הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Workout Of the Day

4 ליולי 2009 - WOD

Badger

להשלים 3 סיבובים, כמה שיותר מהר של:
30 חזרות של 95lbs squat clean.
30 מתח
800 מטר ריצה

גם היום יש Hero workout על זמן.
שני אימוני hero ברצף, אולי זה קשור ליום העצמאות האמריקאי שנחגג היום? אני חושבת שמחר נראה עוד hero.

פראן
21-15-9
ט'רסטר
מתח

5:28. שיא אישי שני חדש בסופ"ש הזה, אני מרוצה.

כמה משקל הטרסטרס?

5 ליולי 2009 - WOD

Shoulder press 1-1-1-1-1
Push press 3-3-3-3-3
Push Jerk 5-5-5-5-5

אימון לבעלי גנטיקה טובה בלבד

את האימון של אתמול שכחתי לפרסם, sorry.
8 ליולי 2009 - WOD

nate

כמה שיותר סיבובים בעשרים דקות של:
2 Muscle-ups
4 Handstand Push-ups
8 2-Pood Kettlebell swings

עוד Hero Workout, כנראה במטרה להרוג את כולנו..
2 pood= שלושים ושתיים ק"ג.

http://media.crossfit.com/cf-video/CrossFit_NateEvaWOD.wmv

9 ליולי 2009 - WOD

ארבעה סיבובים של:400 מטר ריצה
50 squat

לא להאמין, אבל אשקרה רצתי....
לקח לי 19 דקות. להגנתי זה היה עם החתולה של אחי, על הליכון מחורבן רצח, ובחום אימיים. נמסתי.
ובכלל, פעם אחרונה שרצתי היה במבחני כושר גופני לפני יותר מחצי שנה. שונאת לרוץ. לא בריא לי.

11 ליולי 2009 - WOD

עשרה סיבובים של:
3 מתח עם משקל (20 קילו)
5 מתח strict
7 מתח kipping

אותו אימון כמו ב- 21 ליוני השנה.
את האימון צריך לבצע בכמה שפחות זמן. הרעיון הוא לא לעזוב את המתח בין סוגי התרגילים השונים. כלומר, עולים על המתח עם משקולות בין הרגליים, עושים 3 ומשחררים אותה ואז ממשיכים את ה"סט" לעוד 5 מתח deadhang ועוד 7 מתח עם קיפ. זה סיבוב אחד וצריך לעשות עשרה. כמובן שזה קשה מאוד ואפשר לקצץ במספר הסיבובים או לשנות את מספר החזרות כדי שהאימון לא יתארך.
שני סירטוני מתח להיום:
http://media.crossfit.com/cf-video/C...tedPullups.mov
http://media.crossfit.com/cf-video/C...sPullupWOD.mov

בגלל שאני עובד שישה ימים בשבוע (כסף לרישיון וכאלה..) אני יכול להתאמן רק בסופ"ש.
שישי:
טיול אופניים עם חברים. הייתה רוח נגדית מטורפת אבל היה כיף לרכב שוב אחריי חודש בלי.
היום (שבת):
התחלתי בטאבטה של ברפיז (של ארבע דקות) כשהמטרה הייתה 10 ברפיז לסיבוב, כלומר 80 סה"כ. הצלחתי רק 75 אבל ההרגשה עדיין הייתה טובה. אני רוצה לשבור את השיא שלי במאה ברפיז.
נחתי כמה דקות וניגשתי לטבאטה של מתח (שוב, ארבע דקות) הפעם המטרה הייתה לעשות יותר ממאה מתח, או 13 מתח בסיבוב. השתמשתי בקיפ באטרפליי והיה ממש נוח. סיימתי מאה וארבע מתח ב-3:40 דקות! שיא אישי חדש ומטורף. כבר הרבה זמן שאני מנסה לרדת מארבע דקות במאה מתח ולא מצליח.

אני מקווה שמחר השרירים לא יהיו תפוסים, צריך לעבוד.
לילה טוב חברים

12 ליולי 2009 - WOD

חמישה סיבובים של:
30 כפיפות בטן עמוקות GHD situp
25 כפיפות גב back extension

אימון core חזק. לא מדובר ביותר מדי חזרות כך שאפשר לנסות לעמוד בקצב גבוה. למי שאין GHD אפשר לאלתר אחד בעזרת ספסל שמניחים אותו לרוחב ומשהו לתפוס את הרגליים (סולם שוודי, סמית' משין).
הסירטון הראשון מדגים GHD situp:

הסירטון השני מדגים את האימון:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
13 ליולי 2009 - WOD

ת'רסטר - thruster
1-1-1-1-1-1-1

Thruster הוא תרגיל נפלא שמשלב פרונט סקוואט ופוש פרס לתנועה אחת שמפעילה כמעט כל שריר בגוף, מאפשרת עבודה עם משקל מאתגר וטווח תנועה גדול. האימון היום כולל שבעה סטים של חזרה בודדת עם משקלים עולים. אין הגבלה על זמן המנוחה, אז קחו כמה שצריך (3-5 דקות). יש לבצע חימום לפני שמגיעים למשקלים מאתגרים. המטרה היא כמובן לשבור את השיא האישי וכדאי לעשות את זה בערך בניסיון החמישי כך שיהיה לכם עוד הזדמנויות אם נכשלתם או שאתם רוצים לנסות משקל עוד יותר כבד.
כרגיל באימוני כח, למתאמנים חדשים שעדיין לא בטוחים בטכניקה שלהם אין טעם לנסות להגיע ל- 1RM. במקום זה אפשר לעשות שלשות או חמישיות ולקצץ במספר הסטים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עשיתי היום מתח עם משקל. הרבה זמן עבר מאז עשיתי את האימון הזה בפעם האחרונה.
בכול אופן הגעתי למשקל מעולה מבחינתי של 32.5 ק"ג.
משקל: 73.5, 44% ממשקל הגוף.

עשיתי היום מתח עם משקל. הרבה זמן עבר מאז עשיתי את האימון הזה בפעם האחרונה.
בכול אופן הגעתי למשקל מעולה מבחינתי של 32.5 ק"ג.
משקל: 73.5, 44% ממשקל הגוף.

וואו,כל הכבוד! [אכול קנאה:(]

Back
למעלה תחתית