזה היה מין הרגשה מוזרה כזאת לפני שפעת..לא עייפות של עבודה פיזית או אחרי לימודים או אחרי אימון/ריצה,ואני נראה לי מתמכר לזה כי עליתי בכח משהו שלא ציפיתי עד כדי כך,עליתי במשקלים בחזרות ובין הסטים לא מרגיש שעשיתי סט בכלל...בגלל זה לא רוצה שסתם תגידו
תצא מזה,ואם טסט אנטט לא ילך טוב זה אומר ששאר הפרופילים לא ילכו טוב,כי הכל זה נגזרות של הטסט.לא כך ?

מה שאני משער שיש לך זה פשוט קראש של עייפות מצטברת , קח שלושה ימים של מנוחה, תן דגש על תזונה טובה עתירת קלוריות ותחזור חזק יותר , תעשה את זה ותראה שאתה תודה לי .

• פותח/ת השרשור
עכשיו אני נכנס לחופש של שבוע ,עכשיו עוד משהו...
הפנים שלי קצת ממש קצת אדומות ויש נפיחות קטנה מתחת לעיניים,לא זכור לי שעבדתי הרבה בשמש...אני לא נכנס לסרטים עכשיו שהכל הוא מהחומר ,אבל לשאול זה טוב

תמשיך עם הסייקל, אם אתה עייף תנוח, תישן, אפילו אל תתאמן כמה ימים. לא צריך לקשר כל דבר לחומרים, אני אחסוך לך את השאלות הבאת, אם יש לך כאב בטן, זה לא סרטן כבד קודם תנסה לתקוע נוד, אם לא עובר שתה תה. אם כואב לך הגב זה לא הכליות, זה הסקוואט מזכיר לך כמה טוב הוא עושה לחוליות, אם כואב לך הראש זה לא גידול, זה האנשים במדינה שמזיינים את המוח. אם אתה נחמד לקופאיות שמנות בסופר(בלי לפגוע) תוריד מינון של הטסט, השיקול דעת שלך נפגע.
לסיכום- לך לישון.

• פותח/ת השרשור
חחחחח טוב אז עניתם לי על כל מה שאמרתי כמעט,מה עם קוצר ראיה. ?היה לי לפני הסייקל אבל יש לי הרגשה עכשיו כאילו זה נהיה יותר גרוע,מישל...על עיניים נפוחות ופניפ אדומות קצת...לא ענית ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית