בסתר ליבי אני רוצה לשפר את הטכניקה שלי. 🤯
טכניקה?! זה לכוסיות, פשוט תרים איך שאתה רוצה!!!@1!@#@!#!@#!@#
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסתר ליבי אני רוצה לשפר את הטכניקה שלי. 🤯
נראה לי שגם בשעות האלו השומן פחות עיקש ונשרף יותר בקלות:victory:
האימון אסור למשקולנים
למשקולונים אין ידיים גדולות 🥷
רואים שהוא עבד יותר מדי על טכניקה:fuck:+1
זה בחור בשם דמיטרי קלוקוב, הוא התחנן להיות משקולן, אבל לא לקחו אותו בגלל שזיהו פוטנציאל לידיים גדולות. סיפור אמיתי.
+1
![]()
![]()
זה בחור בשם דמיטרי קלוקוב, הוא התחנן להיות משקולן, אבל לא לקחו אותו בגלל שזיהו פוטנציאל לידיים גדולות. סיפור אמיתי.
http://weightliftingexchange.com/smf/index.php?ction=dlattach;topic=5441.0;attach=14399;image
3 ליוני 2009 - WOD
Deadlift
1-1-1-1-1-1-1
שוב מחזור נפתח באימון כח אבסולוטי. הפעם 1RM של דדליפט. שבע חזרות בודדות במשקל עולה. צריך כמובן לעשות כמה סטים של חימום עם משקלים עולים ומספר חזרות יורד עד שמגיעים לסביבה של המקסימום שלנו. כדאי לנסות לשבור את השיא הקודם בערך בחזרה החמישית. באימון הזה אין מרכיב של זמן, אז אפשר לקחת כמה דקות מנוחה בין חזרה לחזרה.
למי שעדיין לא בטוח בטכניקה של הדדליפט שלו אפשר לנצל את האימון לעבודה על טכניקה עם מספר חזרות גבוהה יותר ומשקל נמוך יותר. לדוגמה - 5-5-5 או 3-3-3-3-3.
+1
מה זה השטויות האלה?+1
מורן, אני קוראת לך להצטרף אלינו ללוח השנה. אצלנו ה- 5 ליוני...
דדליפט כבר עשית היום? 😉
תיקנתי...
מה זה השטויות האלה?