הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Workout Of the Day

עדכון אימוני השבוע
4/8 חימום + מתיחות מהאתר של עידו

http://idoportal.blogspot.com/

לאחר מכן נסיון לתקוף את JT, אבל עם בלבול (כנראה לא צריך להתאמן אחרי 10 בלילה). הפכתי את הסדר לטבעות, כפיפות בעמידת ידיים ואז שכיבות שמיכה. אין לי טבעות אז אילתרתי עם חבל הכפיפות בעמידת ידיים, ביצעתי עם רגלים ב 90 מעלות לגוף על שרפרף גבוה סה"כ 10:11.

אתמול לאחר חימום, ביצעתי deadlift twist מהספר של רוס עם DB של 40 קילו 5*5
לאחר מכן את האימון של החתירה ברפיז וריצה. יצאתי לפארק שם יש מכשיר חתירה כזה, שמבוסס על משקל גוף. הקצבתי לכל סבב חתירה 2 דקות רצופות של עבודה, סה"כ אימון לקח 18 דקות.

8 לאוגוסט 2009 WOD

5-5-5-5-5 Deadlift.

אימון כבד וממש לא קל. המשקלים עולים בהדרגה מסט לסט, כאשר המטרה היא כמובן לשבור את השיא האישי לחמש חזרות. חשוב לשמור על טכניקה (בסט האחרון כמובן שהטכניקה לא תהיה משולמת) ולא להגזים, Deadlift זה תרגיל שדורש הרבה זמן התאוששות.

9 לאוגוסט 2009 WOD

"Tabata Something Else"

32 סיבובים של 20 שניות מקסימום חזרות כל אחד עם 10 שניות מנוחה בין סיבוב לסיבוב. 8 סיבובים ראשונים מתח. 8 סיבובים שניים שכיבות שמיכה. 8 סיבובים שלישיים כפיפות בטן. 8 סיבובים אחרונים סקוואטים. אין מנוחה בין תרגילים.

טאבתה הוא עוד אימון קלאסי של CrossFit שהרבה יותר קשה ממה שהוא נראה, והגירסא הזו אפילו יותר קטלנית. זהירות!

http://media.crossfit.com/cf-video/CrossFit_MillerTabataSE.wmv

8 לאוגוסט 2009 WOD

5-5-5-5-5 Deadlift.

אימון כבד וממש לא קל. המשקלים עולים בהדרגה מסט לסט, כאשר המטרה היא כמובן לשבור את השיא האישי לחמש חזרות. חשוב לשמור על טכניקה (בסט האחרון כמובן שהטכניקה לא תהיה משולמת) ולא להגזים, Deadlift זה תרגיל שדורש הרבה זמן התאוששות.

122.5 ק"ג ,לנסות מעבר לזה הרגיש לי חזירות אתמול 😃 (23:00...)

לגבי אני אתמול ביצעתי FS במשקל של 62.5 5*5.
לאחר מכן תקפתי את פראן שוב (זה האתגר שלי עכשיו), עם משקל של 30 קילו. הקפדתי יותר על הטכניקה, סה"כ 8:47. מסתמן שאכן הייתי צריך לבצע scale כדי להתחיל להגיע לאפקט המלא. לאחר מכן ישבתי ושיניתי את לו"ז האימונים שלי במטרה לעמוד באתגר שעוד שלושה חודשים, אני מבצע פראן RX באיזור ה 6 דקות.
אתמול יצא לי לקרוא במגזין מנטה של חודש אוגוסט, בעמוד 120 יש חצי עמוד מפרגן מאד על קרוספיט. מה שיפה הוא הפרגון שיש לקהילה פה, על הרצון לעזור והמוטיבציה. מגניב.

לגבי אני אתמול ביצעתי FS במשקל של 62.5 5*5.
לאחר מכן תקפתי את פראן שוב (זה האתגר שלי עכשיו), עם משקל של 30 קילו. הקפדתי יותר על הטכניקה, סה"כ 8:47. מסתמן שאכן הייתי צריך לבצע scale כדי להתחיל להגיע לאפקט המלא. לאחר מכן ישבתי ושיניתי את לו"ז האימונים שלי במטרה לעמוד באתגר שעוד שלושה חודשים, אני מבצע פראן RX באיזור ה 6 דקות.
אתמול יצא לי לקרוא במגזין מנטה של חודש אוגוסט, בעמוד 120 יש חצי עמוד מפרגן מאד על קרוספיט. מה שיפה הוא הפרגון שיש לקהילה פה, על הרצון לעזור והמוטיבציה. מגניב.

יש לינק? אם זה לא פורסם ברשת, אז אולי בא לך לסרוק את זה? אני מסוקרן.

eva

היום לקחתי על עצמי לסמן וי על eva .
כמו עם פראן,גם הגברת הזאת גורמת לדופק שלי לעלות עוד לפני שאני בכלל מתקרב אליה...

בפעם הקודמת ביצעתי סיבוב אחד בלבד (לפני בערך חודש וחצי) ,היום סיימתי את כל 5 הסיבובים כמבוקש ,48:45 דקות .

איזה תחושה אדירה לסיים את האימון הזה 👏

10 לאוגוסט 2009 WOD

ארבעה סיבובים, כל אחד על זמן, של:
800 מטר ריצה.

ניתן לנוח כמה שצריך בין סיבובים.

יש לינק? אם זה לא פורסם ברשת, אז אולי בא לך לסרוק את זה? אני מסוקרן.
אין לינק, אבל אני אנסה לסרוק בעבודה מחר.
לגבי אני אתמול ביצעתי את טבאטה, היה אימון אחלה. אין לי תוצאות כאן מכיוון שהלוגים בבית (תירוץ של כיתה א'), אני אוסיף אותם היום בערב.
אתמול לקחתי איתי חבר שהיה מתאמן איתי שנים בעבר בלחימה, קבלן שיפוצים שעובד עבודה פיזית יום יומית. לפני מס' חודשים הוא התחיל להתאמן במטרה לבצע את מרתון תל אביב, אבל הפסיק באמצע. כאמור הוא במשקל עודף והפך להיות קצת "בטטה" 😃, זה התוצאה של עבודה קשה + ילדים אין כל כך זמן וחשק לעשות עוד משהו. בכל מקרה הוא החליט לקום מהספה ולהצטרף אלי פעמיים שלוש בשבוע.
האימון שלו אתמול נלקח מתוך סולם מתחילים שנהוג ב CrossFit NorCal, סולם שעיקרו להתחיל להכין את הגוף ולנוע בכל טווחי התנועה. האימון שלו היה (לאחר scale):
חימום ולימוד תנועה (סקוואט, מתח בקפיצה), לאחר מכן
200 מטר ריצה
9-6-3 של :מתח בקפיצה, שכיבות שמיכה, סקוואט.
200 מטר ריצה
סה"כ 4:25 של WOD. האימון המקורי הוא של 15-12-9 ושונה להתאים ליכולת הנוכחית שלו.
המטרה הייתה לדחוף אותו לגבול אבל לא יותר מדי, בציטוט שלו "מתי עושים את זה עוד פעם" לאחר שחזרה לו הנשימה.

חובות

עדכון הטבאטה שלי
מתח 9 8 6 5 4 3 4 5 (נספרו רק ה dead הכשרים) סה"כ 44
כפיפות מרפקים 24 18 12 10 8 6 6 5 סה"כ 89
בטן 12 13 11 11 9 9 8 10 סה"כ 83
סקוואט 16 14 11 11 11 11 12 12 סה"כ 98
אני לא רואה מולי לוגים אחרונים, אבל אני חושב שיש שיפור
לגבי ה 4 *800 היה פיצוץ, השלמתי אותו אתמול
1. 2:33
2. 2:36
3. 2:44
4. 2:40

שיפור לעומת הפעם האחרונה שהייתה
1. 3:13
2. 3:09
3. 3:10
4. 3:13
משהו עובד!

16 לאוגוסט 2009 - WOD

Ryan

חמישה סיבובים על זמן של:
7 מאסל-אפ muscle-up
21 ברפיז burpees

אבל בדיוק הבאתי צמיג ענק + פטיש כבד הביתה!

נערך לאחרונה:
מעבר לזה, נראה לי עם המתח ומקבילים בטבעות, BALL SLAMS ו-TIRE FLIPS, הם כבר מפחדים ממני להגיד כלום, במיוחד אם יראו אותי אם פטיש כבד ביד
😃

לאחרונה נפרדתי קצת מהאימונים המפורסמים באתר הראשי כדי לתרגל בניית אימונים מקוריים /חדשים

האימון אתמול היה ,20 דקות ומקסימום חזרות של:
5 שכיבות שמיכה
10 כפיפות בטן
15 push press + שש עשרה ק"ג בכל יד

סה"כ 12 סיבובים

היום ,5 סיבובים מהירים של:
1 ק"מ רכיבת אופניים ,מתוכם 250 מטר ספרינט בעלייה מ-ט-ו-ר-פ-ת (100% דופק :bad:)
מקסימום חזרות של מתח

לא לקחתי זמנים אבל במתח היה:
25
20
20
20
20

לאחרונה נפרדתי קצת מהאימונים המפורסמים באתר הראשי כדי לתרגל בניית אימונים מקוריים /חדשים

האימון אתמול היה ,20 דקות ומקסימום חזרות של:
5 שכיבות שמיכה
10 כפיפות בטן
15 push press + שש עשרה ק"ג בכל יד

סה"כ 12 סיבובים

היום ,5 סיבובים מהירים של:
1 ק"מ רכיבת אופניים ,מתוכם 250 מטר ספרינט בעלייה מ-ט-ו-ר-פ-ת (100% דופק :bad:)
מקסימום חזרות של מתח

לא לקחתי זמנים אבל במתח היה:
25
20
20
20
20

למה לא לעשות את האימונים המקוריים ?

Back
למעלה תחתית