הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט ללא מוצרי חלב

הרמוק

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום

רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שמתאמן ויש לו תפריט בלי מוצרי חלב בכלל? אם כן אני ממש אשמח אם תוכלו לפרט, ממש יעזור לי, אני לא מצליח להגיע לערכים טובים בלי מוצרי חלב.
אם זה משנה אני במסה אבל אני אשמח לשמוע על כל תפריט, כדי לקבל רעיונות.
תודה רבה!

לא צריך תפריט צריך מקורות אוכל

חלבון: בשרים למינהם, ביצים,טונה ודגים למינהם, פסטרמות, יש גם אבקות חלבון ISO ללא לקטוז בכלל אבל הם יקרות יחסית.
שומן: צהוב ביצה,שמן זית,אגוזים,אבוקדו..
פחמימה: אורז,שיבולת, כוסמת

על מוצרים כאלה אפשר לחיות כל הזמן אתה לא היחידי שנמנע מחלבי.. ולא חסר עוד אפשרויות ששכחתי

• פותח/ת השרשור
לא צריך תפריט צריך מקורות אוכל

חלבון: בשרים למינהם, ביצים,טונה ודגים למינהם, פסטרמות, יש גם אבקות חלבון ISO ללא לקטוז בכלל אבל הם יקרות יחסית.
שומן: צהוב ביצה,שמן זית,אגוזים,אבוקדו..
פחמימה: אורז,שיבולת, כוסמת

על מוצרים כאלה אפשר לחיות כל הזמן אתה לא היחידי שנמנע מחלבי.. ולא חסר עוד אפשרויות ששכחתי

אני אוכל את כל הדברים שיש פה אבל בכל זאת אני לא יכול לאכול למשל טונה או דגים אחרים כל יום ומעניין אותי לראות איך אנשים מצליחים לבנות תפריט. בכל מקרה תודה

אני לא מבין מאיפה קיבלת בכלל את הרעיון שמוצרי חלב זה חובה או אי אפשר בלי זה.. זה רק אוכל וברוך ה לא חסר היום מספיק מקורות מזון בעולם..

Back
למעלה תחתית