הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Workout Of the Day

הנה ילד ,עדכנתי את ההודעה שתתאים לסגנון העבודה שלך,שלא יהיו לך סיבות להתלונן...😣

לא מתלונן שאלתי רק מה הקשר לשרשור ?

אין לי בעיה עם אימונים גם מהסוג שרשמת , רק היום היה סקוואטים אז לא הבנתי את הקשר .

2 לאוגוסט 2009 - WOD

JT

21-15-9
כפיפות מרפקים בעמדית ידיים HSPU
ring dips
pushups

למי שעדיין לא "קורא קרוספיט" צריך לבצע 21 חזרות מכל אחד משלושת התרגילים, אחרי זה 15 חזרות מכל אחד מהתרגילים ואז 9 חזרות. את הכל צריך לבצע בזמן הקצר ביותר שהוא התוצאה הסופית של האימון. ניתן לשנות את האימון כך שיתאים לרמת המתאמן על ידי קיצוץ במספר החזרות (לדוגמה 12-9-6) או להחליף את התרגילים בתרגילים דומים אך קלים יותר (פוש פרס במקום HSPU, דיפס לא על טבעות).

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתם תסלחו לי, אבל בעקבות העבודה אני מלהטט לעצמי את האימונים.

אני אתמול (שבת) עשיתי את סינדי . אחריי שלא התאמנתי כל השבוע (עבודה) מצאתי בשבת כח כדי להתאמן. התחלתי לעשות את צ'לסה, אבל הוא היה ארוך מידי ומשעמם מידי אז דילגתי לסינדי. שיא אישי חדש של 26 סיבובים. ההרגשה הייתה טובה מאוד. לדעתי יכולתי להגיע ל27-8... בפעם הבאה 😃

אתם תסלחו לי, אבל בעקבות העבודה אני מלהטט לעצמי את האימונים.

אני אתמול (שבת) עשיתי את סינדי . אחריי שלא התאמנתי כל השבוע (עבודה) מצאתי בשבת כח כדי להתאמן. התחלתי לעשות את צ'לסה, אבל הוא היה ארוך מידי ומשעמם מידי אז דילגתי לסינדי. שיא אישי חדש של 26 סיבובים. ההרגשה הייתה טובה מאוד. לדעתי יכולתי להגיע ל27-8... בפעם הבאה 😃

תוצאה מדהימה אור,כל הכבוד. מה השיא שלך ? יכול להיות ששבוע מנוחה עזר לך ?!

השיא הקודם היה 24 סיבובים. זו לא הייתה בדיוק מנוחה - אני עובד בעבודה פיסית קשה יחסית במשרה מלאה (46 שעות בשבוע) ככה שאין לי כח להתאמן כשאני חוזר הביתה.

השיא הקודם היה 24 סיבובים. זו לא הייתה בדיוק מנוחה - אני עובד בעבודה פיסית קשה יחסית במשרה מלאה (46 שעות בשבוע) ככה שאין לי כח להתאמן כשאני חוזר הביתה.

בכל מקרה יופי של תוצאה 😃

אור כל הכבוד, באיזה אסטרטגיה אתה נוקט?
מתפוצץ או מתזמן סיבובים?

תוצאה מעולה! כבוד! 🙌

שבירת מחסום פסיכולוגי

שני אנשים במשפחה שלי שברו מחסום פסיכולוגי משמעותי בשבילם.

אחד התרגילים שתמיד חששתי להתמודד איתם הוא fran ,היום כבר ממש קשה לי להסביר למה ,מה שבפועל קרה זה שלעולם לא ניסיתי לבצע אותו...היום פשוט החלטתי שזה האימון היומי שלי.

בכל משך החימום הדופק שלי עמד על 90% ,הידיים והרגליים רעדו לי, כמו שאמרתי בהתחלה - מחסום פסיכולוגי.

היום אני כבר לא מפחד מ-fran :
6 דקות בדיוק ,עכשיו צריך לעבוד על הזמן 😃

האדם השני שעשה צעד ענק היום הוא הבת שלי,שפשוט ברגע אחד התחילה ללכת (בת שנה וחצי) בבטחון מלא,כאילו היא כבר הולכת שנים 👏

יום טוב בבית משפחת פלד:P

תודה על הפרגון.
קצת קשה לי להסביר את החלוקה הפעם כי לא בדיוק הייתה כזו - בגלל זה גם הייתה הרגשה בסוף שיכולתי יותר.

עמרי, פראן זה אחד האימונים היותר מפחידים, בכל פעם שאני ניגש אליו הידיים והרגלים רועדות לי.
אם אתה מוצא שיטה לשבור את המחסום הזה, שתף אותי.
מזל טוב לילדה, כמה זמן יש לה בפראן?

תודה על הפרגון.
קצת קשה לי להסביר את החלוקה הפעם כי לא בדיוק הייתה כזו - בגלל זה גם הייתה הרגשה בסוף שיכולתי יותר.

עמרי, פראן זה אחד האימונים היותר מפחידים, בכל פעם שאני ניגש אליו הידיים והרגלים רועדות לי.
אם אתה מוצא שיטה לשבור את המחסום הזה, שתף אותי.
מזל טוב לילדה, כמה זמן יש לה בפראן?

היא כבר עושה מתח 😃

שני אנשים במשפחה שלי שברו מחסום פסיכולוגי משמעותי בשבילם.

אחד התרגילים שתמיד חששתי להתמודד איתם הוא fran ,היום כבר ממש קשה לי להסביר למה ,מה שבפועל קרה זה שלעולם לא ניסיתי לבצע אותו...היום פשוט החלטתי שזה האימון היומי שלי.

בכל משך החימום הדופק שלי עמד על 90% ,הידיים והרגליים רעדו לי, כמו שאמרתי בהתחלה - מחסום פסיכולוגי.

היום אני כבר לא מפחד מ-fran :
6 דקות בדיוק ,עכשיו צריך לעבוד על הזמן 😃

האדם השני שעשה צעד ענק היום הוא הבת שלי,שפשוט ברגע אחד התחילה ללכת (בת שנה וחצי) בבטחון מלא,כאילו היא כבר הולכת שנים 👏

יום טוב בבית משפחת פלד:P
עזוב אותך מפראן, כבוד על הצעד הראשון. עכשיו תגיד לי שאני לא צודק, הקטנטנים האלו עושים את התנועות בצורה הכי מדוייקת. הקטנה שלי עושה סקוואט כמו שאני יכול לחלום עליו, מדהים כמה הם זזים יפה עד שאנחנו מקלקלים אותם.
אני היום עשיתי אימון סקוואט קדמי של 3 *5 60 קילו
לאחר מכן ניקול 6 סיבובים
מתח 6,10,9,6,6,8 המתח היה על פרגולה בגן, אז הסט הראשון היה רע באחרים שיפרתי אחיזה. האחרון היה ב chin up שיותר חזק אצלי.

עזוב אותך מפראן, כבוד על הצעד הראשון. עכשיו תגיד לי שאני לא צודק, הקטנטנים האלו עושים את התנועות בצורה הכי מדוייקת. הקטנה שלי עושה סקוואט כמו שאני יכול לחלום עליו, מדהים כמה הם זזים יפה עד שאנחנו מקלקלים אותם.
זה בגלל שסקוואט זו תנועה טבעית ובריאה, זו גם הסיבה למה אין דבר יותר מרגיז מאנשים שאומרים שזה דופק את הברכיים (בעיקר אנשים שלא יודעים לבצע את התנועה). כל ילד קטן ירים חפץ מהרצפה ב"סקוואט", במזרח יושבים ככה כל היום, גם בשירותים. אז מישהו יכול להסביר לי מתי ובעיקר למה החליטו שזה מסוכן?

:s49:שוינגייט נוסד? או לפני?

נערך לאחרונה:
אני היום עשיתי אימון סקוואט קדמי של 3 *5 60 קילו
לאחר מכן ניקול 6 סיבובים
מתח 6,10,9,6,6,8 המתח היה על פרגולה בגן, אז הסט הראשון היה רע באחרים שיפרתי אחיזה. האחרון היה ב chin up שיותר חזק אצלי.

אם אתה רוצה לראות סקואט מושלם ,תסתכל על הילדים בגן משחקים ושרים "עוגה עוגה עוגה " בקטע של "לשבת לקום" ,👏

זה בגלל שסקוואט זו תנועה טבעית ובריאה, זו גם הסיבה למה אין דבר יותר מרגיז מאנשים שאומרים שזה דופק את הברכיים (בעיקר אנשים שלא יודעים לבצע את התנועה). כל ילד קטן ירים חפץ מהרצפה ב"סקוואט", במזרח יושבים ככה כל היום, גם בשירותים. אז מישהו יכול להסביר לי מתי ובעיקר למה החליטו שזה מסוכן?

כשהתחילו לנסות לעשות לאנשים מעניין ,לגוון ,לחפש תרגילים מיוחדים. זה סבבה לגמרי אבל מה שקרה בדך הוא איבוד היסודות=סקואט וכ'ו...

התשובה היחידה או כמה לשאלה הזו, יכולה לבוא רק מריפ עצמו:

There is simply no other exercise, and certainly no machine, that produces the level of central nervous system activity, improved balance and coordination, skeletal loading and bone density enhancement, muscular stimulation and growth, connective tissue stress and strength, psychological demand and toughness, and overall systemic conditioning than the correctly performed full squat.​

ותשובה ישירה למי שאומר שזה דופק ברכיים
Anyone who says that full squats are "bad for the knees" has, with that statement, demonstrated conclusively that they are not entitled to an opinion about the matter. People who know nothing about a topic, especially a very technical one that requires specific training, knowledge, and experience, are not due an opinion about that topic and are better served by being quiet when it is asked about or discussed. For example, when brain surgery, or string theory, or the NFL draft, or women's dress sizes, or white wine is being discussed, I remain quiet, odd though that may seem. But seldom is this the case when orthopedic surgeons, athletic trainers, physical therapists, or nurses are asked about full squats.​

כן, את הדעות של מארק אני מכירה מצוין (יש גם מי שמדקלם לי אותם בכל הזדמנות). הבעיה היא שכנגד אנשים שמחזיקים את הדעות האלו אי אפשר להשתמש בטיעון שאין להם זכות להחזיק דעה.

Back
למעלה תחתית