נק' מוניטין:
113
- 270
- 0
איזה אימון נוראי! אחד הרעים שיצא לי לפגוש.
כפות הידיים שלי לא מדברות איתי היום ,טוב שזה יום מנוחה 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה אימון נוראי! אחד הרעים שיצא לי לפגוש.
8 לאוגוסט 2009 WOD
5-5-5-5-5 Deadlift.
אימון כבד וממש לא קל. המשקלים עולים בהדרגה מסט לסט, כאשר המטרה היא כמובן לשבור את השיא האישי לחמש חזרות. חשוב לשמור על טכניקה (בסט האחרון כמובן שהטכניקה לא תהיה משולמת) ולא להגזים, Deadlift זה תרגיל שדורש הרבה זמן התאוששות.
לגבי אני אתמול ביצעתי FS במשקל של 62.5 5*5.
לאחר מכן תקפתי את פראן שוב (זה האתגר שלי עכשיו), עם משקל של 30 קילו. הקפדתי יותר על הטכניקה, סה"כ 8:47. מסתמן שאכן הייתי צריך לבצע scale כדי להתחיל להגיע לאפקט המלא. לאחר מכן ישבתי ושיניתי את לו"ז האימונים שלי במטרה לעמוד באתגר שעוד שלושה חודשים, אני מבצע פראן RX באיזור ה 6 דקות.
אתמול יצא לי לקרוא במגזין מנטה של חודש אוגוסט, בעמוד 120 יש חצי עמוד מפרגן מאד על קרוספיט. מה שיפה הוא הפרגון שיש לקהילה פה, על הרצון לעזור והמוטיבציה. מגניב.
אין לינק, אבל אני אנסה לסרוק בעבודה מחר.יש לינק? אם זה לא פורסם ברשת, אז אולי בא לך לסרוק את זה? אני מסוקרן.
16 לאוגוסט 2009 - WOD
Ryan
חמישה סיבובים על זמן של:
7 מאסל-אפ muscle-up
21 ברפיז burpees
אבל בדיוק הבאתי צמיג ענק + פטיש כבד הביתה!
אני שונא להיות חולה :bad:16 לאוגוסט 2009 - WOD
Ryan
חמישה סיבובים על זמן של:
7 מאסל-אפ muscle-up
21 ברפיז burpees
אבל בדיוק הבאתי צמיג ענק + פטיש כבד הביתה!
מעבר לזה, נראה לי עם המתח ומקבילים בטבעות, BALL SLAMS ו-TIRE FLIPS, הם כבר מפחדים ממני להגיד כלום, במיוחד אם יראו אותי אם פטיש כבד ביד
😃
לאחרונה נפרדתי קצת מהאימונים המפורסמים באתר הראשי כדי לתרגל בניית אימונים מקוריים /חדשים
האימון אתמול היה ,20 דקות ומקסימום חזרות של:
5 שכיבות שמיכה
10 כפיפות בטן
15 push press + שש עשרה ק"ג בכל יד
סה"כ 12 סיבובים
היום ,5 סיבובים מהירים של:
1 ק"מ רכיבת אופניים ,מתוכם 250 מטר ספרינט בעלייה מ-ט-ו-ר-פ-ת (100% דופק :bad:)
מקסימום חזרות של מתח
לא לקחתי זמנים אבל במתח היה:
25
20
20
20
20