הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע Workout Of the Day

טוב,אני חייב להודות שזה ממש לא היה קל...
שיא אישי חדש - 19 סבבים 😃

בקשר למתח בקפיצה, זה לא בעייתי שאתה מזניח את כל טווח התנועה של היציאה מלמטה?

תגדיר בעייתי. מתח בקפיצה הוא תרגיל יותר קל ממתח. אתה אמור למשוך גם מלמטה כדי שלא תזניח אף שלב. בתחתית הכוח מהרגליים עוזר לך ויותר למעלה התנופה עוזרת לך. אם המטרה שלך היא להשתפר במתח אז יש תרגילים טובים יותר ממתח בקפיצה (המהיר שמשלבים במטקון). אם המטרה שלך להחליף מתח רגיל בתרגיל שאתה יכול לבצע ברצף במסגרת מטקון אז הוא בול.

מתח + קפיצה הוא עוד וריאציה לשיפור היכולת לבצע עליות מתח.
המוט צריך להיות בטווח בו אתה מגיע לאחיזה מלאה כשכפות הרגליים נוגעות בקרקע / ארגז/ מדרגה / סולם וכ"ו...

אני בהחלט מבצע פחות עבודה מאשר מעליות מתח ללא עזרה ,אבל צריך להתחיל איפשהו 😃

מתח + קפיצה הוא עוד וריאציה לשיפור היכולת לבצע עליות מתח.
המוט צריך להיות בטווח בו אתה מגיע לאחיזה מלאה כשכפות הרגליים נוגעות בקרקע / ארגז/ מדרגה / סולם וכ"ו...

אני בהחלט מבצע פחות עבודה מאשר מעליות מתח ללא עזרה ,אבל צריך להתחיל איפשהו 😃

כמה מתח יש לך בלי קיפינג?

סינדי- ירדתי מהגרויטון ועברתי למתח. 9 סיבובים. שיפור של שני סיבובים.

10 ליוני 2009 WOD

סקוואט back squat
1-1-1-1-1-1-1

בפורום שלנו לא צריך הרבה הסברים על האימון הזה. פשוט לבצע שבע סטים של חזרה בודדת במשקל עולה. כדאי לנסות לשבור את השיא שלכם, אבל לא על חשבון קריסה מוחלטת בטכניקה. מי שלא מרגיש בטוח עדיין לבדוק את קצה היכולת שלו, מוזמן לבצע 3-3-3-3-3 או להשאיר מרווח ביטחון (לא גדול מדי) במסגרת האימון של היום. מנוחה של כמה דקות (3-5) לפי הצורך בין סט לסט.

מי שרוצה לראות טכניקה טובה בשתי הוריאציות של הסקוואט (מוט גבוה ונמוך) אני ממליץ לחזור לסירטון הזה. אגב, הילדון החמוד מהסירטון לקח מקום ראשון במוקדמות צפון מזרח ארה"ב לקראת הקרוספיט גיימס. כנראה שמדובר בתותח לא קטן.

שבירת שיא אישי

אתמול שברתי שיא אישי של סינדי, 14 סיבובים (קודם היה 12).
ה pull ups היו dead hang chinups.

אתמול שברתי שיא אישי של סינדי, 14 סיבובים (קודם היה 12).
ה pull ups היו dead hang chinups.

ברוך הבא לפורום. 14 עם דדהאנגס זה מצוין. תעשה לנו היכרות קצרה (מי אתה, כמה זמן אתה מתאמן בקרוספיט, מה עשית קודם).

ברוך הבא לפורום. 14 עם דדהאנגס זה מצוין. תעשה לנו היכרות קצרה (מי אתה, כמה זמן אתה מתאמן בקרוספיט, מה עשית קודם).
הי בנץ, כבר "התראינו" בעבר בבלוג של דעאל, אני מתאמן בברוטו קרוב לשנתיים.
בנטו היו הפוגות מכל מיני סיבות, בעבר עשיתי מה שנקרא כושר רגיל כמו לרוץ חדר כושר וכו'.
לפני שנתיים הייתה לי התגלות 😉 נתקלתי באתר של קרוספיט, כשחיפשתי תשובות לכל מיני שאלות שבסיסן היה מזה תכלס כושר. מאז אני מכור, אחרי האימון הראשון שהבהיר לי במה באמת מדובר אחרי שהצלחתי לגרד את עצמי מהריצפה.
בנוסף אני מתאמן ב BJJ, שזה הציר המרכזי שלי בשבוע כשמסביבו אני מוסיף אימוני קרוספיט.

אה, צביקה. 😃
גם נפגשנו באימון בספורטק, אבל לא עשינו היכרות רשמית.

11 ליוני 2009 - WOD

כמה שיותר סיבובים בעשרים דקות של:
15 האנג קלין 52.5 קילו (115 פאונד) hang clean
12 דיפ טבעות ring dips
21 כפיפות בטן situps

היום אימון חדש שעוד לא נתקלנו בו ואין לו שם. באופן עקרוני בקרוספיט כשלא מציינים את המילה power בתיאור של קלין אז צריך לרדת עם הקלין עד למטה (גם אם תפסתם אותו גבוה). דיפ טבעות אפשר להחליף בדיפ (מקבילים) רגיל אם אין לכם טבעות. צריך להקפיד על טווח תנועה מלא - כתף מתחת לקו המרפק למטה וידיים ישרות לגמרי למעלה. כפיפות בטן אפשר לעשות איך שרוצים אבל כדאי לרשום בלוג שלכם בדיוק איך עשיתם כדי שתוכלו לחזור על זה פעם הבאה שיגיע האימון הזה ולהשוות זמנים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחחחחחחחחח הדבר היחיד שאני יודע מפה זה הכפיפות בטן

13 ליוני 2009 - WOD

לאנג' בהליכה (30 מטרים) walking lunge
21 מתח
21 כפיפות בטן
18 מתח
18 כפיפות בטן
15 מתח
15 כפיפות בטן
12 מתח
12 כפיפות בטן
9 מתח
9 כפיפות בטן

6 מתח
6 כפיפות בטן

אימון אידאלי למגרש כדורסל מהסוג הישן שאפשר היה לעשות בו מתח. הולכים מצד לצד בלאנג'ים ועושים בקצה מתח וכפיפות בטן.
זה נראה אימון ארוך ומפרך אז אם צריך אפשר לקצר אותו בסיבובים או חזרות. את המתח אפשר להחליף בוריאציות קלות יותר כמו jumping pullups.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שאלה...
כפיפות בטן בקרוספיט זה שהמרפקים נוגעים בברכיים? הרגליים ב90 מעלות או משו? או פשוט כפיפות בטן כמו שאני עושה (אינלי איך להסביר)

כפיפות בטן בקרוספיט אפשר לעשות איך שרוצים, העיקר להיות עיקבי. אם לדייק אז הם ממליצים להשתמש ב-abmat או במקום לדחוף מגבת מגולגלת מתחת לגב התחתון כדי לשמור שלא יתעגל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
14 ליוני 2009 - WOD

Nasty Girls
שלושה סיבובים של:
50 סקוואט Air squat
7 מאסלאפ muscle ups
10 האנג פאוור קלין 60 קילו

אחת הבנות הקלאסיות של קרוספיט חוזרת לביקור. אימון מטקון קלאסי שמשלב עבודה של כל שריר בגוף. בנוסף יש גם מרכיב לא קטן של טכניקה (בעיקר במאסלאפ ובקלין) שנותן יתרון למי שמסוגל לבצע את התרגילים עם טכניקה טובה ויעילה. את המאסלאפ אפשר להחליף במתח+דיפ (הכמות לפי רמת המתאמן) אם אין לכם טבעות. אפשר לקצץ במשקל של הקלין ובמספר החזרות בסקוואט.

nasty girls הוא אימון ותיק ו"מפורסם" בעיקר בזכות הסירטון של שלוש בנות הקרוספיט המקוריות. ניקול, אווה ואנני (שימו לב לשלושתן יש wods על שמן - כבוד) מבצעות ביחד את האימון ומראות מה זה נחישות והתמדה. חומר חזק, ראו הוזהרתם 😃
http://media.crossfit.com/cf-video/051204.wmv

Back
למעלה תחתית