סרטון mikhail koklayev 400KG deadlift with rupture triceps

• פותח/ת השרשור Veemon
  • פורסם בתאריך

Veemon

משתמש קבוע
1,191
175
נק' מוניטין:
1,907
1,191
175
קוקלייב עושה באליפות העולם של NPA ברוסיה(השתתפו שם 3 חבר'ה ישראלים), דדליפט של 400 ק''ג עם קרע בטרייספס(נפצע באוגוסט באליפות העולם בסטרונגמן, ועדיין לא עבר ניתוח):

איך הוא מחזיק אחיזה רגילה אני לא מבין
לא נשכח שקוקלייב הוא ספורטאי עלית בכל גזרות תחרויות הכח, אם זה סטרונגמן/פאווליפטינג/וויטליפטינג.
הגריפ שלו+ההנפות האולימפיות הופכות את ההוק גריפ שלו למעל הממוצע ביחס למתאמני כח ברמה הזאת

400 קילו זה לא ממש רחוק משיא העולם נכון? והוא עוד עשה את זה עם פציעה ובלי יותר מדי קושי ורעידות.

מה זה הדבר הזה

400 קילו זה לא ממש רחוק משיא העולם נכון? והוא עוד עשה את זה עם פציעה ובלי יותר מדי קושי ורעידות.

מה זה הדבר הזה
רחוק, שיא עולם 460,
במשקלים האלה זה נחשב רחוק מאוד.
הוא עשה כבר 417.5 בתחרות.

לגבי הוק גריפ, זה ממש אחלה לליפטרים מסויימים,
לי אישית קל לאחוז ככה (השתמשתי באחיזה הזו ב2 התחרויות שהשתתפתי בהן), לא קרה לי שהפסדתי אחיזה ככה.

Like Osher said 400 is far far away from world record, these days no one even close to Benni's WR, not even him.
Odell Manuel pulled 400 in Capo
Benni Pulled 400 in Capo and in another meet before
Belayev pulled 403~ in super-cup of titans few months ago
Koklayev pulled 400 now

I don't remember anyone pulling 420+ recently...

קוקלייב עושה באליפות העולם של NPA ברוסיה(השתתפו שם 3 חבר'ה ישראלים), דדליפט של 400 ק''ג עם קרע בטרייספס(נפצע באוגוסט באליפות העולם בסטרונגמן, ועדיין לא עבר ניתוח):

פשוט בהמה טיבטית. מדהים לראות אדם כל כך גדול דופק הנפה של 200 ק"ג וגורם לזה להראות קליל...
תמיד הרשים אותי מאוד

השיא הוא לא 440 ומשהו ? בתחרות פאורליפטינג ולא רק דדליפט ..
ומה שאני יודע מי שמשך הכי הרבה בכל ברוסיה זה קוקלייב 417.5 אם אני לא טועה

השאלה שלי איך אנחנו לא רואים משקלים כאלה בסומו ורק קלאסי ? 415 +

השיא הוא לא 440 ומשהו ? בתחרות פאורליפטינג ולא רק דדליפט ..
ומה שאני יודע מי שמשך הכי הרבה בכל ברוסיה זה קוקלייב 417.5 אם אני לא טועה

השאלה שלי איך אנחנו לא רואים משקלים כאלה בסומו ורק קלאסי ? 415 +
קודם כל יש גם המון סומו כבדים שבוצעו, אבל בכל אופן כשמדובר על משקלים כל כך כבדים מדובר גם על אנשים כל כך גדולים, כבדים וחזקים
בדדליפט הקלאסי לגדולים יש "באונס" מהתחתית כי יש להם המון מה להכניס בין הרגליים כשהם מתכופפים, ובסומו אין להם את זה כי הרגליים בעמידה הרבה יותר רחבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית