הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Workout Of the Day

נותן לך יותר תנופה תאכלס, וזה כמו פרונט סקוואט ולא מין רבע סקוואט

29 במאי 2009 - WOD

30 מאסל-אפ Muscle-ups על זמן

חברים האימון של היום הוא שוב אימון קרוספיט קלאסי שחוזר כבר שנים בתדירות גבוה יחסית (פעם בחודשיים שלושה). באימון צריך לבצא 30 חזרות של מאסל-אפ שהוא תרגיל טבעות מתחום ההתעמלות כמה שיותר מהר. מאסל-אפ הוא תרגיל שמצריך גם טכנקיה טובה וגם כח. תרגילים על טבעות מאפשרים לנו לעלות בדרגה את הקושי של תרגילים כנגד משקל גוף. לצערנו, טבעות הם לא ציוד סטנדרטי בחדרי כושר. החלופה המקובלת למאסל-אפ היא או bar muscle-up או החלופה היותר נפוצה מתח+דיפ (לרוב ביחס של 4 חזרות מתח+דיפ לכל מאסל-אפ). כמובן שיש להתאים את האימון לרמת המתאמן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני יודע רק איך עושים את זה על מתח...
על טבעות זה בטח סיוט
המטרה על מתח בשביל להצליח את זה זה תאכלס לעלות את המתח כמה שיותר מהר, לנסות לעוף למעלה, ואז ההחלפה זה 100% טכניקה, ברגע שעושים 1 ומבינים את השיטה זה קל 😃
בהצלחה

30 במאי 2009 - WOD

Kelly
חמישה סיבובים של:
ריצת 400 מטר
30 קפיצות קופסא (60 סנטימטר)
30 זריקות כדור (9 קילו) לקיר Wall ball

הגענו לאחד מאימוני ה"בנות" הקלאסיים של קרוספיט. אימוני מחזורים שמשלבים עבודה אירובית ועבודה אנאירובית ונקראים בז'רגון של קרוספיט metcon, שזה קיצור של metabolic conditioning. את האימון ניתן להתאים לתנאים שלכם בקלות - את הריצה אפשר להחליף בחתירה ואת זריקות הכדור ניתן להחליף ב- thrusters עם משקולות יד (נהוג להשתמש ב- 10 קילו בכל יד). כמובן שצריך להתאים את האימון לרמת המתאמן. ניתן לקצץ בסיבובים, או להנמיך את הקופסא או להפחית במשקל הכדור. זה אחד האימונים היותר ארוכים ואמור להימשך בין 25-35 דקות.

יש הבדל אם הthrusters מבוצע עם דאמבלים או מוט?

ומה אורך הזמן הנורמלי לג'קי? למתחיל..

קופסא בגובה מטר,קטלבלס 16 ק"ג במקום כדור כוח ,28:30 דקות
היום היה ממש קשה (במיוחד אחרי כל האוכל של החג 😃 )

היום יום מנוחה באתר הראשי.
התירגול המומלץ שלי להיום הוא לעבור על רשימת התרגילים באתר הראשי של קרוספיט. אחרי שצפיתם בסירטונים, תבחרו שני תרגילים שאתם יודעים שקשים לכם או שלא ניסיתם אף פעם, או שאתם יודעים שצריכים שיפור בטכניקה. תכניסו את שני התרגילים האלה לחימום שלכם במשך החודש הקרוב. רק 10 חזרות עם טכניקה טובה בכל אימון. שיפור מובטח!

http://sanfranciscocrossfit.blogspot.com/2008/04/get-your-goat-on.html

1 ליוני 2009 - WOD

Erin

חמישה סיבובים של:
15 דאמבל ספליט קלין dumbbell split clean במשקל 18 קילו (כל אחד)
21 מתח

האימון של היום הוא אחד מאימוני ה"גיבורים" (Hero WODs). אלו אימונים שנקראים על שם חיילים ושוטרים אמריקאים שנהרגו בעת מילוי תפקידם. לקרוספיט יש צד מאוד פטריוטי שמשתקף גם באימונים האלה וגם בתמיכה שלהם בקהילת הלובשי מדים בארה"ב ומחוץ לה. אין כמעט מועדון קרוספיט שאין בו הנחה משמעותית לאנשי צבא ומשטרה ומכבי אש. חלק לא מבוטל מהאנשים בדרגים הגבוהים של קרוספיט הם יוצאי צבא או כבאים ושוטרים בזמנם הפנוי.

כמובן שגם את אימוני הגיבורים אפשר וצריך להתאים ליכולת של המתאמן. אפשר לקצץ במשקל של הקלין או במספרים של החזרות או בסיבובים. זה לא אימון שצריך לקחת את כל היום. אם 21 מתח יקח לכם עשרים ואחת דקות אז עדיף לשנות אותו לויראציה יותר קלה או פחות חזרות.

2 ליוני 2009 - WOD

overhead squat 5-5-5-5-5

האימון היום לא צריך הרבה הסבר. חמישה סטים של חמש חזרות סקוואט עם משקל מעל הראש. ה- OHS הוא תרגיל חשוב ודורש הרבה עבודה וגמישות כדי להגיע לטכניקה טובה בו. חמישה סטים עם משקל עולה. נסו לשבור את השיא הקודם שלכם אם יש ואם אין אז להציב אותו. הבעיה היחידה עם התרגיל הוא שכשהמשקל מאתגר אין דרך לעצור חזרה באופן מבוקר (לא להפיל את המוט על הרצפה) אם אתם מאבדים שליטה עליו. אם אתם לא יכולים להרשות לעצמכם להפיל את המוט תרגלו עם משקלים יותר נמוכים (מקל או מוט ריק זה מספיק מאתגר).
אפשר לקרוא פה ופה קצת מהגיגיו של דן ג'ון על התרגיל הזה.

כמובן שאי אפשר להעביר יום של OHS כבדים בלי הסירטון של ניקול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
סרטון אדיר!
פעם ראשונה היום ניסיתי לעשות OHS. לא פשוט בכלל. לוקח זמן להבין איפה בדיוק צריך להיות ממוקם המוט. כמו שגם ציינתי בלוג, כרגע עבדתי עם מוטות שטות של 4 ק"ג 😃 , אבל מאוד נהנתי. אני מתכוונת לעבוד על זה בסוף כל אימון בתקופה הקרובה.

😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
3 ליוני 2009 - WOD

ריצת 800 מטר
40 מתח בישיבה L-pullup
ריצת 800 מטר
40 מתח סטטי Strict pullup
ריצת 800 מטר
40 מתח קיפ kipping pullup

אם עוקבים אחרי האימונים של קרוספיט אי אפשר לפספס את החיבה העודפת שיש לתוכנית עם עליות מתח. האימון של היום הוא הזדמנות טובה להסביר קצת על סוגי המתח השונים. מה שמשותף לכל הוריאציות הוא נקודת ההתחלה והסיום: בהתחלה הידיים ישרות לגמרי ובסיום הסנטר מעל המתח. הדרך בין שתי הנקודות שונה. המתח ה"רגיל" שרוב האנשים עושים נקרא strict pullup והרעיון הוא שהגוף נשאר סטטי לגמרי ופשוט עולה ויורד בקו ישר. L-pullup הוא דומה אבל הרגליים מוחזקות כל הזמן בתישעים מעלות לגוף (ישיבה). kipping pullup היא וריאציה שבה משתמשים בתנופה אופקית כדי לעלות למעלה יותר בקלות. הקיפ מאפשר לנו להשתמש ביותר קבוצות שרירים בתרגיל ולכן הוא יותר קל, אבל הוא דורש יותר טכניקה כדי שהוא יהיה יעיל ולא סתם פירפורים.
את ההבדל בין strict לבין kipping אפשר לראות בסירטון הזה
http://media.crossfit.com/cf-video/CrossFit_3TypesPullupWOD.mov

מתח הוא תרגיל לא קל ויש הרבה מתאמנים שנאבקים איתו ונחרדים מלראות את המספרים הגבוהים שיש באימוני קרוספיט. אין מה להתרגש, צריך פשוט להתאים את האימון ולהתקדם במשך הזמן. תמיד יש וריאציה יותר קלה שאפשר להשתמש בה כמו jumping pullups.

אני לא מרשה לעשות scaling למעלה. זה לא יפה.

מה קורה עם מקום? יש התקדמות? אני צריך לחדש את המנוי שלי במכון כושר :(

יש לי סיבוב סביב הרחוב שיוצא ק"מ ואי אפשר לקצר 😵

בקשר למקום:
א' ,אני לא מאמין שאתה באמת מנוי לחדר כושר:nono: ,אתה לא מתוסכל מכל ההגבלות בתחום שלנו?
ב',יש כמה אופציות ,לכל אחת כרגע יותר חסרונות מיתרונות :(...

אל דאגה ,הכל יסתדר בקרוב מאוד.

רואים אותך בשבת ?
הצמיגים כבר על הטנדר 😃

עומרי פלד
crossfit 360

Back
למעלה תחתית