הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע Workout Of the Day

21 ליולי 2009 - WOD

דדליפט deadlift
1-1-1-1-1-1-1

אין צורך בהרבה הסברים. שבעה סטים של חזרה בודדת עד למשקל מקסימלי. נסו לשבור את השיא הקודם שלכם.

קריאה מומלצת - מאמר מהקרוספיט ג'ורנל לגבי מקצה הדדליפט שהיה חלק מהקרוספיט גיימס השנה. המארגנים לא תיארו לעצמם כמה נחושים וחזקים המתמודדים הולכים להיות. שווה קריאה.
http://library.crossfit.com/free/pdf/CFJ_Warkentin_GamesDeadlifts.pdf

למישהו יש טיפים עם טכניקה בחתירה?
אחד החשובים הוא לא לתת לראש ללכת לאחורף בגלל שכך אתה מאבד מהמנח הנכון של הגב בזמן החתירה. לגבי טיפים נוספים, שווה לשאול את דעאל בבלוג שלו, אני יודע שהוא עובד על ה C2 אז הוא בטח קרא הרבה על הנושא.

http://crossfitisrael.blogspot.com/

שיא אישי חדש בדדליפט:
137.5 ק"ג,שיפור מ-130 .
לא שיא אישי, דדלפיט עם 62.5 (מקסימום שיש לי בבית) 5*5
לאחר מכן
15-12-9-6-3
Virtual Shoveling
Clapping Push-ups
לקח 4:04 דקות, משקל בחפירה עמד על 25 קילו.
נראה לי החודש אני קונה עוד משקל

ברוך הבא דעאל.

לגבי החתירה, הנקודה היחידה שנראית לי בעיתית היא מה שכתבת לגבי המנוף (נקודה 8). לפי הבנתי כן כדאי לשחק עם המנוף ולמצוא את הערך שהכי מתאים למתאמן. אני לא חושב שהכללה כמו "לכן, אם אתם גדולים, תעבדו תמיד עם מנוף סגור והפוך אם אתם קלים" היא נכונה. כמעט לכל המתאמנים הערך האופטימלי יהיה באמצע פלוס מינוס.

ברוך הבא דעאל.

לגבי החתירה, הנקודה היחידה שנראית לי בעיתית היא מה שכתבת לגבי המנוף (נקודה 8). לפי הבנתי כן כדאי לשחק עם המנוף ולמצוא את הערך שהכי מתאים למתאמן. אני לא חושב שהכללה כמו "לכן, אם אתם גדולים, תעבדו תמיד עם מנוף סגור והפוך אם אתם קלים" היא נכונה. כמעט לכל המתאמנים הערך האופטימלי יהיה באמצע פלוס מינוס.
אבל אם אני שולט טוב בגרסאת הכוח של החתירה אז למה לא לנצל את זה?

אחלה משקל עומרי, כמה אתה שוקל?

אבל אם אני שולט טוב בגרסאת הכוח של החתירה אז למה לא לנצל את זה?

צריך פשוט לבדוק איפה ה- Power output שלך הכי גבוה ולהישאר שם. אם זה ב-10 סבבה. אם זה ב-2 אז עדיף. ואני מתכוון כמובן לממוצע על פני המרחק שבו אתה מודד, לא על משיכה בודדת.

ברוך הבא דעאל.

אופציה מספר 3 לצורך העניין ,נקודת פתיחה / מאמץ שווה לכולם!

23 ליולי 2009 WOD

DT
חמישה סיבובים של:
12 דדליפט 70 קילו
9 האנג פאוור קלין 70 קילו
6 פוש ג'רק 70 קילו

DT הוא "Hero WOD" וככזה מכיל נפח עבודה גדול. אפשר ורצוי להתאים אותו לרמת המתאמן ואפשר להסתפק בפחות סיבובים, משקל נמוך יותר או פחות חזרות בכל סיבוב. ביצוע טוב על רקע נחמד.

ואי זה אימון מגניב

Back
למעלה תחתית